všechny diesely jsou sračky
jedině vóóóóóódíííííík,jedině vóóóóóóóóóódíííííííík
jedině vódík do toho,hejhej!!!!!!!!!!!!!!
Banik ičo!
No zasa... Lyngdorf je tiež v prvom rade obchodník...Hellboy píše:Jinak já bych si skutečně přál vidět v reálném světě konfrontaci Dudka, Boxera a Lyngdorfa. Přeci jen plačící světový konstruktér, který zjistí, že celý život šel slepou cestou, žil v bludu, zahodí všechny svoje přiblblé roomperfecty a začne hrát z DPA to se jen tak nevidí.
No to si to parafrázoval opravdu dost hodně volně. Faroudja podle toho co jsem byl schopen dohledat řekl, že deinterlacing nejde udělat dobře. V drtivé většině srovnávacích testů kvality procesorů jako je Faroudja pak jsou obrázky, které poměrně jasně ukazují, že ono to funguje. Není to dokonalé, ale s obrazem to něco dělá a většinou je ten obraz pak lepší. Faroudja řekl, že prostě po aplikaci jeho deinterlace to nemůže být stejné jako to původně bylo. Jinak Faroudja má 65 patentů, dostal tři Emmy Awards mino jiné za celoživotní dílo, věnuje se tomu od roku 71 a jeho firma má strategické partnerství s mega ultra hyper hifi nejlepším nejdražším Meridianem...wawrik píše:No zasa... Lyngdorf je tiež v prvom rade obchodník...Hellboy píše:Jinak já bych si skutečně přál vidět v reálném světě konfrontaci Dudka, Boxera a Lyngdorfa. Přeci jen plačící světový konstruktér, který zjistí, že celý život šel slepou cestou, žil v bludu, zahodí všechny svoje přiblblé roomperfecty a začne hrát z DPA to se jen tak nevidí.Spomínam si na krásnu prúpovídku majiteľa firmy Faroudja, ktorá vyrábala veľmi uznávané čipy na upscaling videoobrazu. Voľne parafrázované: "Teraz, keď som firmu predal, môžem s kľudným svedomím povedať, že to nefuguje."
![]()
No, sám dúfam, že Lyngdorf je lepší obchodník
Hellboy píše:No to si to parafrázoval opravdu dost hodně volně.
...
Ja sa k tomu kusnutiu Boxera pridavam s odkazom na mojho oblubeneho konstruktera-predajcu zo susedneho Rakuska (nieco podobne ako tunajsie kapacity), ktory predava aj bezne hifi produkty, ale predovsetkym je konstrukter vlastnych aktivnych digitalnych reproduktorov s DSP.boxer píše:Já tedy kousnu do kyselýho jabka.
Lampáče? Fůůůůůůůůůůj,,zkreslují jak prase,teplej zvuk,blátivý basy,
Digitály ? Fůůůůůůůůůůj,,spínaný zdroje,parní vejšky,humus
Tranďáky? No nono,jak kdy.
B-sračka,
AB-menší sračka,ale když se to umí jde to poslouchat,
A-jo to je jediný kafe,který má pěnu a dá se pít.Nejmenší
zkreslení,účinost jak parní lokomotiva a výhřevnost Temelína,ale zvuk pošušňání.
ok.........ok..............ok.....atd ok
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti