DENON S -10 II

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
Sasko
Kontaktovat uživatele:

DENON S -10 II

Příspěvek od Sasko »

Zdravim
Pozna alebo pocul niekdo z Vas tento zosik?Vyzera velmi dobre,hodil by sa mi k prehravacu Marantz CD17.Zaujimalo by ma ci je rieseny ako dual mono,mam na mysli aj dve trafa ,nie iba dva zdroje.Cena je okolo 30T.Neviem,este som ho nepocul,urcite by som nekupoval bez posluchu ale myslite si ze za tu cenu stoji za posluch?Mam obavu ze ak by som ho po case predaval tak uz iba s velkou stratou.
Hladal som nejake info na nete a vela som toho nenasiel,takze ak o niecom viete ,dajte vediet.
Dost by ma zaujimal charakter zvuku,ze ci je neutralny,ci prifarbuje,ci je ostrejsi alebo naopak jemnejsi .....
Dakujem

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: DENON S -10 II

Příspěvek od agavel »

Kromě ceny by stál za hřích. U nás bude trochu problém ho za tyto peníze udat. Ale zajímavé vintage kousky stojí na eBay také svoje prachy, a když má známou historii nebo krátkou záruku... U Denonu to už není v modelové řadě žádné ořezávátko. Neznám jejich top modely zesilovačů, co jsem slyšel z receiveru, tak neurazilo. I mě by zajímalo, jak hraje jejich snad opravdové hifi, hlavně koncáky POA (např. 4400). Třeba někdo napíše víc.

vladamarantz65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladamarantz65 »

*palec* -mám ho doma - můžu říct , že je to ,,kus" - pořizení staršího /cca 6 let starého / bylo sice docela bolestivé - neb nejsem milionář :-( a cena 35.000,- na dřevo nebyla zrovna jednoduchá , ale je to krásný stroj a taky umí - teda samozřejmě za tyhle penízky !! - mám k němu CD-16 od Marantze a spolu si velmi dobře rozumí - takže je předpoklad , že cd 17 na tom bude podobně - jen prostor se asi trošku zmenší / hloubka / a trošku detaily - 16-ka je přece jenom dál - měl jsem čest slyšet přez něj i CD 17-MK II - a taky pohořel . Jak by to asi vypadalo s CD-7 ?? / ale to už je úplně někde jinde :-) / Každopádně - doporučuji ke koupi - dokonce i za takovou nebo lehce nižší cenu - detaily , hloubka , rozlišení - velmi dobré. s pozdravem Vladamarantz65

vitek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitek »

Můžu potvrdit, že u Denona série S 10 je prostě vynikající. Je docela problém je sehnat. Vlastním tento zesilovač - rozdělený na předzesilovač PRA-S10 a monobloky POA-S10, krásně to hraje a ve společnosti CD DCD-S10 a tunerem TU-S10 i krásně vypadá... Doplnil jsem to i pro domácí kino AV předzesilovačem AVP-A1 a třikánalovým zesilovačem POA-T3. Lepší už byla u Denona jen řada S1, ale ta se nedala zaplatit a pochybuji, že ji někdo v republice má - i když... Přesto to jsou krásné stroje a na CD mechaniku DP-S1, převodník DA-S1, předzesilovač s napájecím zdrojem PRA-S1 a hlavně na monobloky POA-S1 jsem koukal několi let jak na zjevení...a dovedu si tvrdit, že v té době Denon předběhl dobu..
Mám vyzkoušeno, že mi to hodně dobře hraje s repro Dynoudio. Jinak díky změně poslechovky a beden budu celou sestavu S-10 prodávat.

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Potvrzuji,vzhledově i bytelně kovové poctivé nádherné stroje a pro Denoňáky neodolatelné. *palec* .
Ostrý DENON jsem neslyšel. Podle mne jemný a neutrální.
Přes řeku do stínu stromů.

Odpovědět