Jak jeste vic by si mohli zridit vlastni vlakno nez je tohle?Mike píše:Už se na to konečně vyse*te kdo má pořád číst tuhle slovní onanii. Už je to unavující a trapný zřidte si vlastní vlákno a tam si je můžete měřit kdo ho má většího. Ramones taky nemáš co říct k tématu a je tě pořád slyšet.
Digitální zesilovače
Re: Digitální zesilovače
to merhaut : 

Jasne decka, ja jsem pro. Neni nic lepsiho nez klub, kde spolu vsichni souhlasi.pipis píše:Ano Jardo jedna z možností o které taky přemýšlím, anebo přitvrdit, dochází mi trpělivost a chuť sedět kvůli dohadování se s těmi samými každý večer u kompu místo u oblíbené muziky.
Milý Pipisy, tebe někdo zde z přítomných sponzoruje???pipis píše:Milý Ramonesi, příspěvky od tebe mají nulovou hodnotu, až za minutu zas něco napíšeš, zkus popřemýšlet, jestli má smysl mačkat neustále tlačítko ODESLAT.
Mají k tomuto tématu ( kromě technicky fundovaných odborníku, byť i s negativními názory na tyto zařízení) ostatní, co říci, kromě toho, že nás, méně "zaslepené" neustále "umravňují" a napadají???
Zamysli se také nad svými soudy, než je vyneseš...děkuji

Dnes, přes tyto digitály, hodně poslouchám komorní muziku:
Nedbala, Dvořáka,Suka,Martinů...italské mistry....v provedeních od V.Drápala, L.Brabce, M.Hromka, B.Pavlasa a H.Dvořákové...a to je zážitek
Tady na fóru vcelku..až na tuto hojně navštěvovanou diskuzi..jen nuda
Nedbala, Dvořáka,Suka,Martinů...italské mistry....v provedeních od V.Drápala, L.Brabce, M.Hromka, B.Pavlasa a H.Dvořákové...a to je zážitek

Tady na fóru vcelku..až na tuto hojně navštěvovanou diskuzi..jen nuda

pipis píše:Jen na tohle vlákno Digitální zesilovače jsi zvládl zaslat 62 příspěvků, tolik příspěvků zašlu jako admin, tj. včetně různých upozornění za 2 měsíce.

Dobrý, to beru...já když se pro něco rozohním, nejsem k zastavení

A to vše z CD, Ramone ? Pak chápu, že ti PWM formát stačí....
Šlo by tohle nějak upřesnit prosím? Ne zcela jsem to pochopil.kazzatel píše:A to vše z CD, Ramone ? Pak chápu, že ti PWM formát stačí....
Jinak, pokud tady někdo někoho urážel Bohušu, tak jsem si opravdu nevšiml, že by to byl Ramones a to ani zlehka. Jó takový Merhaut, ten jo a i ztěžka, ale pro toho místní pravidla asi neplatí. Nebo ano? Mám začít klikat na vykřičníky u jeho prasečin aby si toho někdo všiml?
Klasický CD formát se vyznačuje " stejnovýškami " ( jejichž rozdíl v intenzitě se jeví podobně jakoby se upouštěla pára, nejde dost dobře rozlišit výšky z různých nástrojů ) + nárůst zkreslení při malých úrovních maže detaily...resumé: nároky na detailnost zesilovače jsou při poslechu z tohoto formátu malé...
K tomuto se těžko mohu vyjádřit. Gramofón nevlastním, ale prakticky mi to nevadí....ale chtěl bych, alespoň jako krásný technický solitérkazzatel píše:Klasický CD formát se vyznačuje " stejnovýškami " ( jejichž rozdíl v intenzitě se jeví podobně jakoby se upouštěla pára, nejde dost dobře rozlišit výšky z různých nástrojů ) + nárůst zkreslení při malých úrovních maže detaily...resumé: nároky na detailnost zesilovače jsou při poslechu z tohoto formátu malé...

Existuje nějaký jiný digitální záznam, který by podobným "stejnovýškovým" (neměl jsem příležitost jej zaregistrovat) neduhem netrpěl....v opačném případě by bylo zbytečné, v kombinaci s CD, řešit jakýkoliv zesilovač, dle toho, co Kazzatel popsal...nebo ne???Ramones píše:kazzatel píše:Klasický CD formát se vyznačuje " stejnovýškami " ( jejichž rozdíl v intenzitě se jeví podobně jakoby se upouštěla pára, nejde dost dobře rozlišit výšky z různých nástrojů ) + nárůst zkreslení při malých úrovních maže detaily...resumé: nároky na detailnost zesilovače jsou při poslechu z tohoto formátu malé...
Mám pocit že nám bude odhaleno velké tajemství...
Až doteď jsem si myslel, že trouba jsem jen já se svými empétrojkami, ale že se dočkám i toho, že CD je na tom stejně... no o něčem takovém se mi nezdálo ani v nejbujnějších snech...
Co to je? Živý koncert, SACD, gramofonová deska, hlasy v hlavě?
Co to je, díky čemu se ze mě stane pravý, ba co dím ten nejpravější hifista? Taky mám doma trochu klasiky, pokud se dá soundtrack k filmu o atomových bombách za klasiku považovat a rád bych si to užil na 100 hifi procent.

Až doteď jsem si myslel, že trouba jsem jen já se svými empétrojkami, ale že se dočkám i toho, že CD je na tom stejně... no o něčem takovém se mi nezdálo ani v nejbujnějších snech...
Co to je? Živý koncert, SACD, gramofonová deska, hlasy v hlavě?
Co to je, díky čemu se ze mě stane pravý, ba co dím ten nejpravější hifista? Taky mám doma trochu klasiky, pokud se dá soundtrack k filmu o atomových bombách za klasiku považovat a rád bych si to užil na 100 hifi procent.