Borek
Electrocompaniet zvazujem,ale bohuzial nepoznam nikoho kto by mal tento zosik v mojom okoli,maju teraz eci 2 na hifibazar.cz,ale Ostrava je velmi daleko,som z Galanty co je mesto asi 50km od Bratislavy.Netusim ani kto na Slovensku predava tuto znacku.
Nechcem kupovat nic bez pocutia,to uz ma preslo davno.
Ano Canton + Marantz spolu hraju,Marantz je kludny a Cantony agresivnejsie takze si sadnu,ale je to len AV receiver a Cantony su rada LE,takze uroven je sice za danu cenu fayn ale slusne stereo z toho nedostanem.Preto som presiel na stereo a este k tomu je aj "lacnejsie".
Eficak
Mas pravdu s tym vlaknom, v dobe ked som ho zakladal som riesil iba ten Luxman a veci sa pohli dopredu.
Upravam a tunningom sa nebranim ale myslim ze by to mal robit skuseny clovek co sa vyzna,a to ten majitel Luxmana v ziadnom pripade nie je,on je taky brouk pytlik.Neverim mu ani slovo nie este vetu.Keby si ho pocul tak by si sa zadusil od smiechu.....
Filtraciu neriesim nijako,nie som si isty ci by to pomohlo,mam stare hlinikove rozvody a vsetky zasuvky su napajane z jedneho istica co asi nie je ktovieco.Myslim ze tu by pomohla iba pracka siete ale to by bolo v tomto pripade neekonomicke,tiez nie som velmi na kabliky a bizuteriu,pomoct pomozu ale ja radsej peniaze dam do lepsich komponentov a tam je vyraznejsi zvukovy posun.
Creeka som neskusal ineho,ked tak by som zvazil Destiny ale to uz je mimo mojho rozpoctu,kedze zohnat jazdeny Creek je vazny problem.
Eposy su fayn bedne za svoju cenu,keby som chcel ist vyzsie,musel by som o dost viac pridat.Bedne teraz nebudem riesit,inak som pocul velmi pozitivne ohlasy na beryliove Ushery,ktore by som rad pocul ale to je zatial v nedohladne,aj jest treba
Ak niekto ma nejaky zosik od Elektrocompanietu a byva do 100km od Galanty,nerobi mu problem mi pomoct,rad by som si ho vypocul,samozrejbe bedne by som priniesol svoje,nemyslim ze sa niekto najde ale ktovie,dakujem.