abych mluvil srozumitelněji: fórum za Rowinga není totéž jako za pipise.
dokud se budou "zkraty" řešit ne vysvětlením, ale banem pro ty, kteří na ně upozorní (noaid), dokud budou jedněm tolerovány sprostoty, zatímco druhým bude za sebeironické poznámky vyhrožováno (Hellboy), dokud budou prosby o zásah v rámci pravidel povýšenecky ignorovány (palipol)...
... můžeš tady efičáku prosit do skonání fóra, ale nezmění se nic.
Zrušení volné diskuse
Re: Zrušení volné diskuse
Pripomínal som sa 3x, pretože moderátor nemá práva administrátora a urobil len to, čo môže (vlákno inzercia).pipis píše:Mrknul jsem se do archivu SZ, co zlého jsem Palipolovi provedl a našel jsem to. Palipole, žádal jsi smazat osobní vlákno. Omlouvám se, e-mail jsem v únoru přečetl a skutečně jsem zapoměl tvé přání splnit. Nehledej v tom nic zlého, stačilo se připomenout. Tvé vlákno jsem nenašel, takže to nakonec provedl asi Aleš.
Rád by som sa rozišiel v dobrom, bez emócií. Ospravedlnenie prijímam, ďakujem, ale s mojom osobnom vlákne sa nič nezmenilo....nie sú tam len fotky, ktoré som zo všetkých serverov odstránil ja, osobne.Takže o čom.
Fórum nesplnilo moje predstavy - najviac o vzájomnej tolerancii - je to už len súťaž, boj o prestíž a nakoniec aj o zákazníka.
Je to v dnešnej dobe pochopiteľné, má to však aj svoje následky.
Nemusíš s tým súhlasiť, ale vezmi to na vedomie, aby to malo nejaký význam. Pre ostatných.pipis píše:Palipole, s tvým pohledem nesouhlasím, ale budiž, je to tvůj názor. Prosím, SZ jsem prohledával, obdržel jsem 1! zprávu. Moderátor také může vymazat vlákno, které chceš. Ale můžeš mi poslat SZ s odkazem, co chceš smazat a já to udělám. Hezký večer.
SZ už nebudem pokúšať, 4 x "odoslané" správy na prvú reagoval Aleš a odkázal ma na teba....to sú tie tri.
Prosím zmazať všetky príspevky vo vlákne Kdo je kdo - "palipol", keďže ostatné moje príspevky (ako si sa vyjadril predčasom), v iných vláknach, zmazať nejdú , pretože by sa tým narušila kontinuita a zmysel vlákien, ale ak si zmenil názor,vítam to a zlikviduj všetko.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Škoda takového člena jako je Palipol.Smutné,že odchází jeden za druhým.
skoda kazdeho dobreho clovicka....