vlastním celkem krátce předzesilovač Parasound P5. Zvukově je to velmi neutrální a dynamické - v podstatě jsem spokojený... Ale vždy to může být lepší

Navíc mě teda hodně vadí jedna věc - na ovládacím prvku hlasitosti je pouze zlatá čárka, žádná svítící značka. Při poslechu večer, kdy mám rád přítmí/tmu vůbec není vidět, kam je točítko hlasitosti natočené.
Když přecházíte mezi žánry je to občas celkem důležitá informace...
Zatím jsem si nainstaloval na stolek triggrem spínanou lampičku na noty a dobrý

Ale právě mi jde o to - P6 má display a regulaci hlasitosti pomocí odporového pole Burr Brown. + další vylepšení v oblasti DACu a Phono vstupu viz odkaz:
https://parasound.com/p6.php
Já používám primárně regulaci hlasitosti signálu z XLR vstupu kam mám připojený externí DAC a pak jsem hodně spokojený s cinema bypass funkcí, která zahrnuje i LFE linku.
Takže hlavní otázka je - neměl někdo možnost přímého srovnání P5 a P6? Pokud by P6 byl zvukově dál i čistě v režimu předzesilovače, přemýšlel bych o upgradu. Pouze kvůli display to asi nestojí za to...
Btw - velice zajímavá vlastnost P5 i 6 je, že mají kompletní vypínatelný bass managment - horní propusť pro hlavní reprosoustavy a dolní pro SUB. Nepoužívám, pač mám pocit, že když horní propusť na hlavní reprosoustavu aktivuji, přijdou o malinký kousek transpatrentnosti... Testovali jste ho někdo také?
Kdyby byl P6 lepší i v tomto, byla by to pecka. Přecejenom nechat odedřít všechnu černou práci SUB by se někdy fakt hodilo - na příklad Tchaikovsky overture 1812 s kanónama je bez toho fakt o strach