Audio Research

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Research

Příspěvek od Mark Levinson »

Proboha chlapi,
ani v jednom případě to není z důvodu, aby věc byla těžší *taktone*

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Machalík píše:Jo, tihle simulují jakože masivní dálku za pár dolarů, jiní simulují jakože masivní CD za mnoho tisíc Euro. Chlape.
Ještě že dospělý bedny se nedají nasimulovat. Vysypání brokama nenahradí hajzldekl a výšku palandy. ;) Jinak mám ale pocit, že u Audionetu by to bylo tak drahý i bez té desky a takto se dá aspoň operovat se stabilní základnout atp. Každopádně v dálce je to hovadina daleko větší. I když jeden důvod by tu byl. Možná to má vyvažovat baterie. :roll: A těch pár dolarů by mělo být spíš pár desítek dolarů, pokud se samozřejmě bavíme o prodejní ceně a ne o výrobní.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Mark Levinson píše:Proboha chlapi,
ani v jednom případě to není z důvodu, aby věc byla těžší *taktone*
Kruci, tebe jsem přehlédl. Ty asi víš, proč to v té dálce je!? Prozraď mi to, já v highendu strašně tápu a nedostává se mi pravého moudra *fnuk*

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

To Agavel:
V podstatě jsi to trefil, vyvážení dálkového ovladače taky považují některé firmy za důležité, aby Ti nevypadlo z ruky skrz převážení na stranu baterii zvláště když jsou na jednom konci ovladače.
Audionet používá žulovou desku jako základnu pro mechanickou odolnost svých playerů, pravda 2 cm silná žulová deska je trochu svérázná cesta, ale proč ne. Rozhodně si nemyslím, že kdyby tato základna byla třeba z poměděného plechu, tak by Audionet stál o 3.000,-€ méně. Nebo, že by absence závaží v ovladači slevnila celý přístroj o zásadní sumu.
Jsou firmy, které prodávají dost drahé přístroje bez ovladače, aby bylo jasno, že se platí za stroj a ne za nablýskané doplňky (ovladač se musí dokoupit zvlášť).

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

V tom případě bych to prodával i bez přívodního kabelu, protože je jasné, že k takovým strojům se musí koupit nějaký spešl. A tak bych mohl pokračovat. To je divná filozofie a jsem rád, že to není případ mého modelu. Jsou totiž i firmy, které rovnou dávají k přístrojům kovovou dálku, kterou bys mohl zabít manželku. Tam pak nehrozí, že by ji převažovaly baterie. Ale když prodáš bakelitový bazmekt, tak je pak chválihodné, že se tak snaží. Ne, ale vážně. Měl jsem dost plastových ovladačů, ale tyto problémy mě nikdy nepotkaly.
Zajímavé je taky použití řídícího prvku Philips. Zkoušel jsem svoje Philipsí ovládání a bohužel to má nějaký jiný standard. Ale když jsem ho opravil, tak už mě to nemrzí.

slavo_k
Kontaktovat uživatele:

VOJNA FORMÁTOV už od zajtra

Příspěvek od slavo_k »

VOJNA FORMÁTOV už od zajtra

-Kyvadlová doprava medzi Ketosom a Crowne Plaza hotelom opäť zadarmo. Viac info tu http://www.ketos.eu/index.php?option=co ... temid=5000

-Počas celej akcie 10% zľava na všetky produkty

-Referenčná aparatúra v zložení: Dynaudio Consequence Ultimate Edition reprosústavy, AudioResearch REF 610T elektrónkové 600W monobloky s 36ks EAT KT88 Diamond výkonovými elektrónkami, AudioResearch REF 5 elektrónkový predzosilňovač, AudioResearch PH7 elektrónkový phonodiel, EAT Forte gramofón s Ikeda ramenom a prenoskou Clearaudio Insider, Oracle Delphi gramofón s SME V ramenom a prenoskou Ortofon Cadenza, Meridian 808.2 CD prehrávač, Meridian 800D DVD Audio prehrávač, káble XLO

Kompletné info tu http://www.ketos.eu/index.php?option=co ... temid=5000

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ketos nemá v obou republikách v analogu konkurenci.
Ketos je nejlepší. *thumbs up*

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Pani, tak som neodolal a pozical si od chlapcov z Ketosu REF5.
Tak dobry predsosik som este veru nepocul, neuveritelny zvuk *thumbs up*
p.s.
a to som uz mal toho doma naozaj dost..

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

To Ti jen zrovna sedl ke kabelům ;)
Noble Audio - výroba a prodej

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

tony

moc bych to chtěl u tebe slyšet. tvá sestava je referenční.
psal jsi mi již v sms, že je to pecka.
je super, že máte s prodejcem tak skvělé vztahy.
popíšeš nám rozdíl ve zvuku mezi tím nižším, naposlouchaným, preampem?
alespoň písmem. když jsme to do blavy nezvládli.
díky.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tony

To je už opravdu pumelice,předzesík za 11900 €.To musí hrát jen z pohledu na cenu.
Závidím tuto možnost.

(Nezapoměň hlavně napsat,jaký kabely jsi použil,aby se vědělo,proč to hrálo dobře.)
Obrázek
Obrázek

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Sranda je, že provedení vypadá jako před 30 lety.
Pavel Macura Audio

boxer

Příspěvek od boxer »

Opravdu nechci vyvolat žádný flamewar,ale mě ty ceny přijdou už ujetý.
phonopředzes 11 900 €
Obrázek
monoblok 20 000 €
Obrázek

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Nechtěl jsem to psát jako první, aby se do mě někdo chytrý neobul.
Když se člověk podívá do toho předku, tak tam má největší cenu ta hliníková škatule. Není tam nic co by ospravedlňovalo tu příšernou cenu, měli by to udělat nerozebíratelné aby dovnitř nikdo neviděl, a za ty peníze to celé vyměňovat až odejdou jednou ty lampy. Problém je, že existují lidi, kteří „levnou“ věc nekoupí, protože určitě není kvalitní, a pro ně jsou vyráběné právě takovéto kategorie zboží. Dále je to pro audiofilní snoby, aby jim ty méně majetní mohli závidět. Ale samozřejmě nejde jen o výrobky Audio Research.
Noble Audio - výroba a prodej

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Pani Hifisti, zatial zareagujem len strucne
1. kable som hral Kimber KS-1121, Cardas Golden Presence a Nordost Valhala - vsetko symetrika a bavime sa o prepojeni CD-prehravaca (Meridian 808) s predzosikom REF5. V mojej zostave a miestnosti sa najlepsie ukazal Kimber
2. Boxer - cena je naozaj vysoka, ale co uz, tak to jednoducho chodi - a stve ma to, to mi ver, pretoze by som ho chcel...(inak nie je to phono, ale linkovy predzosik)
3. co sa tyka vzhladu - prave to sa mi na tejto firme paci, ze ma kontinuitu a kazdy novy model je zvukovo (pocutelne) lepsi
4. Na - v dobrom - s tvojim prispevkom moc nesuhlasim, dufam ze neva:-)
5. ad zvuk - skusim popisat neskor - v klude

Odpovědět