dadaft píše:no, řekl bych, že fa960mk2 nemá šanci. bude asi hrát dobře. možná skvěle. ale to je ještě furt 100 kilometrů za V7000.
Grundig V7000 je čistě audiofilský zesilovač. prvotřídní audiofilský zesilovač. to prostě nejde srovnávat s tím, co se běžně prodává v hifi-marketech. ty reprozástrčky nejsou zrůdné, jsou nepodstatné, je to úplně jedno, jestli jsou hranaté nebo šišaté nebo baňaté. ten zesák nemusíš umravňovat kabely. potřebuješ k němu připojit nějak bedny. čím neutrálněji, tím líp. 2 x 1,5mm2 je ideální. to on je ta síla, ne serepetičky okolo...
těžko se to vysvětluje. však uvidíš. nemá smysl připojovat různé kabely a zkoumat, jestli se zlepšila lokalizace, nebo zpevnil bas a tak blablabla dále. nejde se bavit o tom, jaký má "zvuk". hraje hudba. nejde debatovat, jestli je dostatečně detailní, analytický, s nádechem lamp, blablabla dále. hraje hudba... prostor, detaily, emociálnost, hloubka jsou z jiného světa. žes to ty, tak jsem si pustil deMeiolu a spol. těším se na tvůj výraz, až to uslyšíš. hraje to teď krapítek jinak...
když už jsme u beden - dnes dorazil 2 pár FB815. někde postávaly, několikrát něco zahrály, pak už nevypadaly dost in a tak jsem je koupil já. měniče jsou jako nové. koupím stojany a příjde čas přejít od slov k činům...
mam następujący zestaw zestrojony przez Grzegorza vel Gregaudio:
1. SANYO JA-220 GAT
2. GRUNDIG CD 7550 GAT
3. kabel interkonekt GAT
4. GRUNDIG BOX 650 Prof
5. kabel głośnikowy GAT
i co?
Przedtem grałem na v1700 z kolumnami BOX 650 Prof i CD 7500 potem 7550. Czy warto wchodzić w GAT? OCZYWIŚCIE że TAK! Grzegorz jest Mistrzem i to jak zestroił te klocki dało odlot o kilka pięter w górę co zauważyła nawet od pierwszej chwili (kilka sekund) moja żona - lepszej chyba rekomendacji nie trzeba (nie przepada za moim hobby
Ostatnio w renomowanym sklepie porównywałem (zabrałem go na odsłuchy i zagrałem) z zestawem za około 60 tyś zł. Kolumny Avantgarde, wzmak Avantgarde, CD Accuphase DP 500. Wytrzymał bez kompleksów to porównanie - scena i szczegółowość nieco słabsza, ale barwa nie do pobicia. Dynamika, muzykalność na tym samym poziomie a zestaw za nieco powyżej 2 tyś zł. Grundig w rękach Grega zamienia się w złoto.
Ty jsi ho slyšel jak hraje?Pokud ano dej srovnání s nějakým dražším zesilovačem.Jinak jso tvoje příspěvky taky k hovnu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů