Časové zkreslení u zesilovačů
Re: Časové zkreslení u zesilovačů
Přesně jak jsem říkal, teď je období mrtvýho brouka...po čase zase vyleze a bude dělat jakoby nic...to už se opakovalo na všech fórech mockrát.... 

kazzatel píše:Přesně jak jsem říkal, teď ...

Federmann píše:Zdravím bouřlivou debatu a její aktéry, obzvláště JP
Že-by BB-PA4 vs. HQQF-55-506W-5-1, nejsem proti,

Ještě jsi, kromě keců, nic Címo nepředvedl... 

Tak doufám, že to tentokrát už dopadne a dojde k pořádnému posouzení a porovnání na odpovídajícím řetězci.
Často fandím těm co jsou schopni se na věci dívat i z jiné strany než koukají ostatní, ale musí být i jasné výsledky.
Často fandím těm co jsou schopni se na věci dívat i z jiné strany než koukají ostatní, ale musí být i jasné výsledky.
Noble Audio - výroba a prodej
Fandit je hezký...a půjčíš i bedny ( ? ), neboť osobně pochybuju, že Címa má něco slušnýho.... taktéž slušný SACD by bolo záhodno... 

Kazzateli, nedělej si vrásky, to je přece starostí peryse na čem a jak to otestuje.
A pochybuji, že by PMA si nechal svůj zesík proti němu testovat na nějakých šuntech, když už jej tak nezištně do testu nabídl.
A pochybuji, že by PMA si nechal svůj zesík proti němu testovat na nějakých šuntech, když už jej tak nezištně do testu nabídl.
Když bych je kvůli tomu nemusel někam převážet, tak klidně. GL se mi už s krabicema nevejdou do auta. A ještě by byla u mě navíc k porovnání trochu vytuněná HALO A 21 od J.C.kazzatel píše:Fandit je hezký...a půjčíš i bedny ( ? ), neboť osobně pochybuju, že Címa má něco slušnýho.... taktéž slušný SACD by bolo záhodno...
Noble Audio - výroba a prodej
JC versus BF ? Souboj titánů ? To by stálo i za ty shořelý budky.... 

Žádný strach, ochrany jsou naprosto bezkonkurenční, že jim mnozí nerozumí, to je jen jejich problém, jako jediné chrání nejenom reproduktory, ale i zesilovač....
Konstrukce je dokonale vyladěná, nastavovacími prvky se jen nastaví klidový proud (celkový odběr) a výstupní nesymetrie na 0.0mV
Konstrukce je dokonale vyladěná, nastavovacími prvky se jen nastaví klidový proud (celkový odběr) a výstupní nesymetrie na 0.0mV
Dokonale vyladěná konstrukce ? To si pak protiřečíš, minule jsi něco říkal o nějakým nutným závěrečným pošolíchání, který ti v testu brání...tak jak to tedy je ?
Je to jen pár dní, takže mnozí si to ještě pamatují... 

Není žádné takové minule, šlape na první šup, přesně jak je napsáno v Zesilovače HQQF-55-506W-XXkazzatel píše:To si pak protiřečíš, minule jsi něco říkal o nějakým nutným závěrečným pošolíchání, který ti v testu brání...
zdá se, že Federmann je připravený.
a musím říct, že mu moc přeju, aby uspěl: nejen proto, že mám sklony fandit slabším - hlavně bych chtěl vidět, co by se v tom případě dělo potom...

a musím říct, že mu moc přeju, aby uspěl: nejen proto, že mám sklony fandit slabším - hlavně bych chtěl vidět, co by se v tom případě dělo potom...

Svůj k svému...
A Ferdalam nejspíš ty tři dny – co zmizel – týral chudáky studentíky, aby zbastlili aspoň jeden finál:-) Ať vystaví foto (lépe video) hotového, oživeného, plně funkčního kusu, zapojeného do sítě, zdroje a beden...
A Ferdalam nejspíš ty tři dny – co zmizel – týral chudáky studentíky, aby zbastlili aspoň jeden finál:-) Ať vystaví foto (lépe video) hotového, oživeného, plně funkčního kusu, zapojeného do sítě, zdroje a beden...
proč by měl?
stačí, když jím schválený model bude v testu, který proběhne pod záštitou hifivoice v dohledné době.
stačí, když jím schválený model bude v testu, který proběhne pod záštitou hifivoice v dohledné době.
Proč by měl? Už jen proto, aby byl důkaz, že něco takového, jako kompletní referenční (jím vyrobený) funkční kus, vůbec existuje:-) Všem – tedy až na tebe a možná dva tři další – je jasné, že předevčírem, včera, ani dnes, takový hotový kus neexistuje. Kdyby ano, tak Ferdalam – při své zbytnělé chlubivosti – by jeho obrázky nasázel nastokrát všude možně, rožnovským veřejným wc počínaje...