*
*
Možná?
Z hlediska rozumu to rozumné je. I když echtovní hifisti moc dlouho u ničeho nevydrží, permamentní výměna je setrvalý stav.

Chvála pánu Bohu, že jsem z toho dávno venku.
Ale řekněme z audiofilského hlediska to rozumné je.
Ostatně mohlo to tak dopadnout, kdyby tohle neklaplo, tak bych koupil nějaký NAD Classic a bylo by vystaráno.
Ale přeci jen jsem předtím chtěl vyzkoušet nějaké ty novinky, Déčka jsou kvalitní a ceny padají...
Navíc potřebuji něco menšího a specifického.
WiiM Vibelink úplně nevyšel, na první dobrou hraje skvěle, ale po nějaké době tomu něco chybí, nebo přebývá, nebo bůhví co.
Kvůli toho jsem ty zesáky taky kupoval, aby ukázaly co v nich je v delším čase a v domácím prostředí.
Ale taky kvůli použitým součástkám.
Druhá volba byla právě Audiophonics DA-S125NC.
Samozřejmě hlavně kvůli tohohle:

No a je to bomba. Zesák jako víno. Po čtrnácti dnech hraje jako z praku a fakt nevím, co bych měl chtít víc. Nechám to tak.
Pokud jde o ten usb vstup, tak přece jen s ním něco je. Přes DDC Topping D10s a koaxiální vstup je to lepší. Těžko říct, jestli je to problém jen toho kusu co mám doma, nebo celkový. Ale já potřebuju připojit jen comp a telku, takže to nechám být...
Mimochodem, pokud jde o převodník a výkonový modul, u NAD je jen jeden zesilovač, který zhruba odpovídá (samozřejmě má navíc skvělý streamer, drc atd.), a je to M10.