Audia Flight - FL Three

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audia Flight - FL Three

Příspěvek od bh69 »

Včera jsem náhodou zjistil, že na stránce výrobce je změna - nově uvádí možnost vybavení zesilovače FL3 deskou s USB DAC 192/24. Bližší technické údaje ani cenu se mi ale nepodařilo nikde najít. Zkusil jsem napsat o informace přímo výrobci a také na českého dovozce, tak snad něco pošlou.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

bh69 píše:Zkusil jsem napsat o informace přímo výrobci a také na českého dovozce, tak snad něco pošlou.
Tak už mám odpověď od dovozce, ale zatím neví nic konkrétního, ani cenu. Prý je to žhavá novinka, představená v Mnichově.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

tak ani na jeden z mých dvou mailu italove vubec nereagovali ... (no asi maji jine starosti to chapu. I kdyz jsem cetl na zahranicnim foru stiznost nejakeho majitele, kterymu se jeho zesik - nebyl to FL3, ale nejaky vyssi - sesypal a tak chtel od italu nejaky sevis. Pry mu vubec neodepsali ..)

Libor Šulc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor Šulc »

Na co důležitého jste se ptal?
Rád vám odpovím.Kydat hnůj ale běžte jinam.Děkuji. *taktone*

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Libor Šulc píše:Na co důležitého jste se ptal? Rád vám odpovím.Kydat hnůj ale běžte jinam.Děkuji. *taktone*
omlouvam se pokud to vypadalo jako nejake "ocernovani", ale nikam nic nekydam, jen hledam informace, protože o tomto zesilovači uvažuji (a tech informaci kupodivu moc neni, myslim treba v zahranicnich forech apod.), a narazil jsem i na tyhle stiznosti majitele a dovolil jsem si je v tehle souvislosti zminit. Tak snad se ale tak moc nestalo ...

Ptal jsem se jich jen na nejake blizsi podrobnosti kolem FL3 s USB DAC (typ USB prenosu a pouzity prevodnik, predpokladanou dostupnost a orientacne na planovanou cenu - tj. to co na jejich webu neni uvedeno). Kdyz jsem psal , ze chapu, ze mi neodpovedeli a ze maji asi jine starosti, tak jsem to nemyslel ironicky (pokud to tak treba vyznelo).

sekal

Příspěvek od sekal »

bh69 :
S komunikací s firmou Audia mám podobně neg. zkušenosti jako ty.. Když jsem jim před časem posílal mail s dotazem (element.) tech. rázu, tak se neobtěžovali mi odpovědět.. Nicméně zkus se obrátit na jejich zastoupení v SRN, tam mají "malinko" jiný přístup.. Já jsem tam požadované info obdržel a to poměrně dosti rychle.. Obecně mám s obchodníky (s HiFi) v SRN velmi dobré zkušenosti a to nejen virtuální, takže mohu jen doporučit...*thumbs up*

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

sekal píše:bh69 :
Nicméně zkus se obrátit na jejich zastoupení v SRN, tam mají "malinko" jiný přístup..
děkuju za dobrý nápad. Taky mám s němci dobré zkušenosti. Vždy velmi vstřícní a ochotní.

Libor Šulc
Kontaktovat uživatele:

Dostal jste od nás 13.června několik odpovědí,které jsou stále aktuální.
Až se s Audií dohodneme,pustíme do světa další informace.Vypadá to předběžně na konec srpna.

Všechny zesilovače,které máme skladem jsou již verze pro USB.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Libor Šulc píše:Dostal jste od nás 13.června několik odpovědí,které jsou stále aktuální.
to je pravda, ale nic konkretniho k vyse uvedenym vecem jsem se nedozvedel, tak jsem to zkusil primo u zdroje

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

bh69 píše:
sekal píše:bh69 :
Nicméně zkus se obrátit na jejich zastoupení v SRN, tam mají "malinko" jiný přístup..
děkuju za dobrý nápad. Taky mám s němci dobré zkušenosti. Vždy velmi vstřícní a ochotní.
a byli ochotni i ted, uz znam i planovanou cenu (je o dost lepsi nez jsem cekal, jsem zvedav na ceskou), prodej by mel zacit v zari. Technicke podrobnosti prevodniku ale taky neznaji ..

Libor Šulc
Kontaktovat uživatele:

Cena pro vestavný modul DA převodníku s USB vstupem je 7990,-Kč vč.DPH.
Čili stejně jako vestavný modul s MM/MC vstupem.

DA modul je kompatibilní pouze se zesilovačem Flight 3.

K dodání během září.

V ceníku na našich stránkách to bude viset co nevidět.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Libor Šulc píše:Cena pro vestavný modul DA převodníku s USB vstupem je 7990,-Kč vč.DPH.
Čili stejně jako vestavný modul s MM/MC vstupem.
DA modul je kompatibilní pouze se zesilovačem Flight 3.
a jsou uz k dispozici nejake podrobnejsi technicke udaje ?

Odpovědět