Bohužel o tomto dělenci není moc věcí k nalezení, ale celkem by mě zajímal. Zkusím vysvětlit proč

V roce 2013, než jsem všechno nacpal poslušně do skříně, abych to letos zase vytáhl a dotáhl (viz moje reinkarnované vlákno s reinkarnovanou NC-500

Jednu chvíli jsem zvažoval i Grundig, který díky dadaftovi a tomu nadšenci z itálie je zde celkem známý a ve stejné cenové kategorii, jako výše zmíněný dělenec, ale pak jsem zjistil, že Grundig CD-7500 není nic jiného jak přebalený Philips CD-303 a začalo mě vrtat v hlavě, jestli to nebude podobné i v kategorii amp/pre-amp, jen Philips nemá zatím "správnou karmu" (nebýt dadafta, tak imho o Grundig tady nikdo moc ani nezakopne).
Co mě ještě víc hlodá je, že ten předzesilovač umí krom MM i MC přenosky a konec je v třídě AB (ne že bych se v tom bůhví jak vyznal), takže to snad nebude úplně mizerie.
Nebyl by někdo schopen na to hodit zkušeným okem, případně se podělit, pokud měl tu čest slyšet/vlastnit. Níže aspoň link na video z youtube
Pokud se mi ho podaří koupit, tak ho rád nabídnu někomu s lepšíma ušima a většíma zkušenostma k poslechu (pokud by měl zájem) Upřímně by mě hodně zajímalo srovnání třeba s Luxmanem C02+M02, přijde mi, že vítěz je předem jasný, ale zajímalo by mě o kolik...