Zkouška sluchu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Audio
Kontaktovat uživatele:

Zkouška sluchu

Příspěvek od Audio »

Tak jsem si propískl uši přes Adobe Audition.Hergot,byl jsem překvapen,vytáhl jsem to na 21khz a slyšel jsem ten kmitočet.Samozřejmě přes sluchátka(Denon AH-D 2000).Už mi taky není 30cet.Prostě sem tomu ani nechtěl věřit.Ta freqv.už jako by se zavrtávala nekde dovnitř hlavy :)
I pes v obýváku začal být nervózní.Mj. zítra jdu na kontrolu na ORL pozánětu hor.cest dýchacích.Loni jsem ho měl taky,po audiomertii doktor říká "máte hypermobilní bubínky",toť citát.Jak dlouho to vydrží teda nevím. :(

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zkouška sluchu

Příspěvek od Fidas »

Tiše závidím se svými stěží 12kHz, co maximálně uslyším ... nicméně je dobré měřit a začít při prahové slyšitelnosti od 1kHz a zvyšovat frekvenci bez zesílení ... já naměřil takový pokles, že se tím ani nechlubím ..

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Koukám, Adobe Audition je sice ke stažení, ale jen pro Windows .. na Apple není k mání .. nechci jej pro tento jedinný účel kupovat ...

Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Audio »

Fidas píše:Koukám, Adobe Audition je sice ke stažení, ale jen pro Windows .. na Apple není k mání .. nechci jej pro tento jedinný účel kupovat ...
Třeba tady:
http://audacity.sourceforge.net/download/

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Díky moc, špatně jsem zagoogloval, všude mi to dávalo ke stažení souboru pro Windows ...

Odpovědět