No, co se dá dělat.. Každý jsme nějaký.. Někdo blbec a někdo zas nebezpečně upřímný a charakterní(!)....idiot...boxer píše:Tvoje neutuchající inteligentní výplachy ti nepomohou,abys ze sebe neudělal opět blbce.
Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Peši
jo jo. výsměch novinařině. tohle už není komentář, ale pravá apoteóza.
jo jo. výsměch novinařině. tohle už není komentář, ale pravá apoteóza.
Co můžeš chtít od novinářů, když ani profesionálové (tj. politici) neumí či nechtějí (což je ještě horší) analyzovat důsledky voleb z letošního roku a to na celostátní úrovni . Chápu ale, že se to od nich nemůže chtít, když i prognostici mají výsledky žáků speciálních škol, nebo takové za které jsou zaplaceni (vždy pozitivní pro tu kterou stranu).dadaft píše:...jo jo. výsměch novinařině...
Jediný správný rozbor jsem našel zde a uznávám, že je to smutné čtení jak pro pravici, tak i pro levici, ale pravdivé. Jen je potřeba si tu pravdu připustit a nelhat si do vlastní kapsy, jak to naši politici stále předvádějí.
Na komunální úrovni je to o něčem jiném - je to jako v soužití doma, v rodině. Může mne mrzet, že Anča z TOP09 má větší kozy než moje stará, Franta z ODS má jej o cenťák delšího než já, Pepík z VV má dceru spanilejší, Petra ze soc.dem má zase chytřejšího kluka, ale narozdíl od nich já musím jak se starou, tak synem a dcerou žít ve společné domácnosti a jinou nechci.
Takže na komunální úrovni si sice podivuji nad kočkopsy, ale když to vesnici či městu vyhovuje a prospívá, tak proč ne ?
Změna je život, bez ní jen stagnace.
no, pan Pehe to bezpochyby odhadl dobře. proto já raději čtu Právo než MFD. a teď nemyslím proto, že je na rozdíl od MFD levicové, ale proto, že jeho komentátoři neuráží můj i tak ne příliš bystrý intelekt nějakým fantasmagorickým nekritickým straněním. zde bych vzpomenul, jak Paroubek nesnášel hlavního komentátora politiky ČSSD Mitrofanova. a číst Martina Hekrdlu je prostě radost - trochu světového rozhledu nikdy není na škodu.
a taky, že se Právu díky tomu podařilo přilákat k občasným komentářům i takové lidi jako Pehe, Keller, Bělohradský, Jelínek a další.
pro mě osobně je největší pozitivum těchto voleb, že to VV tak strašlivě projely. přece jen si ještě politikové nemohou ÚPLNĚ dělat, co se jim zachce a je vidět, že programy, s nímž jdou strany do voleb, lidi přece jenom čtou. Zelených mi bylo líto. s VV už soucit nemám...
a taky, že se Právu díky tomu podařilo přilákat k občasným komentářům i takové lidi jako Pehe, Keller, Bělohradský, Jelínek a další.
pro mě osobně je největší pozitivum těchto voleb, že to VV tak strašlivě projely. přece jen si ještě politikové nemohou ÚPLNĚ dělat, co se jim zachce a je vidět, že programy, s nímž jdou strany do voleb, lidi přece jenom čtou. Zelených mi bylo líto. s VV už soucit nemám...
Jaképak líto, jaký soucit !dadaft píše:..... Zelených mi bylo líto. s VV už soucit nemám...
Stačilo by dát všem poslancům pouze průměrný plat obyvatele u nás, omezit jejich imunitu a výhody (proti kterým se po sametce tolik bojovalo) a zůstali by tam (teoreticky) pouze ti, kteří pro společnost něco chtějí dělat, nebo (prakticky) pouze ti, kterým se naopak dělat vůbec nechce !

Těm zeleným (co ti je tak líto) od počátku nešlo o nic jiného, než o místo "na slunci" a o peníze, viditelnou práci v terénu za ně dělali jiní, nájemní blbci !
Nehledě na to, že ty zelené strany jsou již delší dobu placeny přímo dotacemi ze státního rozpočtu a to nemluvím o příspěvcích těch organizací, proti kterým bojují !

přiznávám, že jsem to myslel stranicky. socani prostě potřebují nějakého přirozeného spojence, protože komunisté jsou nepoužitelní. není přece nejlepší, aby strana, která vyhraje volby, seděla v opozici.
obávám se, že by to pak dopadlo čistě prakticky, jak píšeš.Aleska píše:Stačilo by dát všem poslancům pouze průměrný plat obyvatele u nás, omezit jejich imunitu a výhody (proti kterým se po sametce tolik bojovalo) a zůstali by tam (teoreticky) pouze ti, kteří pro společnost něco chtějí dělat, nebo (prakticky) pouze ti, kterým se naopak dělat vůbec nechce !
Já tak, můj strýc mi připomínal: Nechceš-li v životě pracovat, založ politickou stranu, nebo náboženské hnutí !
A oni ti "zelení" jsou taky takové náboženství, každý se k ekologii modlí a přitom vyváží odpadky za humna...
A oni ti "zelení" jsou taky takové náboženství, každý se k ekologii modlí a přitom vyváží odpadky za humna...
Jo jo, Martina znám osobně už přes 30 let, vždy mu to hodně pálilo a nejednu číši jsme spolu vypili, často obklopení spoustou knih, které zrovna studoval. Dokonce nás na vojně vyslýchala VKR, to byla sranda. Za protistátní činnost ve formě nákupu L'Hummanité. Soudruh poručík nemohl pochopit, že se tento západní tisk prodával běžně v trafice.dadaft píše:a číst Martina Hekrdlu je prostě radost

Z cizího krev neteče: Státu hrozí miliardová pokuta , stačí si občas dojít na opečeného buřta a máte to pod palcem.
Pro ty, kteří ještě nenašli "tu správnou" cestu, tak za buřtem a kšeftem sem:

Zase o miliardu na důchody méně...
Pro ty, kteří ještě nenašli "tu správnou" cestu, tak za buřtem a kšeftem sem:

Zase o miliardu na důchody méně...
Ve 23:10 nezbývá nic jiného, než 100 % souhlasit.merhaut píše:Pomodlit, vyčurat a spát...

Spi dál. To se ti jen něco zdálo...merhaut píše:Pomodlit, vyčurat a spát...
Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.Aleska píše:Ve 23:10 nezbývá nic jiného, než 100 % souhlasit.merhaut píše:Pomodlit, vyčurat a spát...

tentokrát jsem to neudělal a až do rána sledoval záznam jednání našeho Parlamentu na 24-ce a pak ještě opakování televizní diskuze Nečas - Sobotka.merhaut píše:Pomodlit, vyčurat a spát...
nebude tak zle.
Nečas je lídr pravice. o tom nemůže být pochyb. skvělý rétor, i když na první pohled tak nevypadá. polovina Sněmovny mu tleskala málem ve stoje. dokáže ukázat osobní zaujetí, emoce, aniž by sklouzl k oku nepříjemnému exhibování. pravice bude vládnout čtyři roky. to se klidně vsadím.
docela chápu, proč to tehdy tak zklamalo Klause, že ho (Nečase) porazil pan prázdný a falešný. Topolovu vládu a následné "úřednické" (už to jméno je docela úlet) "nepolitické" vládnutí si budem ještě nějaký čas vylízávat.
ovšem Sobotka taky předvedl skvělý výkon. strukturovaný projev, který měl nejen hlavu a patu, ale i cíl, který sledoval a který dosáhl. nebudou to s ním mít pravičáci lehké. nejen proto, že byl dlouhá léta ministrem financí. už to, s jakou lehkostí objasnil, proč a jak soc. dem. za své vlády snížovala daně, což se mu Nečas pokusil otřískat o hlavu, bylo působivé. ovšem ta ryze praktická a důrazná koncovka v reakci na vládní hrátky s legislativní nouzí byla excelentní. ti dva znají svou sílu a své schopnosti a respektují se a to je jen a jen dobře. hezky to bylo vidět když Sobotka po hezky ostré výměně názorů ve studiu ČT nečekaně zavtipkoval o jednání mezi ODS a ČSSD o povolebním komunálním uspořádání v Praze a Nečas se k němu stejně nečekaně a bezprostředně přidal.
zajímavé byla Nečasova odpověď na otázku, na kterou se mu zjevně nechtělo odpovídat, ale nemohl se jí vyhnout: reformy se urychleně dělají proto, protože je dělají všichni ostatní a jejich neprovedení by znamenalo zhoršené hodnocení od ratingových agentur a tím pádem i prodražení naší správy a úhrady státního dluhu. a oni, naše nová vláda, neudělá nic, co by mohlo ztížit vyřešení problému st. dluhu.
čisté víno.
Ono by hóóóódně pomohlo vyházet okamžitě z ministerstev ty, kteří připravují k podpisu takové smlouvy jako v mém příspěvku z 25 říj 2010 19:13. To není práce jen ministra (ten většinou pouze podepisuje co je mu předloženo), ale hlavně jeho náměstků, zástupců náměstků ....... až úplně dolů. Ryba sice smrdí od hlavy, ale kazí se níž !dadaft píše:..... a oni, naše nová vláda, neudělá nic, co by mohlo ztížit vyřešení problému st. dluhu...