"Starký" ( PASUL)

čo sa tu rozčuľuješ takto zrána

Ale k veci p. Dudek rád presadzuje svoje názory, aj keď možno nie sú správne (podľa neho sú) a niekedy takým spôsobom, že mi pripadá ako keby bol s osobitnej školy (preklep, už sa to volá špeciálne škola

) Ja som počul niekoľko zosilňovačov od tohto machra a musím zasa len povedať, že to stálo za prd. Napr. Sroll je iná liga a aj iné správanie. Dám starý príklad, kde poopľúvať a to doslovne firmu JADIS, pričom neverím, že od nej vôbec niečo počul ( myslené tie lepšie kúsky, nemusia byť tie najlepšie) a popritom jeden veľmi skromný slovenský konštruktér p. Liščák ( skromný ale macher), ktorý sa zúčastnil v Las Vegas na výstave nešiel túto značku vynachváliť. Taktiež konštruktér Canoru priateľ Zdeno Bre. navštívil Poľskú výstavu a taktiež Jadis patrilo medzi to najlepšie čo tam vôbec bolo. Tak to bol len malý príklad ... AR REF5 sme počúvali s Pasulom spolu a ja sa som ju počul aj pred tým tým a jednoducho je to výborný stroj - prítomnosť a emóciu aký tento stroj urobí sú neskutočné. Samozrejme ostatné veci ako priestor, dynamika to netreba spomínať. V zostave ktorú sme počúvali bola o dosť lepšia ako ML 380S (a to je tiež perfektný prístroj). Pritom ako pasul písal, pink pantera netreba podceňovať urobil niekoľko párov reprosústav, mal som ich možnosť počuť tuším všetky ... áno počul som ich ich všetky ... a jednoducho špička ... takú upravenú čistú posluchovku ako má on, tu možno nemá nikto, alebo pár jedincov. Takže keď nepoznáte nesúďte, kto čo dokázal, ale tu je to normálne ....