Přispěji svou "troškou do mlýna" (bacha na trošku s velkým T

) . . . Předešlý příspěvek je skoro 10 měsíců starý, proto se toho mohlo dost změnit. Naštěstí se tak stalo jen k lepšímu. Šéfredaktorem je opět Vojta Lindaur (kterého znám už ze základky) a časopis jede pořád dál. Nebudu tvrdit, že vždy čtu vše od prvního do posledního písmenka

, to bych kecal a moc si fandil, ale jen chci poznamenat, že tento časopis patří k tomu, co mi dělá život příjemnějším. Odebírám ho asi 20 let, vydržel jsem i v dobách, kdy opravdu nebyl něco extra. Naštěstí ty doby jsou fuč

Jak napsal "drfish" . . . základní orientace, co nového vychází, koncerty, rozhovory, recenze, plno informací . . . atd . . .atd...Nevím, jestli to z mé strany byla pomoc dostatečná, ale vloni jsem vyslyšel "prosby" redakce o pomoc a zajistil dalšího předplatitele...tímto dárkem...
...a jak poznamenal Paul, víc dělat nemůžu. Snad ten dotyčný bude pokračovat dál . . .
Člověk, který se zaregistruje na tomto fóru, se jistě zajímá o HIFI . . .tím pádem se "zajímá" o muziku . . . a když chci poslouchat muziku ( určitě na fajn aparátu), měl bych se o ní zajímat i trochu více, než jen ušima. Pro mě jsou důležité i informace o tom kterém interpretovi, které mohu získávat právě (mimo jiné) pomocí tohoto časopisu. R&P v takové podobě, jaké vychází, je za tu cenu zadarmo. No řekněte . . . za cenu předplatného za jeden časopis, si nekoupím ani dvě plzničky. Tak co řešit, ne . . .? Je pravda, že někdy to sklouzne

. . . když se tam třeba objeví recenze alba H.Vondráčkové (např.), ale co, vždyť mají v názvu POP....tak to prostě nečtu (jen škoda papíru, kde mohla být recenze na něco jiného

). Jsou to ale niance, které hravě rozdýchám

Byly také doby, kdy součástí časopisu byly plakáty (40x58cm), ale právě kvůli financím tato "služba" skončila. Stejně si myslím, že se najde málokdo, kdy by si tím zkrášloval poslechovku

No, kdyby náhodou měl někdo zájem, za odvoz jsou vaše . . .viz. foto . . .

Kdyby jste měl někdo cestu přes Mělník, není problém...
I když se samozřejmě najde nemálo záležitostí týkajících se toho, co zrovna já poslouchám, o kterých získám iformace jinde, než v tomto časopise (hlavně internet), chci věřit, že mě časopis R&P bude provázet ještě dlouhá léta a že v té žumpě, která nám je nabízena různými vydavatelstvími, se bude nacházet něco, za co nebudu litovat utratit nějaký ten zlaťáček.
Míru zdar a časopisu R&P zvlášť