Hi-res hudba 196/24

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
Teti
Kontaktovat uživatele:

Hi-res hudba 196/24

Příspěvek od Teti »

ahoj, nasel jsem hi-res hudbu ke stazeni, jsou to sice jenom jednotlive tracky, ale i tak je to super na odzkouseni.
Mrknete na to poradne, daji se tam stahnout it tracky 24BIT/352.8kHz az nekde dole. Moj usb spdif podporuje 24/96 ale i tak to hraje super.

http://www.2l.no/hires/index.html

jmeno: HD
heslo: 2L

aero11
Kontaktovat uživatele:

Re: Hi-res hudba 196/24

Příspěvek od aero11 »

Kvalita , na propagaciu hires parada , slape to , este mat Younga. dik za tip.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

dekuji za linku... ackoliv preferuji originaly tak s takou kvalitou nepohrdnu. *hura*

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Asket píše:dekuji za linku... ackoliv preferuji originaly tak s takou kvalitou nepohrdnu. *hura*
Ja take radeji cele alba, ale tohle si vylozene necham na ukazky. Meli by to byt audiofilske nahravky.
Mimochodem dle meho nazoru nejhure namasterovane album, ktere jsem v posledni dobe slysel je od Muse *thumbs down*

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

dalsi free hires hudba zde: https://www.hdtracks.com/index.php?file ... um_id=6446
staci se jenom zaregistrovat a muzete si stahnout free hires tracky. hudba stoji za to. pokud se nechcete registrovat, tak mohu nasdilet.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

No zalezi kdo dela ty Hi-res veci....

pac jsem uz narazil na magory co vemou cd (klasicka 44,1kHz) a zgrabnou jej do flacu na 24bit a mysli si, ze osvobodili svet.... ted nedavno jsem takto koukal co to leze z beden, kdyz jsem poustel Dream Theatre. Aspon nejakou snahu o zlepseni zvuku - ne, prostorovost nastroju -vubec.. tak papa a delete. Hodne zalezi na sejmutem zdroji. Na tom prvnim odkazu zde ve vlakne na hi-res je dost kvalitni... ale s prostorem tam pri nahravce setrili... pac mam normalni cd kde je vetsi prostorovost.... ale na druhou stranu to beru to tak, ze dany interpret to tak zamyslel.... pac nemuze byt hudba od nekonecna do nekonecna v sirce ani v hloubce jak clovicek ocekava... ale dle me jeste malinko to mohlo mit vetsi odstup na danem imaginarnim podiu... Na posledni link se kouknu pozdeji... snad bude.

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Kdyby mel nekdo zajem, tak je zde moznost si stahnout bomba audiofilske album Antonio Vivaldi - The four seasons ve 24/96.
Nahrano 2009 od Linn Records. Jak jiste vite, tato firma se specializuje na kvalitni hudbu a mastering.

ladakh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladakh »

Ahoj teti, asi jsi zapomnel pridat link na toho Vivaldiho?

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

ladakh píše:Ahoj teti, asi jsi zapomnel pridat link na toho Vivaldiho?
Nezapomel, *taktone* kdo ma zajem piste PM. *palec*

Odpovědět