Audio GD

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Audio GD

Příspěvek od kychtax » 08 lis 2016 20:58

Zdravím,

zakládám vlákno, aby bylo kde sdílet informace a "neprasit" jiná vlákna.
Je nás tady víc majitelů a v poslední době se kolem AGD dost děje (nové firmwary)..
A.. ano, je to číňan.. ;)
http://www.audio-gd.com/
Naposledy upravil(a) kychtax dne 08 lis 2016 21:12, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od kychtax » 08 lis 2016 21:03

DAC19 - zítra kolem poledne se chystám na upgrade na firmware v7. Napíšu sem jak to dopadlo.
(Postup: Ja si připojím DAC k PC a Čínan ve vaťáku na dalku převezme muj desktop a flashne DAC. Pak všechno smaže, jakoby tu nebyl :P . .. )
Naposledy upravil(a) kychtax dne 08 lis 2016 21:13, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od kychtax » 08 lis 2016 21:09

Obrázek
Obrázek
ještě vaham koho si vyberu..

koudy42
Příspěvky: 613
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od koudy42 » 08 lis 2016 23:08

Začínal jsem s NFB15 (DAC/HEADAMP/PREMP) a rozhodně ostudu neudělal. Jako DAC mi vyhovoval víc jako DAC Magic 100 Plus. Poslechl bych si rád jejich zesilovače, protože hifi vážím na kila: http://www.audio-gd.com/Master/Master10 ... _Specs.htm :P.

NuClear235
Příspěvky: 8
Registrován: 26 bře 2015 08:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od NuClear235 » 09 lis 2016 15:00

To flashnutí na dálku mě zajímá. Dej vědět, jak to proběhlo.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od kychtax » 09 lis 2016 19:44

Zdravím, tak provedeno, šlo to bez problému.
Hraje to jinak. Slyším zlepšení prostoru, basů je víc, ale mají i lepší texturu a kvalitu.
Trochu se mi pocitově zdá že ubylo nižších středů a vyšších basů. Možná trochu tenčí je i lidský hlas *thumbs down* .
Když jsem vypnul OS na 2x, byla slyšet několikrát granularita - ze začátku (s OS 8x i NOS ne).
Občas slyším nový detail i v staré nahrávce *thumbs up* .
Nejlepší nastavení u mne zatím bez jumperů.
Celkově se mi to zdá posun. Mám dojem, že to konečně napsali pořádně. Slyšel jsem předtím 2 různé starší verze. Ta nejstarší ušla, v5 byla o dost horší. Tato je zatím rozhodně nejlepší *2thumbsup* . Jenom bych byl opatrný u trochu víc nabasovaného řetězce - už by ho mohlo být moc..

NuClear235
Příspěvky: 8
Registrován: 26 bře 2015 08:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od NuClear235 » 10 lis 2016 13:45

Dobrý!
Udivuje mě, že upravěj i DAC-19. Původně neměl být podporován...
Musel jsi na to mít nějaký speciální adaptér nebo stačil DAC připojený přes USB?

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od kychtax » 10 lis 2016 21:08

Ahoj,
dávám sem postup pro flash firmware (DAC19, Master 11, Master 7, NOS19, NOS 11, NOS7), lze jenom v listopadu:

-Musíš mít USB Blaster - na aliexpresu za 3$. (např. https://www.aliexpress.com/item/Freeshi ... .24.hTxKwn)
-Nainstalovaný Quartus v12.1 (jsem instaloval 3,8GB balík z www altery https://www.altera.com/downloads/softwa ... e/121.html)
-Nainstalovaný Teamviewer, jakoukoliv verzi
-Je dobré si pustit Quartus 12.1 dopředu a zkusit, jestli Ti najde USB Blaster:
Na horní dlouhé liště klikneš ikonku "Programmer", dále HW Setup, v "Available HW items by měl být vidět" "USB-Blaster"

-Pošleš číňanovi všechny údaje které chce
-Všechny ty programy spustíš (Quartus, Teamviewer, email)
-Zapojíš USB blaster do DAC - je potřeba oddělat kryt, najít konektor a trefit správně polohu, mělo by to být zobáčkem směrem k čipu Altera Cyclone II (u DAC19), ale může to být různé, dobré se na to případně zeptat/pohledat..
-Pak zapojíš USB blaster do PC USB slotu
-Pustíš DAC (zapojené jsou jen dva kabely, USB blaster a napájení)
-Číňan se připojí na teamviewer (musíš mu poslat číslo a heslo), předtím je na emailu, případně Ti napíše, že už je připravený.
-Pak už se jenom díváš.
-Až je hotov, odpojí se, vypneš DAC, vytáhneš blaster z USB portu, až pak vytáhneš blaster z DACu (v tomto pořadí)
-Hotovo, můžeš jít vyzkoušet DAC

NuClear235
Příspěvky: 8
Registrován: 26 bře 2015 08:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od NuClear235 » 11 lis 2016 09:10

To vypadá snadné.

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1801
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Audio GD

Příspěvek od Odar » 11 lis 2016 09:19

Davat pristup cudziemu cinanovi na vlastny komp cez TeamViewer je naozaj velmi sofistikovane a hlavne bezpecne riesenie. Niekedy zasnem nad tym, na co su ludia schopni pristupit.

NuClear235
Příspěvky: 8
Registrován: 26 bře 2015 08:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od NuClear235 » 11 lis 2016 09:22

Delam to technicke podpore běžně. Celou dobu je vidět, co na obrazovce dělá.
Nemám s tím problém.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1610
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od kychtax » 11 lis 2016 11:59

Nemusíš mu dát přístup, samozřejmě.. Je to každého svobodná volba.
Ale zas moc se číňanovi nedivím, když i on sám je opatrný na své spoluobčany, kteří jsou schopni mu ten kod ukrást a namnožit během pár hodin..
Cení si ho pracnostně na 10-15tis. USD/několik stovek hodin práce (jestli si to dobře pamatuji..)

koudy42
Příspěvky: 613
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od koudy42 » 12 lis 2016 19:15

Divit se budete az si zavolaji sve "boty" na vasich pocitacich pri DDoS a dalsich akcich :D.To, ze se divas na obrazovku, jak ti tam dava skodlivy SW je moc pekne *2thumbsup*.

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1801
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Audio GD

Příspěvek od Odar » 12 lis 2016 20:03

Mozno ked pouziju specialny sietovy kabel, tak sa to nestane *palec*

Tu cosi vysvetlovat nema zmysel *sunglases*

koudy42
Příspěvky: 613
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio GD

Příspěvek od koudy42 » 12 lis 2016 20:13

Nějaký pátek se v IT pohybuji a kabel ti pomůže leda nezapojený *palec*.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti