Nové fejzy sú drahé aj vďaka veľkej marži obchodníkov, proste ťažia z imidžu značky. Sú aj takí, čo ho označujú za typickú japonskú highendovú spotrebku, zvukom nič moc. Rád sa nechám presvedčiť, ale bol by som zvedavý na argumenty. Som presvedčený, že kúpou tejto značky nemôžeš šliapnuť vedľa, ale netvrdím, že sa nedá ísť ďalej. Je to ako s Magnepanom. Sú aj lepšie reprosústavy, ale rovnako ako Accuphase sú obdarené vlastnosťami, ktoré inde nenájdeš a znovu a znovu ťa priťahujú.dadaft píše:E-303
....ale snad tě potěší, že i já tě rád poznám a když mi dáš trochu času i na to srovnání dojde. protože když mi Accuphase pustil, muselo být slyšet na kilometr daleko, jak mi spadl kámen ze srdce. říkáš uvolněnost projevu. ANO! hudba plyne, je bezbřehá a magická, je to absolutní souhra a ne nějaká pitomá "pravda". zároveň to není nijak ořezané nebo zkreslené či komprimované. nemám slov, abych vyjádřil své pocity. snad: full house neboli plný dům, což je jak známo hodně vysoká hra...
neboli: teď jsem trochu vycinkaný, ale jakmile se zmátořím nějaké vintage Accuphase mi neunikne.
pak to můžem testnout.
S kúpou 20 ročného prístroja buď opatrný, aj keby to bol Accuphase.