merhaut píše:........Hrej si doma jak chceš, třebas si polep reprákama strop, ale hlavně neteoretizuj, nedovozu, nepoučuj ...
P.S. je legrační, když mi Neználek dává doporučení, co já si mám nastudovat z mého oboru ...
To merhaut: Jsi konečně spokojen ?dadaft píše:já hledám vysvětlení pro věci, které reálně existují u mě v poslechovce. nepoučuju. ptám se. zájemcům jsem ochoten předvést.
neuvedl jsi, jako vždy, ani jeden jediný protiargument. jen se mi vysmíváš.
Dadaft jako málokdo z nás je ochoten experimentovat a své výsledky publikovat. Ty se někomu líbit mohou, někomu ne. Je jen a jen na rozhodnutí každého z nás, kterou cestou se dá.
Tvoje argumentace mi připomíná vlnu nevole která propuká vždy, kdy někdo v oboru nedostatečně vzdělaný udělá objev století, nebo publikuje názor lišící se od názoru akademiků. Jejich první (a hlavní) argumentace je vždy, že na to nemá dostatečné vzdělání... (a je úplně jedno že má pravdu - a nikdy nikdo se mu neomluví).
Nejde zde přitom o nic jiného, než pouze o uraženou ješitnost. Ono se to velice těžko překousne, když já (co jsem toho tolik nastudoval dokáži ho..no) a nějaký nedoštudovaný nýmand přijde na něco nového...
Takže merhaute, tentokrátě tě nebudu prosit, abys výpady na dadafta nepsal sem, ale k sobě, tentokrát tě veřejně poprosím:
Piš a publikuj (prosím tě) své vynikající články z dějin hudby, co zde mi všichni máme tak rádi a zapomeň na své technické vzdělání. To zapomnění se již nejspíše stalo (jen si jej neuvědomuješ), protože jinak bych od tebe také něco četl z tebou vystudovaného oboru, zatím co z toho, kde jsi laik a co jsi nestudoval jsem toho četl dost, a musím přiznat že to bylo vynikající.
Děkuji.