Musical Fidelity M6SI
Musical Fidelity M6SI
Vyplatí se dnes koupit M6si nové za rozumnou cenu,pro FiioK13+ Fyne Audio 501E jen pro poslech sterea?Máte někdo zkušenost,nebo jít do něčeho novějšího.Např. za velmi výhodnou cenu nový Atoll IN200 EVO+podle potřeby nějaký sub,případně něco dalšího do menší místnosti pro poslech rocku....
Re: Musical Fidelity M6SI
K13 má i ovládání hlasitosti, možná by "stačil" koncák, klidně Déčko - ve vedlejším vlákně je hodně chválený V3mono
Děkuji,ale mám Wim Vibelink,to je kvalitou přibližně na úrovni V3,chci se posunout výš.
Aha, tak to je jiná, netušil jsem...za vyzkoušení v této cenové kategorii stoji i canor virtus i4s, za mě nej AB
Mám k TV zcela základní mdel integrovaného MF A3.2. Viz zde: https://www.soundstagenetwork.com/reveq ... ty_a32.htm A samo sebou jsem jej zkusil i s mými velkými bednami (Stealth a Xavian Quarta Evoluzioneú a v obou případech obstál na jedničku svým zvukem. Zvuk je velmi dynamický, pěkné střední pásmo a výšky, bas je plně dostačující. zvuk je celkově lehce temnější. Tzn. sedl si parádně k Accutonům. Dále mám phono preamp Musical Fidelity M6x vinyl a jeho zvuk je excelentní, detailní, vyvážený, velmi dynamický s výborným podáním detailů a prostoru. prostor je též silnou stránkou A3.2. Lze se tedy domnívat, že zvuková filosofie MF je konzistentní ía není tedy valného důvodu k obavám o zvuk u M6SI. Fyne jsou dynamicky hrající sestavy, MF jim bude sedět.
Místnost je jen 17m/2.M6si určitě hraje výborně,ale mam strach z jeho větší basové složky.Ekvalizér na úpravu nepoužívám.