Zbynek píše:Zbynek píše: Nastal čas Tě teď opatrně nasměrovávat na jiné značky - co třeba Audio Research, ten je dobrý

eficak píše:Rozhodně podporuji Zbyňkův tip, na plně lampový konec Audio Research
A máme tu další postupku. Zbyňkův B-420 bude volný pro mne.
To je úžasné. Všichni si polepšíme!
pipis píše:Postupka se dlouho chlapci konat nebude, na to zapomeňte. Však víte, že mi můžete věřit

Hm, hm, hm, vzpouzí se nám chlapec. Neví, že chceme jeho dobro.
Co teď? Vypusťte
LAMPO-PHILA
Filipe, jak hodnotíš ten krásný Audio Research s těmi baňkami nahoře ?? Jak ho odhaduješ k Pipovým bednám?
Oggy píše:Eficak
Nadherný noční stolek.

. Jenom nikde nevidím šuplíček a na vršku by to chtělo poklidit, ať tam jde postavit třeba hrnek s čajem.
Souhlasím s tím, že jde o jedinečný noční stolek. Pipís zatím neví, respektive nezná, jak se dají lampy využít. Kromě jeho nadšení a chuti neustále něco obměňovat, umí vytvořit i neodolatelnou atmosféru při čajových rituálech. A právě zde bych viděl velký přínos tohoto konce Audio Research, který je na ohřev vody jako stvořený.

Jen by se musel najít přesný plát (možná, že by stačilo i síto, ale to by chtělo vyzkoušet), který by odběrem tepla lampy až moc příliš neochlazoval, čímž by mohl Audio Research přijít o ten krásný teplý lampový charakter a v podstatě by jeho projev byl chladný jako tranzistory.
Pokud by se to Pipísovi nelíbilo a myslím si, že ne (nedá totiž ani jeden den na Densen dopustit), já bych za určitých podmínek do AR šel.
Zbyněk
Já nabízel, že prubneme dánský sen proti mému německému klasikovi, pak bych mohl být o malinko moudřejší zda by AR k novým pipísovkám šel. Já si myslím, že jo. Musím podotknout, že jsem je pořádně ještě neslyšel a neslyšel jsem je ani s novými bloky B-350. Můj osobní pocit je, že by jim lampy slušely! Už kvůli tomu čaji.