Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
PVhifi
Příspěvky: 23
Registrován: 13 črc 2011 10:48
Kontaktovat uživatele:

Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od PVhifi »

Zdravím,

je nějaký standardní receiver za rozumné peníze, který by si poradil s repro s impedancí 4 ohmy. Potřeboval bych jím živit 4 ks JBL Control 1 PRO.

Předem díky moc za vaše tipy.

Uživatelský avatar
Prospero
Příspěvky: 2056
Registrován: 08 led 2012 17:12
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od Prospero »

Cemu rikas "rozumne penize"? :D
Moc do receiveru nevidim, ale jen tak namatkou jdem nasel tohle:
Popis:
http://www.teac.eu/de/hifi-audio/full-s ... er/ag-980/
Cena:
http://www.amazon.de/Teac-AG980-Stereo- ... B00143V0TW
Rozumne penize? ;)

PVhifi
Příspěvky: 23
Registrován: 13 črc 2011 10:48
Kontaktovat uživatele:

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od PVhifi »

Rozumné peníze...;-) Počítal jsem tak s částkou okolo 10.000,- Kč tj. tak 400,- EUR.

Nenapsal jsem, že by ten receiver měl mít HDMI vstupy, protože jsem myslel, že dnes už je mají všechny receivery, ale ten TEAC ho bohužel nemá. Zvuk bude do receiveru přenášen z PC přes HDMI a tak ten vstup potřebuji...


PVhifi
Příspěvky: 23
Registrován: 13 črc 2011 10:48
Kontaktovat uživatele:

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od PVhifi »

No tak ten by byl super, rozumna AV znacka i za rozumny penize...;-) Ale nejak tam nemuzu najit, ze umi repro s 4 ohmy...ale asi jsem slepej...;-)

Uživatelský avatar
Prospero
Příspěvky: 2056
Registrován: 08 led 2012 17:12
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od Prospero »

To je fakt. Primo na sve strance ale Yamaha v tech. parametrech uvadi dynamicky vykon 130W / 4 Ohmy. Tak na co? Jak rikam, s receivery moc zkusenosti nemam. :)
http://de.yamaha.com/de/products/audio- ... rx-v473_g/
Snad se ti jeste ozve nekdo, kdo to ma zmaknute.

JV
Příspěvky: 883
Registrován: 08 říj 2008 07:36
Kontaktovat uživatele:

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od JV »

Neviem ako nové Yamahy, ale na starších bol vzadu prepínač na zmenu impedancie.

GSX 1400
Příspěvky: 10
Registrován: 12 črc 2010 20:29
Kontaktovat uživatele:

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od GSX 1400 »

Už skoro 6 let mám připojené repro Shan Apollo 350 (4 ohm.) na receiveru Harman Kardon 445 (6 ohm.) A maká to bez jediného problému. Pokud nebudeš hrát diskotékovou hlasitost,tak by se nemělo nic stát.

lubin
Příspěvky: 514
Registrován: 13 pro 2008 14:32
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od lubin »

GSX 1400 píše:Už skoro 6 let mám připojené repro Shan Apollo 350 (4 ohm.) na receiveru Harman Kardon 445 (6 ohm.) A maká to bez jediného problému. Pokud nebudeš hrát diskotékovou hlasitost,tak by se nemělo nic stát.
Že ty se nemůžeš dočkat jara, co?? GSX? :lol:

Jinak k tématu ajeho zakladateli.... AVR se mě osvědčily Yamahy. Vždy. Měly pokaždé výbornou kontrolu nad repro.....

GSX 1400
Příspěvky: 10
Registrován: 12 črc 2010 20:29
Kontaktovat uživatele:

Re: Receiver pro repro s impedancí 4 ohmy

Příspěvek od GSX 1400 »

Hm,absťák bude asi dlouhej. Koukám z okna a padá to tam fest.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host