Ne nezní všechny zesilovače stejně - měření
Re: Ne nezní všechny zesilovače stejně - měření
pro každý zesilovač jsem měřil třikrát, pokud rozdíl v zesilovačích je slyšet lidským uchem tak není žádný důvod myslet si že to nezaznamená měřící mikrofon
Takže si to neurobil (dve merania rovnakého zosilňovača bez akejkoľvek zmeny zostavy), alebo urobil a výsledky nie sú ani zďaleka identické, ich rozdiel je ďaleko od nuly.. 

psal jsem že jsem každý zesilovač měřil třikrát a ano bez změny sestavy abych vyloučil chybu měření - znovu opakuju: pokud rozdíl v zesilovačích je slyšet lidským uchem tak není žádný důvod myslet si že to nezaznamená měřící mikrofon - co je na tom nepochopitelného?
Máš to někde uložené? Můžeš sem ty obrázky dát? Jeden zesilovač, tři měření.
Jarda69
Evidentne netuší, ktorá bije alebo len provokuje.. Však už ten obrázok čo sem dal na začiatku je totálny nezmysel, napr. zmena skreslenia zosilňovača z 0,2% na 20% medzi 80Hz a 100Hz je blbosť.. To by bol efektový generátor a nie zosilňovač, 20% "nového obsahu"
Evidentne netuší, ktorá bije alebo len provokuje.. Však už ten obrázok čo sem dal na začiatku je totálny nezmysel, napr. zmena skreslenia zosilňovača z 0,2% na 20% medzi 80Hz a 100Hz je blbosť.. To by bol efektový generátor a nie zosilňovač, 20% "nového obsahu"

V podstatě je mi to fuk. Akorát je blbý, že by to někdo mohl brát vážně.