Žiju s tímhle integrovaným zesilovačem již více jak rok a zatím k němu vytrval pozitivní vztah. Vzhledově mi přijde šeredný, černá varianta překvapivě horší než dvoubarevná stříbrná. Ach ty obloučky. Je náležitě velký, což je trochu problém pro umístění a ještě horší je jak, topí! V klidu kolem 100W, při hraní ... to samý

, ale mohlo by být zřejmě i výrazně hůř (máte li místnost velikosti haly nebo špunty v uších). Zřejmě u něj hned tak není třeba řešit hladové bedny, 85dB je stále v klidu. Když má mašina 200W do osmi...

Moje varianta má tři vstupy + monitorovací a symetrický vstup. Jsou různé verze SV-233 a myslím, že maximum vstupů bylo pět (se symetrikou šest). Problém je ovládání hlasitosti, které je krokové a má příliš velký krok zejména u hlasitějšího symetrického vstupu a citlivějších beden.
Ale co, hraje velmi dobře. To je pro mě důvod, proč u něj zřejmě zůstanu. Proč zřejmě? Časem bych rád okusil kouzlo koncáku nebo děleného zesilovače. Ale o tom až ve svém vlákně a jestli se to zrealizuje.
A vám, kteří jste to četli až sem a troufáte si, řeknu ještě jedno tajemství: "Zřejmě jsou zesilovače, které hrají ještě líp!" Ale nikomu to neříkejte