...a občas to aj vypni, nech majú susedia pokoj od cvrlikania aspoň na Vianoce...

...chtěl bych být víc, než přítel Tvůj, dej si říct a chvíli stůj, vejšky mi schází, čím dál víc, víc než basy, dá se říct......kazzatel píše:Ramonesi, i já mám více jak čtyřicetiletou poslechovou zkušenost...nejsem tetřev a poslouchám i živou muziku...a řekne-li toto někdo, přičemž já vím, že to z principu funkce není možný, pak dotyčný musí bejt tetřev bez zkušeností, sorry kamaráde...
Tak to napište Atkinsonovi do Stereophile, dyť Ramones jenom cituje vaše oblíbené kapacity. Prakticky tady říkáte, že všichni recenzenti, všech časopisů jsou hlušci a nýmandi a i když já si o hifi recenzentech myslím svoje, přeci jen mám pocit, že by všichni jedním vrzem absolutní hnůj takhle nevychvalovali.kazzatel píše:Ramonesi, i já mám více jak čtyřicetiletou poslechovou zkušenost...nejsem tetřev a poslouchám i živou muziku...a řekne-li toto někdo, přičemž já vím, že to z principu funkce není možný, pak dotyčný musí bejt tetřev bez zkušeností, sorry kamaráde...
Ano , veriť sa dá hocičomu, však je to predsa napísané v časopise, nie?..Že to nie je pravda ? Nevadí ,rovnako ľahko sa verí tomu, že PWM konce súDneska se nikdo ani nepozastavuje nad tím, když se některá ABčka označují jako čistá áčka. To bude asi ten pokrok.
.špičkové kousky , že jsou neutrální, vynikající v celém přenášeném spektru a nezkreslující /nezbarvující ani v hlasitostech kolem maxima.
Ani mě nebaví pořád dokola opakovat to samé (často i několik let). Odpověděl BVa a odpověděl jsem i já v tomto vlákně dříve. Oba jsme uvedli principiální limity použití PWM pro hifi výkonové zesilovače. Dále jsem na předchozí stránce tohoto vlákna uvedl odkaz na můj článek z roku 1984, který se zabývá použitím PWM pro analogový přenos signálu (zkuste si jej přečíst). Odkazy dám znovuHellboy píše:PMA: No usnulo, mě spíš přijde, že když se někdo na něco zeptá, tak se to přejde a mě nebaví tady pořád dokolo opakovat to samé. Můžete mi teda říct, jestli podle vás je lepší prakticky jakýkoli klasický zesilovač, než jakýkoli i mnohonásobně dražší zesilovač D?
Tím mám na mysli klasické "lineární" audio zesilovače, nikoliv PWM.PMA píše: U audio zesilovačů problém nelinearity není, pokud je navrhne kompetentní osoba.
To je reakce, která mě dost překvapuje. I když asi už ne, bohuželboxer píše:BANáN
No tak to jsme se nepochopili. Někdo by při definici střední třídy umazal jednu nulu, jiný by jí možná vydělil dvěma, každý to má asi někde jindeT-M píše:Hellboy : nevkládej mi do klávesnice co jsem nenapsal - řekl jsem že to za ty peníze ujde - nikoliv že je to slušná střední třída. Ta u mne začíná někde u 100k/komponent u komerčních produktů.
příklad zesilovače slušné střední třídy je u mne Audioresearch D400 kterej stál novej asi 200k a ten smázne jakejkoliv digitál kdykoliv a jakkoliv.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů