T.A.C. 34
T.A.C. 34
Kdo má, zná, od obětavých lidí dobré vůle uvítám: odkazy na:(detail.foto),podrobné tech.ůdaje např.něco o výměně lamp,link ke stažení cz.uživateského manuálu propag.mater. atd... prostě vše co jsem sám nenašel. Díky kluci. 

Re: T.A.C. 34
T.A.C. 34 je jednoduchý zesilovač slušného zvuku čínské výroby pro německou firmu. Je to vlastně jen koncový zesilovač s přepínačem vstupů a potenciometrem . Musel jsem před něj zapojovat předzesilovač YAMAHA CX-50 pro gramofon a magnetofon. Není to moc pure , ale hrálo to dobře . Sacd bylo zapojené opět napřímo . Pro chudého hifistu je to solidní vstup do elektronkového světa .Levné a snadno dostupné elektronky . Je zajimavé , že pro německý trh jsou osazeny ruské EH , u nás jen čínské . Pro majitele gramofonu bych raději šel do MAGNAT RV1 , který má zabudovaný kor. předzesilovač MM ze čtyř elektronek 12AX7. Cena RV1 je kolem 1200 euro. Osazení :ruské EH 12AX7,12AU7, koncové EL34 . Z.
Dík za info.gramo stejně nevlastním ale byl jsem si to poslechnout a na tu cenu fajn. Puštěné to bylo do 2-pásem Aurum Cantus.Zajímala by mě spolupráce i s jinými repro.
na highendforum.cz jej mám člen Pinot. Ptej se jej, třeba bude vědět víc.
Zdravím, již se nevyrábí. T.
http://www.yourhifi.de/tac-34-dream-roe ... 41b3979f65

Jestli to ale, po 3,5 letech, tazatele jeste zajímá?
No, nevím, nevím...

Jestli to ale, po 3,5 letech, tazatele jeste zajímá?
No, nevím, nevím...

Popravdě už pár let ne ,nějakou dobu byl u mě doma a pak zase šel
ale dík.

Důvod proč šel z domu? Audio-neuroza nebo fakt hrál špatně?
2-SlávekX
Ne je zvuk.(při té ceně) hodnocen poměrně dobře ,pokud ale už vlastníš nějaké (slušné) repro běžné citlivosti ,stavíš na něm a navíc rád hraješ nahlas - tak to není optim. volba. Navzdory nejr.rádoby tech.a odborn.řečem co jich tu je poslední dobou plno, stále platí ,že se
k sobě určíté aparáty hodí a jiné zase ne. Pokud bych tedy např. byl spokojenym majitel.nejakych hornu,širokopásma,zvukov.nebo něj.ultra citlivého speciálu ,tak bych si T.A.C. 34 třeba nechal .Konstrukčně se mi to líbilo , zvukově v tomto příp. fakt hodně záleží na repro ale i na vkusu hudebním atd.
Ne je zvuk.(při té ceně) hodnocen poměrně dobře ,pokud ale už vlastníš nějaké (slušné) repro běžné citlivosti ,stavíš na něm a navíc rád hraješ nahlas - tak to není optim. volba. Navzdory nejr.rádoby tech.a odborn.řečem co jich tu je poslední dobou plno, stále platí ,že se
k sobě určíté aparáty hodí a jiné zase ne. Pokud bych tedy např. byl spokojenym majitel.nejakych hornu,širokopásma,zvukov.nebo něj.ultra citlivého speciálu ,tak bych si T.A.C. 34 třeba nechal .Konstrukčně se mi to líbilo , zvukově v tomto příp. fakt hodně záleží na repro ale i na vkusu hudebním atd.