No dobrá,tak si vymejšlím.
Zrušení volné diskuse
-
boxer
Re: Zrušení volné diskuse
A já to pochopil tak ,že Bush-ajk- idó je šéfem Pipa, a tak se nasr..l, že mu nedal příkaz jako jindy ,ale zmáčkl to sám. No a Pip jeho fó-papá zachraňuje.
tak jak to popisuje pipis to mohlo proběhnout jedině v čase 14:15 - 14:28 nebo 15:57 - 16:29.
ne jindy.

ne jindy.
Baví Vás to hodně to řešit, pánové? Pokud je něco hrobařem fóra, tak jsou to tyto diskuse + konspirační teorie.
Pavel Macura Audio
Při vší úctě pane Macuro, pokud je něco hrobařem tohoto fóra, tak je to intolerance některých jeho členů (vč. admina), kteří nemohli přenést přes srdce existenci jednoho vcelku bezvýznamného vlákna, kde zrovna nebyla diskutována tak závažná témata, jako jsou cerabally, platinové pojistky, stříbrné kabely potažené ho*nem(© coffee) apod.. Při Vašem pragmatismu také jistě neočekáváte, že toto fórum bude česká substituce amer. diyaudio.com ... A kšefty, o které zde jde především, se zde hýbají, jak jistě i sám registrujete, bez ohledu na cokoliv....
-
merhaut
kvík kvík
Přišlo nahlášení nevhodného příspěvku.
Souhlasím.
Jardo, to není vhodné.
efičák
Přišlo nahlášení nevhodného příspěvku.
Souhlasím.
Jardo, to není vhodné.
efičák
Ech, dostal jsem chuť na tlačenku. Kolik už vážíš, pašíku?merhaut píše:kvík kvík
---
Tak už to tady zamkněte. Noaid je zpět a o nic jiného snad ani nešlo.
Ano, nepřeji si, aby se to už dále rozebíralo, stala se chyba a je vyřešena z obou stran.
Za podporu všem děkuji.
Za podporu všem děkuji.
Já bych jenom poznamenal, že osobně chápu, proč sem někdo tahal politiku. Zatímco na některých jiných fórech se debatuje čistě o nějáké konkrétní věci a chodí tam mraky lidí, kteří se neznají, je tam asi existence vláken o čistě osobních, subjektivních a podobných tématech vcelku zbytečná a nežádoucí. Tady se ale řada členů vzájemně zná, stýká se mezi sebou a jsou to kamarádi. Je proto vcelku logické, že si někdy chtějí pokecat, nebo zjistit názory svých zdejších kamarádů i na jíné témata než je hifi, aniž by museli chodit debatovat někam jinam a k tomu by snad měla vlákna v sekci OFF TOPIC/OSTATNÍ sloužit a moc dobře nechápu, proč to někomu vadí. Nedokážou snad přenést přes srdce, že má někdo jiný názor než oni?
Chápu Noaida v tom co chtěl vyjádřit a mám stejný názor.
A třeba k tomu překrucování pravidel. Já se tady možná kontroverzně, možná někdy ostře, vyjadřuju k některým VÝROBKŮM. Velice se snažím, abych při tom nesklouzl k osobním urážkám a nějakému hodnocení ostatních diskutujících, protože to sám nesnáším a tady je to bohužel jedna z nejčastějších forem jak "hájit" svůj názor. Nespočetněkrát jsem se tak stal terčem urážek určité sorty zdejších členů. Je mi to buřt, ale dost mě otravovalo zaplevelování debat o něčem čtením nějakých urážlivých slintů a tak abych Merhautovi a spol. ušetřil práci, napsal jsem si to do podpisu - "Jsem kretén, ničemu nerozumím a mám hnojačky." Docela to zafungovalo, od té doby byl vcelku klid.
Někomu z potrefených se to ale asi moc nelíbilo, protože si na mě zřejmě stěžoval, že ho to uráží a tak následně byly změněny pravidla a mě bylo ihned vyhrožováno BANEM. Banem za to, že jsem urazil sám sebe
No dobrá, tak jsem to dal pryč, ale... ŠLo mě o to požádat i bez změn pravidel. Kdyby mi admin slušně napsal, že se mu to nezdá, tak bych mu slušně vyhověl, protože to vcelku i chápu. Já ale dostal varování ať to okamžitě smažu, nebo bude banán.
Pointa toho všeho je, že někteří jiní, kteří uráží ostatní jako na běžícím pásu žádný banán nikdy nedostali. Podle mě to není úplně košer, stejný metr pro všechny.
Jsme jen lidi, takže bych rád, aby se nad tím admini spíš zamysleli, než se na mě nasrávali za osobní útok, nicméně na banán jsem připraven
Chápu Noaida v tom co chtěl vyjádřit a mám stejný názor.
A třeba k tomu překrucování pravidel. Já se tady možná kontroverzně, možná někdy ostře, vyjadřuju k některým VÝROBKŮM. Velice se snažím, abych při tom nesklouzl k osobním urážkám a nějakému hodnocení ostatních diskutujících, protože to sám nesnáším a tady je to bohužel jedna z nejčastějších forem jak "hájit" svůj názor. Nespočetněkrát jsem se tak stal terčem urážek určité sorty zdejších členů. Je mi to buřt, ale dost mě otravovalo zaplevelování debat o něčem čtením nějakých urážlivých slintů a tak abych Merhautovi a spol. ušetřil práci, napsal jsem si to do podpisu - "Jsem kretén, ničemu nerozumím a mám hnojačky." Docela to zafungovalo, od té doby byl vcelku klid.
Někomu z potrefených se to ale asi moc nelíbilo, protože si na mě zřejmě stěžoval, že ho to uráží a tak následně byly změněny pravidla a mě bylo ihned vyhrožováno BANEM. Banem za to, že jsem urazil sám sebe
No dobrá, tak jsem to dal pryč, ale... ŠLo mě o to požádat i bez změn pravidel. Kdyby mi admin slušně napsal, že se mu to nezdá, tak bych mu slušně vyhověl, protože to vcelku i chápu. Já ale dostal varování ať to okamžitě smažu, nebo bude banán.
Pointa toho všeho je, že někteří jiní, kteří uráží ostatní jako na běžícím pásu žádný banán nikdy nedostali. Podle mě to není úplně košer, stejný metr pro všechny.
Jsme jen lidi, takže bych rád, aby se nad tím admini spíš zamysleli, než se na mě nasrávali za osobní útok, nicméně na banán jsem připraven
Vidím to podobně.
To pravidlo o nepřípustnosti uvádění dehonestací a vulgarit, vztahujících se pouze k mé vlastní osobě v podpisu, je skutečně velmi úsměvné...
Apropó Pipisi, výše zmíněné pravidlo, jehož dodržování je zde tak striktně vyžadováno, porušuje ještě jeden nejmenovaný člen....
Apropó Pipisi, výše zmíněné pravidlo, jehož dodržování je zde tak striktně vyžadováno, porušuje ještě jeden nejmenovaný člen....
Každý závadný příspěvek - podpis - čin, je možno nahlásit tlačítkem, nebo soukromou zprávou adminovi Pipovi, nebo mě.
Tak se dohodněme.
Neslyšíme všichni stejně. Necítíme všichni stejně.
Chovejme se k sobě hezky.
I podpisem.
Tak se dohodněme.
Neslyšíme všichni stejně. Necítíme všichni stejně.
Chovejme se k sobě hezky.
I podpisem.
Nezlob se Aleši, ale identitu člena onoho mnou zmíněného "závadného" podpisu nenahlásím a to ze dvou důvodů :eficak píše:Každý závadný příspěvek - podpis - čin, je možno nahlásit tlačítkem, nebo soukromou zprávou adminovi Pipovi, nebo mě.
1/ Nejsem bonzák
2/ Předmětné pravidlo, (tedy jeho část), považuji - jak jsem již napsal - za naprosto absurdní
Co se týče tvého apelu stran dobrého chování - tak ten by jsi měl směrovat malinko jinam, tedy konkrétně ke dvoum nejmenovaným členům, o nichž jsme se před časem bavili v SZ a kde jsme se ohledně jediného možného resp. účinného postupu vůči nim zcela shodli... Vzpomínáš ?
eficak píše:Každý závadný příspěvek - podpis - čin, je možno nahlásit tlačítkem, nebo soukromou zprávou adminovi Pipovi, nebo mě.
Tak se dohodněme. Neslyšíme všichni stejně. Necítíme všichni stejně. Chovejme se k sobě hezky. I podpisem.
eficak píše:Každý závadný příspěvek - podpis - čin, je možno nahlásit tlačítkem, nebo soukromou zprávou adminovi Pipovi, nebo mě.
Krásne slová, ale bohužiaľ už (pre mňa osobne) sprofanované. Viackrát som žiadal v SS nášho "Pána Pipísa" o pomoc a službu (v rámci pravidiel), ale zrejme mu ani nestojím za odpoveď, takže sa na mňa HEZKY vysral. Tak som urobil to isté a aj keď ma to chvíľu mrzelo, predsa som tu strávil nejaký ten rok, už to vidím inak. Toto fórum, po nejakom čase, plné kšeftov, drzej veľkohubosti a diktátu ma už ničím neobohacuje
a nejakú blbú toleranciu a nežistnosť v tomto prostredí už nemožno očakávať. Hovorí sa tomu kríza hodnôt.
U filatelistů je prostředí jiné. Na i hloupou otázku, např. proč zoubky na okrajích známky, nikdo z členů nováčka "nesestřelí".
Rád bych psal na fórum s velkou tolerancí a vzájemné úcty.
Psalo by se o mnoho lépe.
Přišlo by více členů, protože množství pasivních čtenářů je velké.
Tolik zkušeností, aparátů, fotek a zajímavé muziky...
Prosím Jardu Merhauta o "obláčkovější" příspěvky.
Buďme na sebe hodní...
Rád bych psal na fórum s velkou tolerancí a vzájemné úcty.
Psalo by se o mnoho lépe.
Přišlo by více členů, protože množství pasivních čtenářů je velké.
Tolik zkušeností, aparátů, fotek a zajímavé muziky...
Prosím Jardu Merhauta o "obláčkovější" příspěvky.
Buďme na sebe hodní...
v džungli na sebe zvířátka nebývají hodné - prostě větší sežere to menší.