Rozhovor: Allan Sides - Ocean Way

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
redakce
Kontaktovat uživatele:

Rozhovor: Allan Sides - Ocean Way

Příspěvek od redakce »

Rozhovor s hlavní postavou studií a značky Ocean Way, který vznikl v pražském showroomu VOIX.

https://www.audiozone.cz/rozhovory/alle ... 26160.html

Allen Sides toho stihl za svojí kariéru opravdu hodně a jak zjistíte záhy, stále mnoho ještě stíhá. Značku Ocean Way zná určitě většina fanoušků míst, kde se odehrávali zásadní momenty hudební historie a vznikaly legendární nahrávky. Těm ostatním jí možná přiblížil stejnojmenný plug-in pro platformu UAD. Tato značka toho ale skrývá mnohem víc než název studia.

Obrázek

Obrázek

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Rozhovor: Allan Sides - Ocean Way

Příspěvek od daliborr »

A to je kdo ? Neznám. Asi další, který vydělává na ostatních kupujících.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Zajímavý rozhovor, rád jsem si ho přečetl.

@daliborr: Tu tvojí poznámku jsem možná nepochopil, ale docela mě při pátečním večeru rozsekala a zlepšila náladu. Neznáš, to je ok, ale zbytek myslíš jako vtip, nebo vážně?

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Ano dělám si srandu, akorát mě trochu rozesmálo , " mě nenapadlo, že budu jednou vlastnit 18 studií ".

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

Hmmm ... pokiaľ si pamätám, tak Allan Sides bol vždy iba "podržtaška" Bruce Swediena ... to "interview" je v zásade iba komerčná záležitosť ... jednoducho veľké štúdiá "idú pomaly komerčne do kytek", tak si treba aspoň preleštiť image ... potom sa lepšie predávajú aspoň tie bedne ...

redakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redakce »

Bacil2: *headbang*

Bruce Swedien a Allan Sides jsou přátelé a na hodně věcech spolupracovali... oba získali několikrát cenu Grammy.

"Podržtaška" Allan Sides vybudoval "pár malých" studií, které prodal za jistě mizivou cenu... a teď je na tom tak špatně, že musí dávat rozhovor v České republice, aby se uživil prodejem beden :roll:

A aby se prodej beden zvýšil, proto je celý článek zaměřen převážně na jeho studiovou práci a umístěn na Audiozone.cz :lol:

A hlavně... žádost o rozhovor vzešla z naší strany, když jsem zjistili, že bude takto zajímavá osoba ze studiové branže v Praze.

Odpovědět