Zesilovač HQQF-55 2x200W
Zesilovač HQQF-55 2x200W
Na aukru se objevil zesík by Federman, za 17 stovek.
viz
http://aukro.cz/zesilovac-hqqf-55-2x200 ... 30116.html
viz
Re: Zesilovač HQQF-55 2x200W
A jsou zde nezavislé poslechové testy http://forum.federmann.cz/viewtopic.php?f=12&t=197CharlieCh píše:Na aukru se objevil zesík by Federman, za 17 stovek.
viz
Ta "recenze" utajeného majitele je fakt masakr. Doživotní BAN ! 
Nějaký Danhard se dotazoval přes Aukro a dostal jasnou odpověď, odpověď jen zvýrazňuje rozdíly a upřesňuje co kdo kdy porovnával, odpověď mi nový majitel HQQF později přeposlal.pipis píše:Těmi nezávislými testy máš na mysli jeden tvůj email od "UTAJENÉHO" odesílatele?
Zeptejte se Danharda, jak si stojí DPA a jiné zesilovače vs. HQQF a pak můžete kritizovat co jste neslyšeli, pro mne je toto téma více méně uzavřené.
je blbost neco kritizovat co jste neslyseli...
to je jak na Highendu kupa lidi tam lobovala nad masinkama a ja marne tam hledal prostorovost podia o proti tomu co mam doma aj... v mnoha pripadech hrala i mistnost i u pana Srolla pak clovek ma neco hodnotit. Nerikam, ze panu Srollu to hralo spatne, ale kdyz jsem tam poslouchal tak jsem slysel dozvuky od sten...mozna kdyby ubral volume....
Inu co clovek to jiny nazor.... ale co nechapu jak muzete hodnotit neco co jste nemeli doma ?
A jinak se optam, kolik z vas neco vubec svedlo smontovat ??
Za druhe pokud teda dle toho mejlu mu to tak vychvalil, tak proc si to nekoupite a nezkusite a pripadne udelate sve upravy na dane masince ?? Vzdyt 1700kc neni moc za to nekoupite ani jednu 220V vidlicku ! natoz funkcni zesik co neni od tlumclunu !!
Ja na toto tema nejsem ani pro a ani proti, ale nekritizuji to co jsem nevyzkousel, nepoznal.
Pouze jsem na pm zprave napsal, ze bych tam uvital optiku aj. pak bych to i zkusil a mozna zkritizoval ci vychvalil, kdo vi... Navic pan Sroll ma sve bedynky take v hliniku... coz je dobry izolant... sice uvnitr to trafo uznavam mohlo byt oddelene jak pisete, uz jen z duvodu co kdyby....
to je jak na Highendu kupa lidi tam lobovala nad masinkama a ja marne tam hledal prostorovost podia o proti tomu co mam doma aj... v mnoha pripadech hrala i mistnost i u pana Srolla pak clovek ma neco hodnotit. Nerikam, ze panu Srollu to hralo spatne, ale kdyz jsem tam poslouchal tak jsem slysel dozvuky od sten...mozna kdyby ubral volume....
Inu co clovek to jiny nazor.... ale co nechapu jak muzete hodnotit neco co jste nemeli doma ?
A jinak se optam, kolik z vas neco vubec svedlo smontovat ??
Za druhe pokud teda dle toho mejlu mu to tak vychvalil, tak proc si to nekoupite a nezkusite a pripadne udelate sve upravy na dane masince ?? Vzdyt 1700kc neni moc za to nekoupite ani jednu 220V vidlicku ! natoz funkcni zesik co neni od tlumclunu !!
Ja na toto tema nejsem ani pro a ani proti, ale nekritizuji to co jsem nevyzkousel, nepoznal.
Pouze jsem na pm zprave napsal, ze bych tam uvital optiku aj. pak bych to i zkusil a mozna zkritizoval ci vychvalil, kdo vi... Navic pan Sroll ma sve bedynky take v hliniku... coz je dobry izolant... sice uvnitr to trafo uznavam mohlo byt oddelene jak pisete, uz jen z duvodu co kdyby....
Nuž pár chalanov na audiowebe si jeho "zosilňovač" postavilo a on neprežil ani pár meraní.... Samozrejme sa od pána profesora vyrojilo kopec argumentov čo všetko na jeho super výtvore urobili zle. A keďže to neprežilo ani meranie, tak nebolo čo počúvať. A keby aj bolo čo počúvať, tak by bolo treba nájsť niekoho kto dobrovoľne poskytne svoje bedne. Chrániť zosilňovač iba poistkou na primárnej strane trafa nie je veľmi bezpečné o čom sa presvedčil aj pán profesor keď neskôr pridal ďalšie ochrany. S tou poistkou sa asi inšpiroval u zavedných HighEnd výrobcov.
U prastaré verze pro děti, jsem poskytl na Audioweb zdarma plošné spoje, ale neuměli pořádně připojit ani zdroj, proto jim trochu zakmitával, ale jak dokazuje jejich vlastní měření Konkurenční měření QQF-55 fungoval dostatečně dobře. Jenže na Audiowebu se občas moderovala diskuse tak aby dostala zcela jiný význam, ale to je již jiná písnička, o dynamice či frekvenčním rozsahu nemluvě. Výsledkem takových kroků byla snaha dosáhnout dojmu, že je tomu právě tak jak píšete, ale skutečnost byla a je poněkud jiná a aby se nemohla napsat, je třeba zamezit přístup.bubuxin píše:Nuž pár chalanov na audiowebe si jeho "zosilňovač" postavilo a on neprežil ani pár meraní....
Pokud někdo stavil vlastní plošný spoj a pak měl problémy, pak je to jen jeho problém, že neumí navrhnout plošný spoj či pájet. Stále se tato prastará verze úspěšně staví.
Právě proto, že mnozí nedbali a nedbají doporučení kolem připojení zdroje a zátěže, jsem se rozhodl zamezit takovým chybám a ve verzích HQQF, které jsou stavěny v tomto tisíciletí zabránit, zdroj je již součástí koncového stupně, čímž se nemůže stát, že to někdo zapojí špatně. Mimo modul koncového stupně zůstává diodový můstek a transformátor.
-
Dismembered
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé je, že ti, kteří stavěli HQQFQFQFQFFF, měli postaveno mnoho jiných zesilovačů, které fungovaly bezchybně. Ale HQQFQFQFQFFF jim bohužel nechodil ani na měření. Nejspíš o své znalosti těsně před stavbou HQQFQFQFQFFF zainteresovaní pánové přišli, proto jim tento ultimátní přístroj nefungoval.
-
boxer
Pane profesore Federmanne.
Založil jste mnoho vláken na všech možných a nemožných fórech,co kde jsou. Stále se holedbáte výsledky svých zesilovačů.
Přesunujete umně některé věty s fór do svého mateřského a velmi zdatně je rovnáte dle svých potřeb tak,abyste vždy vyšel jako hrdinný rek na výsluní poválečné vřavy nezlomen ,ba posílen (a to tedy jo o informace ješitných konstruktérů,kteří vám je cpou).
Sleduji vás dlouuuuhooo. Protože nejsem odborník,ale pouze hlušec tetřevovitý a zajímá mne,proč ten či onen zesilovač hraje jinak,když je jeho měření obdobné a dif.metoda mě zatím neuspokojila,jak si vaše dítko povede.
Nicméně je faktem,že vaše mlžení naposled na Slovanetu ohledně přímého srovnání velmi brzy vzalo za své, a tak máte nyní opravdu hozené rukavice do ringu a to od vašeho příznivce,který nabízí to co napsal,dále jeho "zaměstnavatele",který zde veřejně vyhlásil dohled a zprostředkování testu a navíc je zde poslechový mezistupeň v Rožnově od našeho společného analogového gurua,pana Renowna.
Takže buď nyní již zanechte zde vašich teoretických ód a věnujte se vyladění HQHQQO2 a ukažte se.
Buď to projedete se vším všudy a pak byste již NIKDY neměl nikoho svými výplody nikde zasahovat
a / nebo vyjdete z klání jako velký REK Gadiátor a všichni od vás budou chtít podpis.
Takže nemlžte a hybaj stavět.
Založil jste mnoho vláken na všech možných a nemožných fórech,co kde jsou. Stále se holedbáte výsledky svých zesilovačů.
Přesunujete umně některé věty s fór do svého mateřského a velmi zdatně je rovnáte dle svých potřeb tak,abyste vždy vyšel jako hrdinný rek na výsluní poválečné vřavy nezlomen ,ba posílen (a to tedy jo o informace ješitných konstruktérů,kteří vám je cpou).
Sleduji vás dlouuuuhooo. Protože nejsem odborník,ale pouze hlušec tetřevovitý a zajímá mne,proč ten či onen zesilovač hraje jinak,když je jeho měření obdobné a dif.metoda mě zatím neuspokojila,jak si vaše dítko povede.
Nicméně je faktem,že vaše mlžení naposled na Slovanetu ohledně přímého srovnání velmi brzy vzalo za své, a tak máte nyní opravdu hozené rukavice do ringu a to od vašeho příznivce,který nabízí to co napsal,dále jeho "zaměstnavatele",který zde veřejně vyhlásil dohled a zprostředkování testu a navíc je zde poslechový mezistupeň v Rožnově od našeho společného analogového gurua,pana Renowna.
Takže buď nyní již zanechte zde vašich teoretických ód a věnujte se vyladění HQHQQO2 a ukažte se.
Buď to projedete se vším všudy a pak byste již NIKDY neměl nikoho svými výplody nikde zasahovat
a / nebo vyjdete z klání jako velký REK Gadiátor a všichni od vás budou chtít podpis.
Takže nemlžte a hybaj stavět.
Dobrý závěr.
Teorie je na všech fórech už dost.
Reálný test . Čekáme...
Teorie je na všech fórech už dost.
Reálný test . Čekáme...
No uvidime ke komu prijde nebo komu proda funkcni zesik dle jeho predstav k testu.... No osobne si nemyslim, ze tento levny zesik by konkuroval tem drahym masinkam, ale rad bych jej videl s porovnanim se zesikama cca do 20.000 aspon dle dane recenze, ktera padla by mel byt toho schopen.
kdyz mrknete na aukru do historie prodeje uzivatele stan248, tak jisty uzivatel dimarcus hned pateho brezna stejnou aukci vyhral... Otazkou je, jestli je tato aukce skutecna, nebo jen dopredu dohodnuta. Nemam aukro ucet, ale neni tam nejaka monost uzivatele kontaktovat? A sdelit mu, jak moc po tomto kousku ceska hi-fi komunita bazi a zdali by jej nezapujcil do testu 
Česká komunita netouží extra po tomto zesilovači, ale po zesilovači, za který BF strčí prsty do ohně, že je správně postavený, zprovozněný a nastavený tak, aby mohl být testován.jacq píše:...... A sdelit mu, jak moc po tomto kousku ceska hi-fi komunita bazi a zdali by jej nezapujcil do testu
To chce toho tolik ?