Sroll LYRIC
Re: Sroll LYRIC
Nechci kopat do mrtvol - ale tohle není nic jinýho než ubohá závist .
Tomu už 20 let nevěřímpasul píše: Každý má stejné možnosti. A že jich sakra je!!!

Snad jen pokud jde o tu zmíněnou výrobu zesilovače

kazzatel: tak by to malo byť. Či je to furt pravda je mi vlastne jedno. Som z kategórie "holoprdelník" takže zákazník nebudem.
Keď si ho Zappadady kúpi a je s ním spokojný a baví ho počúvať hudbu, mňa to (možno prekvapujúco) teší. Rovnako keď pasul napíše o nejakej značke že je to "masakr", mňa to teší. Ja im to prajem lebo viem že budú počúvať HUDBU a budú sa na ňu tešiť. A že na to ja nemám? No a čo? Aj tak počúvam hudbu a teším sa na ňu
Keď si ho Zappadady kúpi a je s ním spokojný a baví ho počúvať hudbu, mňa to (možno prekvapujúco) teší. Rovnako keď pasul napíše o nejakej značke že je to "masakr", mňa to teší. Ja im to prajem lebo viem že budú počúvať HUDBU a budú sa na ňu tešiť. A že na to ja nemám? No a čo? Aj tak počúvam hudbu a teším sa na ňu

Renown, okrádá ! Jak přišel ten či onen k majetku?Jenom prací jiných lidí.Do vnitřností trochu vidím,ale Sroll má asi v obalu několik zlatých cihel a diamantů. Slyšel jsem ho v Praze na výstavě, hrál stejně jako ostatní zesilovače.Kdo mluví o 450 tisících jako o ceně v pohodě, tak asi okrádá nás ostatní. Nedokážu si představit ,že si koupím za dvouroční plat tento zesilovač a to nebudu jíst pít a topit a svítit a platit polatky za psa a jiné věci.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pani Zagorová, je to milá holka
Dyť ty umělci, keří to podepsali, žádnej z nás nebere takový platy, prostě, jako berou voni. Já dostávám jednou ročně výpis těch uměl, seznam těch umělců, který dostávaj nad těch 100 tisíc korun platu, tedy vydělaj si nad 100 tisíc korun. No tak řekněme pani Zagorová, je to milá holka, všechno, ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok a další, né 600, milión, dva milióny berou Jandové a jiní každý rok, ty náhodou neprotestovali, ale mnozí z těch, keří se takle dobře maj, protestovali.
--------------------------------------
Tak ještě dodat...všem stejně,dle potřeb a rozdělení dle zásluh,zničte knihy,seberte majetky soukromníkům,vše nad 300000 Kč dostane progresivní daň od 85% výše....
-------------------------------------
Daliborre,pokud jsi to vše nemyslel jako fór,tak na zákaz podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka existuje zákon a já má opravdu dojem,že jsi naplnil jeho skutkovou podstatu.
Protože za to,co jsi tady vypotil,bych byl docela rád,kdybys zvážil další své účinkování zde.
Měl jsem dnes k večři výborné jídlo,díky práci jsem se dostal na tuto stránku až nyní a díky tomu není večeře na klávesnici.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pani Zagorová, je to milá holka
Dyť ty umělci, keří to podepsali, žádnej z nás nebere takový platy, prostě, jako berou voni. Já dostávám jednou ročně výpis těch uměl, seznam těch umělců, který dostávaj nad těch 100 tisíc korun platu, tedy vydělaj si nad 100 tisíc korun. No tak řekněme pani Zagorová, je to milá holka, všechno, ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok a další, né 600, milión, dva milióny berou Jandové a jiní každý rok, ty náhodou neprotestovali, ale mnozí z těch, keří se takle dobře maj, protestovali.
--------------------------------------
Tak ještě dodat...všem stejně,dle potřeb a rozdělení dle zásluh,zničte knihy,seberte majetky soukromníkům,vše nad 300000 Kč dostane progresivní daň od 85% výše....
-------------------------------------
Daliborre,pokud jsi to vše nemyslel jako fór,tak na zákaz podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka existuje zákon a já má opravdu dojem,že jsi naplnil jeho skutkovou podstatu.
Protože za to,co jsi tady vypotil,bych byl docela rád,kdybys zvážil další své účinkování zde.
Měl jsem dnes k večři výborné jídlo,díky práci jsem se dostal na tuto stránku až nyní a díky tomu není večeře na klávesnici.
Naposledy upravil(a) boxer dne 18 dub 2010 01:13, celkem upraveno 1 x.
Ad cena
Prodej luxusního zboží,ať se jedná o auta,šperky,a pod. je vždy sice "nějak" naceněno,ale při skutečném prodeji záleží na vícero okolnostech všech zůčastněných,než je "odklepnuta" konečná cena.
Tzv. handrkování neboli smlouvání je už prapůvodním jevem obchodu a setrvávají v něm mnozí obchodníci po celém světě.
Zesilovač Šroll a podobné highendové věci (a to nejen u nás) patří do kategorie luxusního zboží. Smlouvání či určení jistých cenových bonusů z důvodů...... (může jich být XY) je zcela běžné na světě,tedy nevidím důvod,proč by to nemohlo být i u tohoto výrobku.
Osobně jsem skoro "nikdy" nekoupil hifi věc za cenu,kterou vykazovala prodejní cenovka.
Takže?
Prodej luxusního zboží,ať se jedná o auta,šperky,a pod. je vždy sice "nějak" naceněno,ale při skutečném prodeji záleží na vícero okolnostech všech zůčastněných,než je "odklepnuta" konečná cena.
Tzv. handrkování neboli smlouvání je už prapůvodním jevem obchodu a setrvávají v něm mnozí obchodníci po celém světě.
Zesilovač Šroll a podobné highendové věci (a to nejen u nás) patří do kategorie luxusního zboží. Smlouvání či určení jistých cenových bonusů z důvodů...... (může jich být XY) je zcela běžné na světě,tedy nevidím důvod,proč by to nemohlo být i u tohoto výrobku.
Osobně jsem skoro "nikdy" nekoupil hifi věc za cenu,kterou vykazovala prodejní cenovka.
Takže?
Cena vyjímečného výrobku, jakým zajisté tento zesilovač je, nemůže být žádným (závistivým)amatérem zpochybňována nějakým smyšleným kalkulem nákupních cen několika přibližných součástek. Asi málokdo z nás laiků si dovede opravdu slušně dopočítat celkovou přidanou hodnotu takového stroje. Jak bys, daliborre, ocenil třeba správný nápad, vývoj, polotovary, prototypy, zmařený materiál, tuny věnovaného času, nelevnou skoro kusovou výrobu a kontrolu nad ní, nekompromisní zvukové schopnosti a spoustu jiných atributů, které celé tvoří know how české značky Sroll? Rovněž nikdo jiný než tvůrce a majitel firmy nemá právo kalkulovat kolik má být jeho přiměřený zisk. On je ten, který nese riziko neúspěchu a musí dobře vážit za kolik a kolik kusů chce prodat a proto i jakou cenu vyhlásit a jakou nakonec zvolit strategii. Já mu držím palce. 

Přes řeku do stínu stromů.
Pánové, politiku bych do toho netahal, lidská povaha a její atributy (v tomto případě závist) existují a budou existovat nezávisle na společenském zřízení. Znám několik lidiček, kterým tato vlastnost nechybí a srdíčko mají napravo a nejraději by byly aby vše bylo modré. A nedokáží spustit ani prodej pracích prášků, za to u piva jim jde vše. Hází do jednoho pytle Pitry, Mrázky, prodejce čehokoliv, své šéfy atd. Je to primitivní a spousta lidí na tohle slyší. Jednoduchá řešení vyhovují jednoduchým lidem...
Korys to shrnul v posledním příspěvku, nemám co dodat.
Pojďme se raději věnovat tomu jak to hraje a ne za kolik a proč je.
Korys to shrnul v posledním příspěvku, nemám co dodat.
Pojďme se raději věnovat tomu jak to hraje a ne za kolik a proč je.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Do vnitřností trochu vidím,ale Sroll má asi v obalu několik zlatých cihel a diamantů. To snad není možný že pár součástek a kousek hliníku je tak drahý. Po revoluci se trochu práce a materiál srovnal s cenama , ale toto se mi zdá jako zločin. No ,ale proti gustu ,žádný dišputát. Slyšel jsem ho v Praze na výstavě, hrál stejně jako ostatní zesilovače. Neuznávám názor že na výstavě to nemůže hrát dobře,protože tam proto nejsou podmínky. 99% lidí ty podmínky mají doma a navíc si myslím ,že se vystavovatelé snažili akustiku hodně upravit aby to hrálo co nejlépe. Přiznávám jsem holoprdelník,a nezávidím nikomu nic. Kdo mluví o 450 tisících jako o ceně v pohodě, tak asi okrádá nás ostatní. Nedokážu si představit ,že si koupím za dvouroční plat tento zesilovač a to nebudu jíst pít a topit a svítit a platit polatky za psa a jiné věci.Výběr součástek je hodně složitý, ale nestojí tisíce.daliborr píše:Do vnitřností trochu vidím,ale Sroll má asi v obalu několik zlatých cihel a diamantů. To snad není možný že pár součástek a kousek hliníku je tak drahý. Po revoluci se trochu práce a materiál srovnal s cenama , ale toto se mi zdá jako zločin. No ,ale proti gustu ,žádný dišputát. Slyšel jsem ho v Praze na výstavě, hrál stejně jako ostatní zesilovače. Neuznávám názor že na výstavě to nemůže hrát dobře,protože tam proto nejsou podmínky. 99% lidí ty podmínky mají doma a navíc si myslím ,že se vystavovatelé snažili akustiku hodně upravit aby to hrálo co nejlépe. Přiznávám jsem holoprdelník,a nezávidím nikomu nic. Kdo mluví o 450 tisících jako o ceně v pohodě, tak asi okrádá nás ostatní. Nedokážu si představit ,že si koupím za dvouroční plat tento zesilovač a to nebudu jíst pít a topit a svítit a platit polatky za psa a jiné věci.Výběr součástek je hodně složitý, ale nestojí tisíce.

To je zákon trhu. Když je poptávka, není co řešit. A každá věc si svého kupce najde, dříve, či později.Zesilovač Šroll s cenou, o které se tu mluví, stojí stejně a nebo i méně, než řada "věhlasných" produktů z USA, které se prodávájí i tu a maí (možná) daleko horší vlastnosti. Na tom mo nepřijde nic špatnéh, ba dokonce amorálního. Je řada lidí, pro které dát ,05 miliopnu za zesilovač je asi jkao pro mě, když si jdu koupit rohlík. Znám ze svého okolí dva takové, kteří nehledí na to, že např. za hpdinky dají 400.000. (jsou hezké, opravdu, ale na denní nošení pro mě by nebyly).
Mně nevadí vůbec lidé, kteří dokáží něco vyrobit (dobře vyrobitú a navíc to v dnešní době prodat. Vadí mi ti, co v podstatě škodí druhým a z toho profitují. Nezdá se mi, že by pan Šroll škodil druhým....
Mně nevadí vůbec lidé, kteří dokáží něco vyrobit (dobře vyrobitú a navíc to v dnešní době prodat. Vadí mi ti, co v podstatě škodí druhým a z toho profitují. Nezdá se mi, že by pan Šroll škodil druhým....
Nelze takto kritizovat prodejní cenu
Pokud se někomu nelíbí, má možnost nakoupit ty nejlepší součástky, vymyslet jak a postavit si sám...cena opravdu není pouhým násobkem materiálu, ale právě toho "VYMYSLET" a za to se platí všude ve světě.
Další dilema však je, zda takto drahý kousek, je opravdu x násobně a znatelně zvukově lepší, než třeba kvalitně provedený zesilovač do 100 000 ,- (což může být, pro spoustu lidí, opět neskutečná cena)

Pokud se někomu nelíbí, má možnost nakoupit ty nejlepší součástky, vymyslet jak a postavit si sám...cena opravdu není pouhým násobkem materiálu, ale právě toho "VYMYSLET" a za to se platí všude ve světě.
Další dilema však je, zda takto drahý kousek, je opravdu x násobně a znatelně zvukově lepší, než třeba kvalitně provedený zesilovač do 100 000 ,- (což může být, pro spoustu lidí, opět neskutečná cena)
Když už jsme u té výrobní ceny započítal do toho také někdo ten mnoha letý vývoj ?? Jak by jste si cenili svého času ?? Kolik Kč na hodinu ?
Kdybych měl něco vyvíjet po dobu třeba tří let ve dne v noci tak si řeknu víc jak půl milionu.
Ale nechápu proč to není jedno kolik ten zesilovač stojí kdo na něj má a koupit si jej chce at si ho koupí a kdo nechce tak at ho nekupuje.
Česká závist je neuvěřitelná vlastnost.
Kdybych měl něco vyvíjet po dobu třeba tří let ve dne v noci tak si řeknu víc jak půl milionu.
Ale nechápu proč to není jedno kolik ten zesilovač stojí kdo na něj má a koupit si jej chce at si ho koupí a kdo nechce tak at ho nekupuje.
Česká závist je neuvěřitelná vlastnost.
Já už se z vás ZE VŠECH po... zdá se, že prakticky nikdo nepochopil toto : obchodní politika je každýho věc, ale když někdo deklaruje vyšší cenu ( a takovou to má a já jí ze srdce Luďkovi přeju ), pak nechápu, proč to různejm jakobykamarádíčkům DÁVÁ POD CENOU...to je to, proč nikdo neřekne cenu, za kterou to získal, všichni to tutlají, protože nechtějí ukázat, jaký byli skrblíci a jak hodně museli vlézt Luďkovi do řiti, aby slevu získali...všichni víte jakou to má cenu, ale abyste jí zaplatili, tak na to jste moc malý frajeři a omlouvýte se, že " se to tak dělá všude "...asi se mnoho z vás nasere, ale řekli jste si o to...
Tímhle měřit frajerství? Ale tak proti gustu..kazzatel píše:..všichni víte jakou to má cenu, ale abyste jí zaplatili, tak na to jste moc malý frajeři ...
Já ho koupil za 550 K.
Jak říkám,skoro nic jsem nekoupil za pultovku.
Nechtěl jsem slevu zadarmo.
Jak říkám,skoro nic jsem nekoupil za pultovku.
Nechtěl jsem slevu zadarmo.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec to tak nebylo a nebude.Jestli to někdo dostal levněji ,tak určitě to bylo z jiných důvodů než kamarádství.Navíc nechápu, kde se tyto informace o slevách zrodily ,a je to vůbec tak?Myslím si,že by administrátor měl v tomto případě zakročit,je to hanění prodejce bez důkazů.Těžko se pak vysvětluje a očištuje.