noaid píše:Hellboy píše:to že ty máš subjektivní pocit, že power kábl hraje líp, než obyčejný kábl je prostě jen a jen pocit
O tom ty nic nevíš, jen teoretizuješ.
A o CD transportech bohužel taky nic nevíš, jinak bys nemohl trousit takové nesmysly. Tady to už je donebevolající. Myslel jsem, že jsi rozumnější.

Nechtěl jsem tě nikterak urazit. Zrovna tebe vážně ne. Ale to, že mi někdo řekne, že něco slyší prostě nedokazuje nic. Tady to slyší všichni, ale nikdo se nenamáhá to jakkoli zkusit doložit, eventuelně se ve svém tvrzení odvolat na někoho kdo už důkaz podal. Mimo jiné proto, že ten důkaz nikdo zatím nepředložil, nebo alespoň já jsem takový žádný důkaz nikde neviděl a myslel jsem si, že tady budou lidé kteří mě budou schopní na nějaké důkazy odkázat.
O transportech toho vskutku moc nevím (to zas bude škodolibých citací), ale selský rozum mi říká, že načtení digitálních dat a jejich poslání někam v digitální podobě bude probíhat vždycky stejně. Logicky mě napadá zkusit připojit digitální transport k profesionální zvukovce, načíst data z různých zdrojů a pak je porovnat. Pokud se budou lišit, znamená to, že každý transport hraje jinak, pokud ne, tak hrají všechny transporty stejně. Když se nahrávka bude lišit, může to taky znamenat, že je možná něco špatně a transport se nechová jako transport. Mám ale pocit, že obyčejná CDROM mechanika, která musí načítat data 100% stejně tak jak jsou uložená, protože jinak by jaksi programy na CD uložené nefungovaly je v tomhle směru poměrně jasně vede.
Nebo počítač podle vás nějak rozlišuje jestli načítá z CD zvukovou, nebo datovou stopu? Jak to, že datovou stopu neovlivňuje jitter? Tohle fakt nevím a možná tam nějaký rozdíl je a rád si poslechnu jaký (zcela vážně).