I pes v obýváku začal být nervózní.Mj. zítra jdu na kontrolu na ORL pozánětu hor.cest dýchacích.Loni jsem ho měl taky,po audiomertii doktor říká "máte hypermobilní bubínky",toť citát.Jak dlouho to vydrží teda nevím.
Zkouška sluchu
Zkouška sluchu
Tak jsem si propískl uši přes Adobe Audition.Hergot,byl jsem překvapen,vytáhl jsem to na 21khz a slyšel jsem ten kmitočet.Samozřejmě přes sluchátka(Denon AH-D 2000).Už mi taky není 30cet.Prostě sem tomu ani nechtěl věřit.Ta freqv.už jako by se zavrtávala nekde dovnitř hlavy
I pes v obýváku začal být nervózní.Mj. zítra jdu na kontrolu na ORL pozánětu hor.cest dýchacích.Loni jsem ho měl taky,po audiomertii doktor říká "máte hypermobilní bubínky",toť citát.Jak dlouho to vydrží teda nevím.
Re: Zkouška sluchu
Tiše závidím se svými stěží 12kHz, co maximálně uslyším ... nicméně je dobré měřit a začít při prahové slyšitelnosti od 1kHz a zvyšovat frekvenci bez zesílení ... já naměřil takový pokles, že se tím ani nechlubím ..
Koukám, Adobe Audition je sice ke stažení, ale jen pro Windows .. na Apple není k mání .. nechci jej pro tento jedinný účel kupovat ...
Třeba tady:Fidas píše:Koukám, Adobe Audition je sice ke stažení, ale jen pro Windows .. na Apple není k mání .. nechci jej pro tento jedinný účel kupovat ...
http://audacity.sourceforge.net/download/
Díky moc, špatně jsem zagoogloval, všude mi to dávalo ke stažení souboru pro Windows ...