ani nenájdeš. Žiadny výrobca bední nevyrobí bedňu tak rozladenú a s tak rôznymi charakteristikami a parametrami. Tebe sa to skrátka páči tak ako to hrá. Je jasné, že si nedáš vysvetliť, že je to špatne a je to vlastne nepodstatné. Dôležitá je len a len Tvoja spokojnosť.dadaft píše:boxer
kdybych našel bedny, které by dokázaly hrát, tak jako mi to hraje teď nebo líp, a měl na ně prachy, koupil bych. proč by ne. ....
popravdě: ještě jsem neslyšel bedny, které by se k tomu dokázaly aspoň přiblížit.
pro1OOr
Re: pro1OOr
mýlite se chlapci. ale to se nedá nic dělat.
dneska v noci jsem udělal konečné ustavení (chtěl jsem to udělat už včera, ale dva pomocníci se ukázali k ničemu). žádný pseudopostor ani rozladěnost se nekoná. právě naopak. odmaskování skrytého a 3D prostor - o to u dvou párů jde. proč bych se měl vyžívat v poslechu nějakého rozlazeného pseudoprostoru, jak je mi neustále podsouváno? proč?
zvládnuté 2 páry hrajou úplně jinak, než si představujete, že hrajou. ono si to asi představit nejde. ale rozhodně nejsem žádný exot. nejsem sám, kdo hraje na dva páry. ostatní ovšem nemají zájem nechat si vysvětlovat, že poslouchají rozladěný hnus. od těch, co neví, o čem mluví...
to já jen tak, aby řeč nestála. škoda, že něčím novým pěkným nepřispěl pan merhaut...

rozladěnou bednu tak jak mně to hraje? ježíši kde na to všichni chodíte? to je stejný výmysl jako merhautův pseudoprostor...Acon píše:Žiadny výrobca bední nevyrobí bedňu tak rozladenú a s tak rôznymi charakteristikami a parametrami. Tebe sa to skrátka páči tak ako to hrá. Je jasné, že si nedáš vysvetliť, že je to špatne a je to vlastne nepodstatné.
dneska v noci jsem udělal konečné ustavení (chtěl jsem to udělat už včera, ale dva pomocníci se ukázali k ničemu). žádný pseudopostor ani rozladěnost se nekoná. právě naopak. odmaskování skrytého a 3D prostor - o to u dvou párů jde. proč bych se měl vyžívat v poslechu nějakého rozlazeného pseudoprostoru, jak je mi neustále podsouváno? proč?
zvládnuté 2 páry hrajou úplně jinak, než si představujete, že hrajou. ono si to asi představit nejde. ale rozhodně nejsem žádný exot. nejsem sám, kdo hraje na dva páry. ostatní ovšem nemají zájem nechat si vysvětlovat, že poslouchají rozladěný hnus. od těch, co neví, o čem mluví...
to já jen tak, aby řeč nestála. škoda, že něčím novým pěkným nepřispěl pan merhaut...

Ty už seš dadíku odmaskovanej dostatečně, každé další odmaskovávání je nadbytečné ...
philips cd960 ti připadá jako nějaká plečka? a vincent lepší než grundig? ty jsi vážně veselá kopa...Mike píše:Já si snad ty bedny koupím a když nebudou hrát tak je roštípu a hodím do kamen na chatě když budou tak si je nechám. Stereo? na co máme quadro... Van Der Hull senilní dědek stačí dvoulinka. Vicent? ne Grundig.. CD AudioNET ale ne Philps Top model.
Akustika? měření,digitální korekce to taky nebudeme dělat ale využijeme odrazů a necháme se ošlehnout plameny akustického pekla dadaftovi místnosti...
Já už se snad smíchy pomočím napsáno slušně![]()
![]()
Zdraví Michal
o díky merhaute. další nesmyslná perla. pečlivě uschovám pro budoucí použití. jen tak dál. neostýchej se. roznes mě na kopytech své představivosti...

Predpokladam uhybny manevr zhruba 0,3mm s nekterou z beden...se kterou a na kterou stranu? Neda me to, budu to muset taky zkusit:-)dadaft píše: dneska v noci jsem udělal konečné ustavení ....
Nicmene Ti uprimne fandim, at to dotahnes k uplne dokonalosti.
V kazdem pripade je tohle tema tady s vama docela "prca"

Uz se tesim na dalsi reakce
Já si myslím, že konečné ustavení provede Chocholoušek, ale nebudou to bedny, ale pořádně přitažené kurtovací pásy ...
Tys' mu utek ? Ty to znáš, ty náš Chocholoušku !merhaut píše:Já si myslím, že konečné ustavení provede Chocholoušek, ale nebudou to bedny, ale pořádně přitažené kurtovací pásy ...
i já se upřímně bavím.Pajuna píše:Predpokladam uhybny manevr zhruba 0,3mm s nekterou z beden...se kterou a na kterou stranu? Neda me to, budu to muset taky zkusit:-)dadaft píše: dneska v noci jsem udělal konečné ustavení ....
Nicmene Ti uprimne fandim, at to dotahnes k uplne dokonalosti.
V kazdem pripade je tohle tema tady s vama docela "prca"![]()
Uz se tesim na dalsi reakce
zejména se mi velice líbí vysvětlení odborníků, proč to nemůže hrát. a už se velmi těším na jejich fundované zdůvodnění faktu, že to hraje jako z praku. ale oni si s tím hravě poradí, až přijde čas, bych řekl. a na vině toho nedorozumění budu samozřejmě já. ve své laicky popletené hlavě jsem určitě zkombinoval zcela nesouvisející věci a vydával je hrdopyšně za nějaký svůj superpro100r, to jsem celý já, zatímco kdybych byl co k čemu, čili technik, shrnul bych jen relevantní fakta, a bylo by jasné, že je to dávno jasné...
Člověk, který hledá moudrost je rozumný - člověk, který si myslí, že jí našel je blázen. Nic konkrétního. Jenom o tom zkuste přemýšlet.
Protože si tě vážím, tak tě poslechu a budu o tom přemýšlet. To přísloví má velmi mnoho do sebe, ale bylo použito naprosto nevhodně. Tak nevhodně, že výsledky jsou přesně opačné:Renown píše:Člověk, který hledá moudrost je rozumný - člověk, který si myslí, že jí našel je blázen. Nic konkrétního. Jenom o tom zkuste přemýšlet.
a) Dadaft který hledá moudrost (a proto je trnem v oku mnohých) = rozumný člověk
b) Merhaut který si myslí že ji našel (a proto je trnem v oku mnohých) = blázen
Ale takto jsi to nechtěl, viď ?
Přesto ti přeji dobrou noc.
No ty vole tohle je ale tread.Prošel jsem pár posledních příspěvků a větší sračky jsem dlouho nečetl.Tohle už ovšem není ani k smíchu,ale spíš k pláči.Už se nedivím proč je to tady k smíchu pro vedlejší fórum.Chlapci vzpamatujte se vždyť tohle se nedá číst. 

pasul: kazdy kdo sleduje dadaftovo kotrmelce od pocatku se bude vzdycky smat, na plac neni pro100r. Vzdyt on zvolal tolikrat, ze nasel tu svou nirvanu, ze uz se to ani neda zpocitat. Dadaftovo reseni neni bohuzel ani ta znouzecnost, pouze komedie o ctyrech bednach.
ano, komedie to vskutku je.
našel jsem jednotlivé přístroje a nakonec i celkové akustické řešení pro svůj poslechový prostor.
a to takříkajíc hifistům navzdory.
nejsem a v podstatě jsem nikdy nebyl schopen získat z diskusí na hififórech nějakou opravdu důležitou informaci, která by mi pomohla při mém tápání. a potřebuju ještě najít odpověď na spoustu otázek.
myslím, že v neděli sem dorazí první várka názorů na to, jak jsem na tom. jestli ti lidé napíšou své dojmy, nedivil bych se kdyby byli obvinění z jánabráchovství, čili podvodu, nebo nedostatku poslechových zkušeností, čili hluchoty. to bude výsledek téhle vyhrocené situace a štvanice, kterou na mě pořádá merhaut. merhaut - Sauronův pes, abych tak řekl. někteří už si toho všimli, ale já to vidím v celku: v posldních týdnech zcela systematicky rozleptává a zahnojuje každé mé vlákno, kde se pokouším sdělit své dojmy a naoplátku si přečíst názory jiných na ně. toto je poslední místo, poslední pro1OOr, který mi zbyl. proto koneckonců vznikl a to je jeho pravý smysl...
našel jsem jednotlivé přístroje a nakonec i celkové akustické řešení pro svůj poslechový prostor.
a to takříkajíc hifistům navzdory.
nejsem a v podstatě jsem nikdy nebyl schopen získat z diskusí na hififórech nějakou opravdu důležitou informaci, která by mi pomohla při mém tápání. a potřebuju ještě najít odpověď na spoustu otázek.
myslím, že v neděli sem dorazí první várka názorů na to, jak jsem na tom. jestli ti lidé napíšou své dojmy, nedivil bych se kdyby byli obvinění z jánabráchovství, čili podvodu, nebo nedostatku poslechových zkušeností, čili hluchoty. to bude výsledek téhle vyhrocené situace a štvanice, kterou na mě pořádá merhaut. merhaut - Sauronův pes, abych tak řekl. někteří už si toho všimli, ale já to vidím v celku: v posldních týdnech zcela systematicky rozleptává a zahnojuje každé mé vlákno, kde se pokouším sdělit své dojmy a naoplátku si přečíst názory jiných na ně. toto je poslední místo, poslední pro1OOr, který mi zbyl. proto koneckonců vznikl a to je jeho pravý smysl...