cough píše:No, nechci tu delat kazisuka, kdyz si tu tak notujete nad digitalnima zesilovacema. Spis by mne zajimal vas nazor na barvu vejsek a stredu u digitalnich zesilovacu, jak ji vnimate ve srovnani s spickovym klasickym A nebo A/B zesilovacem... Nakolik ti tikitalni zesilovace rozlisujou nahravky/barvy nastroju... Moje osobni zkusenost praveze neni pro digitalni zesilovace (respektive jejich konkretni implementace v konkretnich masinach od stredni po top uroven profi sfery po ultradrahy consumer highed) nijak 100 procentne prizniva. Je to urcite "ciste" ale jaksi trosku cernobile ci snad monochromni

. Ve srovnani s realnym zvukem nazivo urcite. Nejak na tech digitalech neslysim rozliseni mezi ruznymi nahravkami trebas tehoz orchestru v ruznych salech/ruznych nahravacich tymech/ruznych letech co na dobrem A/B reseni...
Mozna za par let bude tato technologie urcite nekde jinde a zrejme prevalcuje klasicke reseni (vcetne vsech vyhod typu room correction), dnesni implementace digitalu nepresvedcuji na 100 procent...
Klidne kazisuka delej, u zesilovacu mi to nevadi

. Nahravky/barvy nastroju... no, housle od fagotu poznam

. Libi se mi, jak je to "ciste", ale asi neumim posoudit, jestli poznam Gardinera 1988 pozdni sber z jizniho svahu od Gardinera 1989 pozdni sber od tamtez...
Asi by bylo dobre poznamenat, ze room correction je na zesilovaci nezavisle, ze je spis implementacni zalezitost, ze u Lyngdorfu je to v jedne krabici (a mozna bych si dneska zkusil pohrat i s nejakou softwarovou implementaci, kdybych na to mel cas).