AAI - slovenske kable?

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: AAI - slovenske kable?

Příspěvek od Strejdin »

Jiri, dík za radu.
A na oplátku ti taky jednu dám, nesmíš věřit všemu, co ti nakecá Krautwire, Cardas, Nordost, ...., (AAI) a pod. jen aby prodal "magicky :o hrající" předražený kabel.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Bud chce clovek nechat vydelat ruznym dojicum, vykukum, samanum a pak jde napr.sem, nebo si da namahu a najde podobny kabel za zlomek ceny primo u vyrobce dratu nebo firmy ktera se neboji zverejnit parametry, prurez, draty .. za odpov..cenu. Kazdeho volba. *palec*

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Strejdin
Promiň ale já kabely pečlivě testuji na své sestavě, takže naprosto přesně vím, jak se zvuk mění.
Ty sis naslepo koupil dráty od číňana za 50USD co po zapojení ve tvé sestavě hrají stejně jako PC kabel za 3USD. To je krásný příklad "racionálního" přístupu 😂

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Kychtax
Ale tento názor na své kabelové pokusy sdíĺíš jen ty a tvůj utajený záhadný pan T.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Fascinuje mě přístup, kdy je člověku jedno, jak to hraje, hlavně že to dobře vypadá...

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Jiri
Já jsem s investicí velmi spokojen a pokaždé když se podívám za přístroje, tak zcela zřetelně vidím, jak se připojení přístrojů změnilo oproti pc kabelům.
Ty jsi také zřejmě spokojen a při tom pečlivém testování naprosto přesně víš, jak se zvuk mění. :D ;)
Tak že je vlastně vše naprosto OK a každej jsme si svůj názor řekli.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

PítrsPraha píše:
02 črc 2020 10:13
Fascinuje mě přístup, kdy je člověku jedno, jak to hraje, hlavně že to dobře vypadá...
No, tuhle blbost jsi napsal ty :cry: , ale já na rozdíl od tebe vím, že změna síťáku zázraky neudělá.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Strejdin píše:pro mou spokojenost jak propojení aparátu vypadá (ostatní neřeším)
Obávám se, že tuhle blbost jsi napsal ty, když doslova uvádíš, že řešiš jen, jak kabel vypadá a nic ostatního.

Jinak pokus vložit mi do úst výrok, že "síťový kabel udělá zázrak", beru jen jako hejterský folklór, protože je nám oběma jasné, že nejsi nijak schopen doložit, že jsem tohle někdy někde napsal. Ať už doslova nebo významově.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

jiri, několik pomlázek (do určité úrovně) už jsem umotal a tak si můžu snadno udělat názor za kolik peněz co a jak hraje. kdybys jen nekupoval a nezapojoval + zajímal se víc o to co je uvnitř.. nebo slyšel u mne, pochopil bys. ;)
Naposledy upravil(a) kychtax dne 02 črc 2020 10:57, celkem upraveno 1 x.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Pítrs, ty jsi fakt, no, "Borec", ... jak souvisí design propojení aparátu s tím, že dle tebe neřeším jak mi to hraje ? Tebe nenapadlo, že třeba řeším jiné, mnohem realističtější úpravy ke spokojenému poslechu než to, jak mi z repro hraje síťový kabel ?
Chraň mě ... ti něco vkládat do úst !!! A tímto končím diskuzi s překrucovačem všehomíra.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Kychtax
Tohle naivní období mám už dávno sebou. Přeji hodně úspěchů ať prodáš své kabely aspoň za nákupní cenu materiálu.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Žádný kabel od tebe jsem ale neviděl..
PS. u mne to už není období. Ale cesta .. středem. ;)
Neboli.. už si nikdy nemůžu koupit drahý kabel. :)
Drahé dráty a drahé koncovky naopak ANO!
Naposledy upravil(a) kychtax dne 02 črc 2020 11:10, celkem upraveno 2 x.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Strejdin:
Tak nevím, pokud doslova napíšeš, že u kabelů řešíš jen, jak vypadají a nic jiného, tak mě těžko můžeš obvinit z toho, že je to kravina, kterou jsem napsal já nebo že tvůj výrok překrucuju, když jsem jej doslova citoval :-).

A kde že jsem tedy napsal, že "síťový kabel udělá zázrak", když nazýváš překrucovačem :D ?

Chce to ubrat na hejterství a přidat na logice.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Pítrs
Ono koupit si napájecí kabely po 50USD k zesilovači a CD přehrávači (každý na ebay kolem 100EUR) je důležitým střípkem do mozaiky Streidinovo prohlášení o vlivu napájecí kabeláže na zvuk.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Jiri, ty by si sa asi ani nevysral, ak by si nepoznal cenovku hajzla. Nevieš nič.

Odpovědět