Neboť si objednávám raritní CD od sběratelů z celého světa, tak se snažím ušetřit co nejvíce na poštovném, takže významná úspora je, nechat si poslat CD bez krabiček. Alespoň neposílám plasty přes půl zeměkoule. Problém ovšem nastává v momentě, kdy bych rád zakoupil kvalitní CD krabičky v kvalitě jako jsou originál CD. Momentálně jsou e-shopy zamořeny CD krabičkami, které jsou naprosto katastrofální a rozpadají se po prvním vzetí do ruky. Plast je ohebný téměř jako fólie.

Prostě tragédie.....a takové krabičky jsou téměř nepoužitelné.

. Prodejci v kamenných obchodech (alespoň ty co jsem prošel) buďto CD krabičky už nevedou a nebo mají na skladě již zmíněné šroty. Našel jsem po nějaké době výrobce CD nosičů u nás v Brně, kde se dají prázdné krabičky na CD koupit a světe div se....jsou v perfektní kvalitě a za stejnou cenu jako ty šroty.....
Napsal jsem tuhle radu, neboť je možné, že se s tímhle problémem potýká více sběratelů CD, kdy jim příjde třeba praskla´krabička, kterou by chtěli vyměnit, takže jsem chtěl ostatním ušetřit nervy

s hledáním kvalitních krabiček.
Prodejce AZCD má vše skladem a zasílá jak na adresu, tak má i osobní odběr v Brně.
Tady jsou veškeré informace
http://www.azcd-shop.cz/cd-boxy/ Krabičky jsou v perfektní kvalitě - stejné jako originály a mají skladem i jednu z verzí SUPER JEWEL BOXů.
B&W 800D, Rear 4xB&W DS3,Monoblock MCIntosh MC601,Repro kabely INAKUSTIK LS-2404,Signal kabely XLR INAKUSTIK NF-1302,AUDIO RESEARCH LS-26,AYON CD-35 SIGNATURE,OPPO BDP-105D, AV DENON AVR -3808