Zcela jiste podvod

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Zcela jiste podvod

Příspěvek od Fidas »

Prodej na bazos.cz
http://elektro.bazos.cz/inzerat/6011356 ... uktory.php
Tel. cislo je neplatne (ma deset mist) a po kontaktu mailem nekdo napise, ze je v zahranici a posle je nejakou spedicni firmou po slozeni castky.
Dokonce posle i odkaz na webovky spedicni firmy, ale ta stranka je podvrh. Bacha na to!
Uz jsem se na bazosu s jednim podobnym inzeratem setkal, nastesti jsem do toho nesel..

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zcela jiste podvod

Příspěvek od NIN »

No, vzhledem k tomu co za to chce a jakou češtinu používá je to víc jak jasné. Tady snad do toho nemůže jít nikdo z nás. :shock:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

my, 100x podvedení (vládou ČR ale nejenom) nevěříme už nikomu a ničemu, a tak to je správné, tak to má být

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Kdyby jen stokrát ... *headbang*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

já myslím,že už těch upozornění pro Lechose týkajících se jeho politických komentářů bylo více než dost, hlasuji pro dočasný ban a po další recidivě o trvalý ban

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

provokace. bez komentáře, mohls napsat upozornění na SZ, jsi veden snahou mě zesměšnit na fóru ? důvod ? není to poprvé, pravidla znám do puntíku, dodržuji a Ty ? pěkné chování
citát "pravidel" pro Tvou potřebu, pane:
nevkládejte kombinaci úmyslně vytvořeného komentáře za účelem vyvolání hádky (trolling)
Naposledy upravil(a) lechos dne 22 dub 2016 19:48, celkem upraveno 1 x.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

lechos píše:my, 100x podvedení (vládou ČR ale nejenom) nevěříme už nikomu a ničemu, a tak to je správné, tak to má být
Ač na nějaké osobní spory nikdy nereaguji, tak v tomto případě se s názorem Lechose ztotožňuji. V mém věku mě život naučil důvěřovat, ale taky prověřovat a to hned z několikla stran. Narazil jsem na řadu poctivých lidí, to beze sporu,m ale taky na řadu šmejdů, co ti do očí lžou, aniž by se začervenali. A na kupu podovníků, kteří jednájí vyloženě s úmyslem tě opískovat. Na Lechosově názoru nevidím nic špatný. A to, že nás vláda podvedla? Proč ten minulý čas? Vždyť si z obyčejných lidí dělá prd*l non stop 24 hodin denně 365 dní v roce! A komu má pak člověk věřit? Jeden h...l větší než druhej. Stačí se mi na ty ksichty podívat a mám zkaženej den.
POkud to Lechos nemyslel jako ironi, tak já bez ironie za sebe prohalšuji, že sami sebe jsme naučili nedůvěřovat si. A s věkem je to jen horší. Každej je veden "modrým světlem", které ho neomylně vede k názoru, že jen to, co dělá on sám, je správné a čisté....Ale jen v okamžiku, když potřebuje někoho okrást, napadnout a podbně.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Ty Renowne, nejsi nějakej přecitlivělej? .... proč trvalý ban?! ...
....jako by ti šlápl na kuří oko (což? 8-) )...něco si provedl? ...
abyste se z toho někteří nepos..li ..

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Zdeny a Pesi : pokud čtete tohle forum,pak jistě vidíte kontinuitu konfliktů a rádoby politických komentářů Lechose, kterým se on nevyhne ať je téma vlákna jakékoliv. Byl již stokrát bezvýsledně varován.

Pokud máte nutkání vyjadřovat se k činnost vlády ČR či EP,, nebo snad k politickému vývoji v ČR, pak tak učiňte na vhodnějším místě než jsou hifinázory. Tohle je forum o HiFi.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Souhlasim s Renownem, ze tyhle blbe politicke zapskle poznamky tady na tom foru opravdu nemaji co delat. Ono nestaci ze se tady lidi hadaji kvuli hovadinam co se tyka hifi a jeste se sem musi zatahovat politika ?

sekal

Příspěvek od sekal »

Zdeny píše:Narazil jsem na řadu šmejdů, co ti do očí lžou, aniž by se začervenali. A na kupu podvodníků, kteří jednají vyloženě s úmyslem tě opískovat.
Na tom principu je ale založen dnešní volně-tržní byznys. (HiFi průmysl je toho učebnicovým příkladem). Vítej v kapitalismu 21. století..:)

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

zdeny + pepsi
též vás žádám o soudnost. nestačí vám možnost komentovat články na zpravodajských webech?
tady je to přeci o hifi a o názorech na hifi.
proto se toto fórum jmenuje "hifi názory".
díky za respektování požadavku a zachování soudnosti.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Politika a náboženstvo spoľahlivo rozvracajú priateľstvá, rodiny a národy.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Souhlas s Renownem, ze tyhle ublizenecke politicke brekoty tady nemaji co delat.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Esoteric Grandioso K1 za 2.300,- Euro :lol:
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... ndioso-k1/
Noble Audio - výroba a prodej

Odpovědět