Zesilovac k AMT Heil Kithara

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Papolius
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovac k AMT Heil Kithara

Příspěvek od Papolius »

Já si dovolim na 100% tvrdit že problém neni v CD přehrávači ale jak už tady bylo uvedeno ty bedny potřebují hlavně kvalitní krmení. Akustika je teda taky jasná.
Osobně bych vyzkoušel třeba to co se aktuálně nabízí http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... s-int-30a/
http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... t-30a.html
Určitě by to hrálo jinak než to co bylo testováno....
Nebo tohle asi taky nebude krám a mohlo by to hrát
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... 96-mc-275/

Prostě něco vyšší kategorie. Na jakých komponentech PŘESNĚ ty bedny hrály když jste je kupoval?Od toho bych se odpíchnul.

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Hmm, možná jsem nebyl se svým názorem v původním vláknu tak moc mimo, jak tvrdil Dawsoo.

Kejv2: Dovolím si přidat další mimózní názor (jeho mimóznost spočívá v tom, že jsem ty bedny slyšel mnohokrát v různých prostorách). Minimálně polovinu toho problému by vyřešila (pro Kejv2-a bohužel, neb není ve vlastním bytě) úprava zejména stropu (běž se mrknout, jak je upraven strop v Belgické, mimochodem dle konzultace s dr.Sýkorou). Zbytek toho problému je inherentní těm bednám, jak jsem vyjádřil svůj názor v původním vlákně. Ale věřím tomu, že po úpravě akustiky by to hrálo tak dobře, že bys byl spokojen. Já dodnes lituju, že jsem ty bedny nevzal, když kdysi ještě stály 85tis.

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Pavel3: Znovu jsem si procetl puvodni vlakno a muzu te ujistit, ze nic z toho, co tam popisujes, jsem u pana v jeho poslechovce neslysel (vcera jsem si mu napsal o presne modely zes. a CD). Pockam asi, az ke me dorazi hosi s lepsim zelezem, a pak se uvidi, co dal...

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Ok, přeji mnoho zdaru.

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Hm, co tohle? Kdo ma jake zkusenosti s Luxmanem?
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... l-dynavox/

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

jimmi píše:Ak tranzistorový zosilnovač tak Vincent, Primare asi moc nie.To už skor ten Accuphase .Ved s tým ste to počul a ked to šlapalo tak čo viac treba riešiť.Ak by sa chcel zvuk dalej posunuť tak použiť delený set,predzosilovač a koncový zasilnovač.Nemusia byť vyložene od 1 nej značky.
Na akých Accuphase to bolo hrané? Zdroj,predzosilnovač, koncový zosilnovač,poprípade integrovaný?Aké káble ,prepojovacie,reproduktorove atd.Ja by som sa snažil o podobný retazec ved hlavne ked to s ním hralo.

Kvalita si k sebe pýta zase len kvalitu!

ron

Příspěvek od ron »

kejv2 píše:Hm, co tohle? Kdo ma jake zkusenosti s Luxmanem?
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... l-dynavox/
Ahoj kejve,
nejaké skúsenosti s vintage Luxmanmi tu majú viacerí, kombo C-02 a M-02 je docela chválené i v porovnaní so súčasnou produkciou. Sice vzhľadom k tvojej zbierke CD to nebude rozhodujúci faktor, ale samotný phono predzosilovač u C-02 je hoden jeho ceny.

Šostakovič porovnával kombo Luxmana C-02 & M-02 s Vincentom 238 a ostal u Luxmanov. Viz toto vlákno na highend fóre. Je to sice len jedno porovnanie na inej zostave, ale dá sa z toho vyvodiť že oproti tvojmu aktuálnemu vincku 233 by to bol posun k lepšiemu..

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

S Luxmany C02+M02 jsem žil přes tři roky,nebýt mého velkého nutkání k lampam,byla by ta sestava u mne hodně dlouho,rozhodně stojí za to je vyzkoušet. A navíc jako bonus má C-02 skvělý phono predzesilovac pro MM i MC přenosky...

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Tak C02+M02 jsou sice davno pryc, ale ja zatim nikam nespecham. To co mam doma se da poslouchat - musim rict, ze hlavne ty vejskace me neprestavaji udivovat. Takze spis tak prochazim nabidku a zorientovavam se. A natrefil jsem na:
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... an-m03c03/
Muze nekdo popsat rozdil tohoto komba oproti vyse zminenym 02? Z nabidky toho pana by potencialne byla jeste zajimava ta 530. Daly by se vsechny tyto zesilovace nejak seradit, tj. jednoznacne rict, ktery je horsi a ktery lepsi? Nebo se spis kazdy hodi na neco jinyho?

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Jo, a jeste diky vsem, kdo prijeli se svym zesilovacem! Nevahejte i ostatni, pokud mate chut. Muzeme si navzajem rozsirit obzory *2thumbsup*

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

ahoj, já mám doma Luxman L-530 a nemohu si jej zatím vynachválit! Hraju jej s DIY bednami s reproduktory Fostex FE-206ES-R a Monacor RBT95SQ jako supertweeter-em děleným na 7500Hz a nemá to chybu! Takže za mě bych vůbec neřešil C-03 s M-03 a šel do té L-530 ;) Ale ber to samozřejmě jako subjektivní názor, navíc ovlivněný tím, na co upozorňuješ.

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Kejv-Docela mě udivuje že koukáš po Luxmanovi C02 nebo 03 když se Ti u mě ten předzes nelíbil......zajímavý.

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Docela mě udivuje že koukáš po Luxmanovi C02 nebo 03 když se Ti u mě ten předzes nelíbil
Mne se nelibil v kombinaci s tvym DIY Passem. Obecne mi ale dava smysl, ze dobra kombinace muze byt vic nez jen suma casti ;)

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

to kejv2: mohl by jsi napsat jaké zesilovače se u tebe zatím sešly? A případně tento seznam doplňovat...celkem mě to zajímá ;)

Odpovědět