Žasnu, jak se lidé vracejí k vinylům, říká majitelka bazaru

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
slavo75
Kontaktovat uživatele:

Žasnu, jak se lidé vracejí k vinylům, říká majitelka bazaru

Příspěvek od slavo75 »

Žasnu, jak se lidé vracejí k vinylům, říká majitelka bazaru s deskami

Kód: Vybrat vše

http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-o-vinylech-s-majitelkou-happyfeet-magdalenou-zemanovou-p91-/ekonomika.aspx?c=A140314_181036_ekonomika_spi

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Žasnu, jak se lidé vracejí k vinylům, říká majitelka bazaru

Příspěvek od efičák »

Paní je šikulka.
A zdroj desek z Ameriky, to je bomba !

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Asi jako víno, čím starší tím lepší...nemyslím ovšem přeterminovaný krabičák za dvacku v akci z marketu...a zpět k vinylům, je to momentální poblouznění které asi brzo odezní vyvolané přesyceným trhem cédéček, analog vyžaduje péči, zacházení a aparát, to není neosobní CD-R samopalek v hodnotě 2 rohlíků.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Super zaměstnání. Já tři roky prodával Céda. Skončil jsem před 6 lety, protože bych to dotoval. Bylo to krátké, ale dodnes mě nenapadá lepší práce, kterou bych chtěl dělat radši.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Vyzkoušej pozici moderátora v soukromým rádiu, přehled o muzice máš...tam plácaj občas pátý přes devátý až jeden pochybuje či u toho nenasávaj...a CD se točí samo. Tohle dělá starej Holder, Ty už víš kterej.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

lechos - kdyby se cd točila,tak by to bylo ještě dobrý,ale...prý skoro všechna rádia používají pro své vysílání nejrozšířenější audio formát MP3 nebo streamované WMA.Tuto info mě říkal nedávno maník,co se v těchto vodách pohybuje.Také jsem to nevěděl.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Asi proto že málokdo používá jakostní FM tuner a směrovou vnější anténu jako kdysi...pro rádiojezevčík z tržnice co bublá v kuchyni nebo autorádio co hraje řidiči na dalekých cestách tahle jakost stačí. Jeden takový kripl Sencor vytažený z kontejneru máme ve skladu a na metrovu prutovku hraje ostošest.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

lechos píše:Vyzkoušej pozici moderátora v soukromým rádiu, přehled o muzice máš...tam plácaj občas pátý přes devátý až jeden pochybuje či u toho nenasávaj...a CD se točí samo. Tohle dělá starej Holder, Ty už víš kterej.
Jo, tady o tom něco píšou. Roku 1988 skupina Slade ukončila svoji činnost. Zpěvák Noddy Holder vzápětí vysílal jako diskžokej na manchesterské rozhlasové stanici Radio Piccadilly a vystupoval také v sitcomu "The Grimleys.
Taky dobrej džob, ale radši si povídám o muzice se živejma lidma s očí do očí než to "hulákat" do éteru. :D Prostě tý prodavačce tiše závidím.

Veronika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veronika »

Včera jsem byla v tom bazaru a bylo to tam úžasné! Malý bazárek přímo v Lucerně, neskutečný výběr desek, které jinde nemají. Prostě super. Slečna je šikulka *2thumbsup*

TRANSIWATT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TRANSIWATT »

Tak tenhle bazárek znám. Něco jsem tam i koupil, ale už se tam moc nehrnu. Desky v akceptovatelné ceně jsou většinou ve stavu jakoby na nich někdo krouhal zelí. Pokud mají něco solidnějšího, tak to koupím za tu cenu nebo i levněji "u japonce" v Černé růži. když jsem to slečně řekl, tak se tvářila dost uraženě. Patří mezi ty povahy, které mají jedině platnou pravdu a jiné názory moc dobře nesnáší. Je fakt, že nájem v Lucerně asi nebude za korunu ale rozhodně v Praze existují lepší prodejny. Jo, mají tam za korunu vnější igelitové přebaly na desky, to jsem také koupil.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Patří mezi ty povahy, které mají jedině platnou pravdu a jiné názory moc dobře nesnáší
Tak toto platí o 99% hifi komunity :lol:, nielen o pani predavačke.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Ze začátku jsem tam chodil dost často, dokonce i něco nakoupil, a poslední dobou když si něco vyberu tak soudružku poprosím , zda mi kus nepřehraje, minule z 8 LP jsem si vzal jen 2 kousky, ostatní na pohled vypadaly dobře , ale asi jeté na krystalce ?!?!? Jinak útulný krámek.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Když už chci poslouchat hudbu z vinylu, tak jedině první Britské vydání. Ani Japonské vydání se nato nechytají. Deska stará 40 let a hraje ják z praku. Jo stojí to nějaký peníz, ale taky to stojí zato.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Jo, jenže kde furt brát nehraná (nejlépe brand new sealed) první britská vydání?

Odpovědět