Zrušení volné diskuse

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrušení volné diskuse

Příspěvek od Aleska »

Houby kyblíček,
BANán, BANán sebral !

AlienCZ
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od AlienCZ »

http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... 752#p75667
Co k tomu dodat? Jako finále gradující pýchy je to majstrštych.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

AlienCZ - i ty, být na místě Pipise by jsi neudělal nic jiného. Žádný z nás. Osobně a veřejně jsem se toho vlákna zastal, aby nebylo rušeno - a nyní stejně tak osobně a veřejně se zastávám Pipise.

On je administrátor a zcela určitě si je vědom dopadů toho rozhodnutí a nese si za něj plnou odpovědnost.

*offtopic* Kritizovat je lehké, ale dělat něco pro ostatní a nést za to odpovědnost, to umí málokdo !

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Noaid vzal někde na ulici Pipise latí po hlavě ???
Asi jo.
Na fóru jsem totiž žádný napadení nenašel.

AlienCZ
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od AlienCZ »

Aleska píše:AlienCZ - i ty, být na místě Pipise by jsi neudělal nic jiného. Žádný z nás. Osobně a veřejně jsem se toho vlákna zastal, aby nebylo rušeno - a nyní stejně tak osobně a veřejně se zastávám Pipise.
On je administrátor a zcela určitě si je vědom dopadů toho rozhodnutí a nese si za něj plnou odpovědnost.
*offtopic* Kritizovat je lehké, ale dělat něco pro ostatní a nést za to odpovědnost, to umí málokdo !
Bývaly doby, kdy bych ti dal za pravdu. Vím, že jsem býval v situaci, kdy jsem mohl a také několika lidem na internetových diskusích o hifi opravdu ublížil. Dnes se za to stydím, velice mě to mrzí a ti lidé si zaslouží minimálně moji velkou omluvu. Když mi to došlo, raději jsem se z hifi for diskusí stáhl.

Už je to ale velmi dlouho, řadu let a není žádná šance být konkrétnější.

Dnes věřím, že už jsem mnohem, mnohem dál a nedovedu si představit, že bych s tebou mohl souhlasit s tak jednoduchým zobecněním situace, kterou popisuješ a pro kterou máme všichni velmi málo podkladů, abychom se k tomu dokázali alespoň trochu relevantně postavit.

Osobně stojím za Noaidem. Jeho zabanování považuji za úlet. Ale vše vykonávají nedokonalí a chybující lidé, takže vše se dá v dobré obrátit. Stačí jen chtít.

Prezentace postoje, že na hifi foru nemá být nic jiného, než diskuse o hifi, mi nijak nevadí. Většina si to schválila, takže ať se práší za kočárem, přestože já bych hlasoval jinak.

Noaid ale bohužel psal o něčem úplně jiném. A já si myslím, že to víte. Ale mohu se také mýlit.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Mrzí mne, co jsem způsobil založením toho kontroverzního vlákna.Nenapadlo mne,že způsobí takové problémy.Ale vše špatné pro něco dobré.Dozvěděl jsem se to co jsem nevědomky chtěl.Jako rebel od přírody se za Noaida stavím.Politika je svinstvo a dělá nepřátele i mezi rodinnými příslušníky.Vím to,protože jsem nesouhlasil s názory jednoho z mé nejbližší rodiny.A proto asi bude lepší ustoupit a pokračovat v tomto threadu někde jinde!!!!Mrzí mne nesnášenlivost mezi námi,ale co naplat,tak to prostě chodí.Ber neber.

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enregistree »

nazdar bushido, nektery ty fora me zajimaji, napis, pod jakym nickem tam prispivas? pokecame i tam…

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

bushido píše:Jsem tu nový, hudbě se ale věnuji dlouho, všechny zdravím. Vzhledem k malým znalostem hifi se do diskuze zapojovat moc nemůžu, lepší mlčet, nežli plkat. Nedalo mi to ale reagovat tady. S velkým překvapením sleduju tuhle komickou slovní šarvátku a marně pátrám v paměti, na jakých kvalitních zájmových fórech v ČR se tak vášnivě diskutuje o hloupé politice. Máte někdo nějakou ukázku? Koukám znova na fóra, která jsem si oblíbil a nikde nic :shock:
Díkybohu :lol:
poslyš bushido
noaid tvrdí, že jsi Zdenymu ve vlákně "Nikkon..." nabízel promazání vlákna, pokud by chtěl.
a že to bylo pak velmi rychle vymazáno a noaidovi následně udělen ban.

takže to vypadá, že nejsi žádný bushido, ale zcela účelově vytvořená další identita někoho s administrátorskými právy, která se hloupě prozradila.

co ty na to bushido?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Ano také jsem nenašel žádná vlákna o politice na těchto forech,ale také tam není VOLNÁ DISKUZE,prostě tam není prostor pro jiná témata než ta odborná=specifická.Chápu zdejší odpor k politice,také se mi z ní chce zvracet a tak raději o ní nemluvit.Pokud chcete někde pokračovat, navrhuji Lopuch/Levice nebo pravice :http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=levi ... us_pravice

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Jestliže jste zabanovali noaida, tak se jděte bodnout. TOHLE je tahání politiky do fóra, ne nějaké jediné, i když dlouhé, vlákno. Noaidovy názory evidentně nekonvenují politické orientaci (nebo jak to nazývají) adminů. Noaid nikoho z fóra neurážel (jestli se v komentářích někdo viděl, jeho problém), psal slušně, spisovně, má to promyšlené.

Chápu, že pro někoho, kdo se před 20 lety nadchnul a ještě ho to nepustilo, vyvolává psaní o dnešní situaci trapnost a frustraci. Ale jak psal noaid, nazývejte věci pravými jmény, hlavně sami pro sebe!

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

aha.
když ve vlákně Densen mizely příspěvky, nikdo nic nevěděl a nemazal.
teď kolega v práci.

dej si pipisi prosím tě pozor.
ať svými "zkraty" tohle fórum nezničíš.

byla by ho škoda.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Vyřešeno.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

pipis píše:Bushido je můj kolega v práci, poslal příspěvek a zůstal zalogovaný. Já pak vlezl k počítači a nabídl pomoc Zdenymu v jeho prodejním vlákně. Nevšiml jsem si toho zalogování.
Když jsem si toho všiml později, tak jsem se zalogoval, příspěvky smazal a naštvaný za další útoky od Noaida jsem reagoval BANem. Útoky od Noaida byly zbytečné a přehnané, některé lži od něj mě pěkně štvou, ale mrzí mě, že jsem takhle zareagoval. Byl to zkrat.
Precitaj si to pipis este raz , nadychni sa , este raz a teraz mi povedz co je to za kravinu, ze ty si sadnes k niekomu pc, on je zalogovany ako bushido -> ale klavesnica rozozna pipisa, tak bushidovi prideli admin prava....alebo to bolo inak?

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

MB píše:
pipis píše:Bushido je můj kolega v práci, poslal příspěvek a zůstal zalogovaný. Já pak vlezl k počítači a nabídl pomoc Zdenymu v jeho prodejním vlákně. Nevšiml jsem si toho zalogování.
Když jsem si toho všiml později, tak jsem se zalogoval, příspěvky smazal a naštvaný za další útoky od Noaida jsem reagoval BANem. Útoky od Noaida byly zbytečné a přehnané, některé lži od něj mě pěkně štvou, ale mrzí mě, že jsem takhle zareagoval. Byl to zkrat.
Precitaj si to pipis este raz , nadychni sa , este raz a teraz mi povedz co je to za kravinu, ze ty si sadnes k niekomu pc, on je zalogovany ako bushido -> ale klavesnica rozozna pipisa, tak bushidovi prideli admin prava....alebo to bolo inak?
Doporučoval bych Tobě si to znovu přečíst i s Dadaftovým postem nahoře.

- Bushido (Pipis sedící na jeho PC) nabízel promazání vlákna Nikkon Zdenymu.
- Pipis zjistil, že je zalogován jako Bushido a tak se přelogne na svůj admin účet.
- Poté (již na svém účtě) promaže vlákno Nikkon a udělí ban Noaidovi.

Tak jsem to pochopil já...

Odpovědět