Bol som s bratom,ktory hifi moc neholduje,ale usi ma lepsie ako ja.Privitala nas pani Buntova,rozbalil som si bedne a hned nato prisiel aj pan Bunta,ktory zapojil svoj zosilovac a moj cd prehravac.Neotalali sme a hned sme sa pustili do pocuvania.Specialne som si vypalil cd s oblubenymi trackmi aby som nemusel menit kazdu chvilu disky.Pustal som Gorana Bregovica,Dianu Krallovu,Risa Mullera,Marcusa Millera,Dream Theater,Ella Fitzgerald and Louis Armstrong,George Michael,J.S.Bach.
Posluchovka bola slusne upravena stropnymi kazetami,a predna a zadna stena bola oblozena absorbcnymi panelmi.
Na prvy dojem bol zvuk moc dobry,nic nevycnievalo,ziadna agresivita na vyskach,povedal by som,ze velmi neutralne,zvuk si zachoval vsetky klady ktore boli v spojeni s Luxmanom,len nebol problem s vyskami a prednes bol neutralnejsi,suchsi.Priestor bol dobre vykresleny,vokaly tiez velmi dobre,detailov kopec.Mozno tomu chybal pocit vzdusnosti,takej rychlosti,ktory som mal z Luxmanom,ale to nemozem povedat z istotou,pretoze Luxman nebol pritomny.
Ked som spomenul panovi Buntovy problem s vyskami pri Luxmanovi,povedal ze ked to bolo tak,ze to nie je zosilovac ale hudobny nastroj.Myslim ze mal pravdu,Luxman bol vselico,len nie neutralny.
Nechal som si zo zvedavosti zapojit regalovky BV audio,neviem presne typ,vyrabaju sa dva druhy a toto boli tie vacsie s cenou okolo 15t.Ake bolo moje rozcarovanie ked som zistil ze tie skoro o polovicu lacnejsie bedne hrali o dost lepsie ako moje Eposy

Mozno si to len lepsie sadlo,ale rozdiel tam bol a vsimol si ho aj moj brat.Potom nam pustili este stlpy za 30t-tie boli tiez velmi dobre,potom este obrovske stlpy F3S pasivne-tam bol rozdiel obrovsky,ten priestor sa zvacsil dvojnasobne,ale hrali o nieco menej vysok.
Na zaver hrali F3A alebo B,neviem presne,tie s paskovymi vyskami,tak tento zvuk uz bol fakt moc dobry,nepocul som toho az tak vela ,ale myslim ze tieto bedne hrali nad svoju cenu,Tu uz mi nechybali ani vyzsie frekvencie,hralo to velmi realne,super dynamika,farba nastrojov,trubka bola trubkou,klavir klavirom.
Hneva ma len jedna vec-do hifi som vlozil uz okolo 150t SK a za tie peniaze som mohol mat top ostavu od BV Audio,toto vediet pred par rokmi,ale co uz,ucime sa na chybach-skoda ze najviac na svojich

Skoro som zacal vazne rozmyslat ze predam auto a kupim si novu zostavu,ale na to som priliz lenivy,peso chodit vsade by ma slak trafil

V BV audiu sa mi velmi lubilo,velmi ma potesil pristup pana Buntu a pani Buntovej,neohovarali konkurenciu ako iny predajcovia,netvrdili ze ich veci su najlepsie na svete,dokonca vychvalil aj ine znacky ako Electrocompniet,Audiomat,Dpa,....