Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zamčeno
noaid
Kontaktovat uživatele:

Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.

Příspěvek od noaid »

To je jen pro formu, aby se mohl konečně ten spis dát do archívu jako vyřešený.

Tohle je ovšem docela dobré:
Aktuálně.cz bylo u toho, když jedna z véčkařek v referendu hlasovala. Ačkoliv na dotaz, zda souhlasí se vstupem VV do vlády, stiskla ikonku NE, reakce webu politické strany byla opačná. Počítač nahlásil, že odpověď byl ANO.

Podle vyjádření operátora na bezplatné lince VV šlo ale pouze o technickou chybu. "Zkoušel jsem to na našem počítači, a tam k tomuto nedošlo," uvedl operátor s omluvou a příslibem, že véčkařka bude moci hlasovat znovu.

Není však zřejmé, zda šlo pouze o výjimečnou technickou chybu u jednoho počítače, či zda se tento problém objevil i u dalších hlasujících.

Véčkaři jsou sice vyzváni k hlasování, zda souhlasí se vstupem strany do koalice na základě vyjednané koaliční smlouvy. Její plné znění však na webu není k dispozici.
Předpokládám, že tam budou hlasovat i jejich případní nevoliči, kteří se ale zaregistrovali. ;)
http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit ... ?id=672524

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To mně nepřekvapuje, počítače jsou prevít a dělaj si co chtějí, nebo co jim kdo naprogramuje. Já se divím, že ta dáma se diví, po dobu novodobého parlamentu se situace, že výsledek je jiný než nebylo zadáno, opakovala mnohokrát. Ba dokonce hlasovali poslanci, kteří nebyli přítomní. A jak je lehce internet zneužitelný je popsáno zde: Apple prodával aplikace, kvůli kterým lidem zmizely peníze z účtů.

Umíš si představit, jak snadné bude vítězství, po zavedení voleb na internetu ? A jakej to bude nakonec průser ?

PS: To se vždy najde nějaký tupec, který chce být IN a prosazuje využití (spíše zneužití) internetu tam, kde to nemusí být. Je zajímavé, že i taková společnost jako O2 internetovou (emailovou) korespondenci když přichází k řešení vzniklých problémů, nepřipouští pro možnost zneužití. Přípustný je pouze hlasový záznam (kdo z normálních lidí jej doma má ?), nebo písemná korespondence. Dtto banky, soudy a pod.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

tak se mi zdá, že vážený pan Radek jOHN začíná na vlastní kůži pociťovat, co je to jít s pány na led, jak říká Aleska.
s pány, jejichž jediným měřítkem hodnoty jsou peníze.

a kam se to vlastně vydal a co si to vlastně naložil na svá bedra.

dost možná to výhledově odskáčeme všichni. a někteří z nás dokonce přímo. jak jen se tomuhle říká? smůla? :mrgreen:

p.s.: ne že bych byl nějaký velký pamětník nebo znalec, ale nevím o žádném jiném budoucím ministru, který by se otevřeně vychloubal tím, že dovede svůj resort na samou hranici funkčnosti, neboli k hranici vnitřního zhroucení, jak se to Radkovi povedlo v jedné těsně povolební diskusi...

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Svazák John většinou neví, o čem mluví. Jenom doufám, že tenhle pr..er začíná už docházet i voličům VV. Ta strana nemá žádné osobnosti. Třeba Klasnová, zdá se, jenom rozšířila klub mlčenlivých blonďýn ve vedení sněmovny (yakladatelka je stejně "kvalitní" Talmanová).

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Dejte jim 100 dní hájení, prozatím ochutnávají povolební guláš jehož základ z minula smrdí. Čím více se jim zvedne žaludek, tím lépe, když nic jiného, tak to trochu vymetou...
Jen ale, aby to nehrabali pod sebe...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ale klidně i 200. stejně budou vládnout 4 roky. jen mě baví, jak je bijec veleještěrů při prvním setkání s nimi překvapený, že ho ti zašlapávají do země...

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Ičko toho ze začátku taky moc nevěděl a jak mu to nakonec šlo.
A co mašinfíra Grooss ? Ten to s námi myslel upřímně. Z naivního chlapce se vyklubal majitel akcii za sta miliony.
On se každý na novém postu rychle rozkouká. Nemyslíte ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no já nevím. nebylo už dost Grossů, Langerů, Čuňků a podobných?

vypadá to, že se zastaví výstavba infrastruktury (kromě Prahy, samozřejmě), teď jsem slyšel, že bude propuštěna 1/3 pracovníku vězeňské ostrahy atd. atp. etc.
spousta lidi bude bez práce.
nejsem proti modernizaci a zefektivnění státní správy, ale příjde mi, že to topolánkovci (a konkrétně Kalousek jako ministr financí) se snížením daní přehnali - příjmy státního rozpočtu jsou proti minulosti mnohem menší - a teď chcou mocí mermo dokázat, že ne. i kdyby na chleba nebylo.

kdo ty lidi zaměstná, když ekonomika neroste a jestli je krize za náma je ve hvězdách?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

To je ale Řebíčkům,Grossům,Topolánkům ,Krausům,Krejčířům i Pitrům srdečně jedno :D

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

dadaft píše:....kdo ty lidi zaměstná, když ekonomika neroste a jestli je krize za náma je ve hvězdách?
jirie píše:To je ale Řebíčkům,Grossům,Topolánkům ,Krausům,Krejčířům i Pitrům srdečně jedno :D
A těm ve vládě novým, natož staronovým, také.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

dadaft píše: příjde mi, že to topolánkovci (a konkrétně Kalousek jako ministr financí) se snížením daní přehnali - příjmy státního rozpočtu jsou proti minulosti mnohem menší - a teď chcou mocí mermo dokázat, že ne. i kdyby na chleba nebylo.
To je přesně největší problém Česka. Před volbami i někteří pravicoví ekonomové (vč. Fischera) nesměle upozorňovali, že bude nutné vrátit daně a odvody aspoň částečně zpátky. Teď je ticho po pěšině. A Kalousek místo toho plánuje ještě drastičtější škrty. Opět budeme žít z podstaty vytvořené dřív, stejně jako v 90. letech. Jenže to není dlouhodobě udržitelné a jestliže si tedy stát na sebe nevydělá (aspoň podle pravičáků to tak vypadá), je zvýšení daní jediné řešení. Tak mimořádně nepříznivé a fatální vnější podmínky zase nejsou, abychom mohli věřit, že se to zlepší samo. (a na to Kalousek čeká, aspoň já jsem si nevšimnul, že by nabízel nějaké řešení) Na okraj je otázka, jestli svěřit finance státu alkoholikovi. Nedávno jsem ho viděl v TV a myslím, že se mu to horší... Viz jeho nejnovější vynález "vázání prostředků", což prý nejsou škrty, ale stejně peníze ušetří. Asi něco jako ostrov v moři krize.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Kalousek s Janotou vyrobili jen za dva roky 2009 a 2010 schodek min. 400 mld. Kč, spíše to bude více, tj. třetina dluhu za celých 20 let. V roce 2008 byl menší, to jej zalepil ze 150 mld. rozpočtové rezervy zbylé po ČSSD. Tahle kouzelná škatulka už je ale prázdná.
Na ministerstvech se nevymetá, jen se uvolňují místa pro ty kluky, co spolu mluví. Dělali spolu na směně v Kauflandu, tak se znají.

http://www.blisty.cz/imp.php?id=26130&skin=dark
http://www.blisty.cz/imp.php?id=26053&size=600
http://www.blisty.cz/gal.php?id=388

http://www.youtube.com/watch?v=lPbmAAGwLJU

Krize se ještě pořádně ani nerozjela. Když pustíte balón ze schodů, taky skáče i nahoru, aby se propadl pak o to více dolů.
Další velký sešup se ve světě čeká nejpozději do 2 let.
V USA jen letos od ledna zbankrotovalo asi 110 bank. A umývání auta dešťovou vodou je tam už nezákonné - dešťová voda z okapu je majetkem státu a nemáte na ni právo. http://www.youtube.com/watch?v=6jjxg8f3Gq0
Život v moři postupně odumírá, ryb je čím dál míň.

Cílem je novodobé otrokářství, celodenní práce pouze za nejzákladnější ubytování a stravu. V 21. století si ještě nemůžeme dovolit být tak rozhazovační a mít lékaře zdarma. Natožpak důchod. To až výhledově budeme všichni šťastní, v týhle době ještě né.

Ale někteří se budou mít vždy dobře. Vždy. Dokud budou žít.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Koukám, že zdejší rudá perioda má nějaké zkrácené cykly...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

rudá perioda? obdivuhodné.

co kdyby nám jednovětí pravičáčci vysvětlili, proč se nestalo co se stát mělo?
čím pravice vysvětlovala všechno to snižování daní, úpravy pracovního práva atd.?
nějak jsem si nevšiml, že by podnikatelé mohutně nabírali nové zaměstnance, stěhovaly se k nám velké zahraniční firmy a investory bychom museli odhánět, neb by k nám lezli s prosíkem i komínem...

Zamčeno