AudioNET
Re: AudioNET
Vhodné jsou všechny, na které ten zes stačí. Výkon, stabilita. Z těch pak můžeš vybrat jen podle poslechu a ceny. Audionet je docela neutrální a může hrát asi se vším.
v UK např. kombinace s Wilson Benesch
-
ron
Audionet má v ponuke Phono-Modul ako samostatnú kartu určenú k upgrade PRE1, PRE1 g3, MAP1, MAP a integráča SAM/SAM G2. Nie je to žiadna novinka, ale asi stojí za zmienku.

Zaujímavé sú možnosti nastavenia modulu pomocou jumperov na doske
Záťaž: 68, 47, 33 kOhm; 2200, 470 a 100 Ohm
Kapacita: 110, 160, 220 a 330 pF
Zosílenie 38, 48, 58 a 68 dB
Takže zvládne od nízkovýstupových MC až po vysokovýstupové MM prenosky.
Len pri jeho prehadzovaní karty z PRE do SAMa je treba dať pozor na dva 100pF kondenzátory ktorými je treba kartu osadiť.

Zaujímavé sú možnosti nastavenia modulu pomocou jumperov na doske
Záťaž: 68, 47, 33 kOhm; 2200, 470 a 100 Ohm
Kapacita: 110, 160, 220 a 330 pF
Zosílenie 38, 48, 58 a 68 dB
Takže zvládne od nízkovýstupových MC až po vysokovýstupové MM prenosky.
Len pri jeho prehadzovaní karty z PRE do SAMa je treba dať pozor na dva 100pF kondenzátory ktorými je treba kartu osadiť.
Phono modul v integrovaném Audionet SAM 2, má kamarád.
Byl jsem u instalace.
Přímá možnost srovnání byla pomocí Project Tube boxu II., Phono box SE, což stálo ve své době polovinu ceny karty.
Přenoska náročná Ortofon Jubilee. Boronová chvějka a leštěný hrot Shibata, k tomu cívka ze stříbrného drátku.
Velmi přesná nekompromisní přenoska za zvýhodněnou cenu k výročí firmy.
Rozehrává se minimálně 100 hodin a i pak patří charakterem k neutrálním bez zabarvení.
Výstupní napětí celkem nízké , střední až vyšší nároky na MC předzesilovací část phona : 0,34 mV.
Doporučená zátěž 10 Ohm. Tu jsme Audionetem nemohli poskytnout, karta byla v záruce, výměna odporu by mohla být porušení podmínek záruky.
Spíš bych kartu provozoval s předzesilovacím trafem pro Ortofon a Radovu Denon 303 přímo na Audionet.
Výsledný zvuk po srovnání s externíma phonama mne tak překvapil že bych nic jiného už nehledal.
Audionet a ultra-přesné monitory Triangle zahrály každý rozdíl jako studiové monitory.
Phono - karta obstála na výtečnou a jeí tehdejší cena myslím 10t. nevystihuje její kvalitu.
V dnešních cenách bych to tipnul kolem 100 a více Eur.

Byl jsem u instalace.
Přímá možnost srovnání byla pomocí Project Tube boxu II., Phono box SE, což stálo ve své době polovinu ceny karty.
Přenoska náročná Ortofon Jubilee. Boronová chvějka a leštěný hrot Shibata, k tomu cívka ze stříbrného drátku.
Velmi přesná nekompromisní přenoska za zvýhodněnou cenu k výročí firmy.
Rozehrává se minimálně 100 hodin a i pak patří charakterem k neutrálním bez zabarvení.
Výstupní napětí celkem nízké , střední až vyšší nároky na MC předzesilovací část phona : 0,34 mV.
Doporučená zátěž 10 Ohm. Tu jsme Audionetem nemohli poskytnout, karta byla v záruce, výměna odporu by mohla být porušení podmínek záruky.
Spíš bych kartu provozoval s předzesilovacím trafem pro Ortofon a Radovu Denon 303 přímo na Audionet.
Výsledný zvuk po srovnání s externíma phonama mne tak překvapil že bych nic jiného už nehledal.
Audionet a ultra-přesné monitory Triangle zahrály každý rozdíl jako studiové monitory.
Phono - karta obstála na výtečnou a jeí tehdejší cena myslím 10t. nevystihuje její kvalitu.

efičák nemá pravdu, zvuk se pohybuje v kvalitě externích phon kolem 1000 Eur.eficak píše: Phono - karta obstála na výtečnou a jeí tehdejší cena myslím 10t. nevystihuje její kvalitu.
Rado si může Audionet Sam použít jako externí phono a stáhnout z výstupu "rec out" cinchem do lampáče zesílený zvuk z gramofonu.
Myslím, jen že po výměně přenosky musí vlézd do Sam-a a přenastavit jumper zátěže, nebo najít hodnotu, jež vyhoví všem jeho MC přenoskám.
Respektuji že pro labužnické měnění headschellů s přenoskami karta nevyhovuje.
Musel by mít SAM trvale odšroubovaný pro přepínání jumper z MM na MC a také přepínání zátěže.
Nutný zásah do zapojené nejmenší zátěže 100 Ohm.
Ideální by byl nový odpor kolem 10-20 Ohmů.
Daleko lepší je externí phono s nastavením všech možných proměnných, nejlépe pomocí dálkového ovladače pro okamžitou kontrolu rozdílu. Ale to už je téma do jiného vlákna - Musical Fidelity Vinl.
A proč nezůstat u Audionetu. Mají taky phono s nastavením všech možných proměnných....eficak píše:eficak píše:
Daleko lepší je externí phono s nastavením všech možných proměnných, nejlépe pomocí dálkového ovladače pro okamžitou kontrolu rozdílu. Ale to už je téma do jiného vlákna - Musical Fidelity Vinl.
PAM G2 + EPC
http://www.i-fidelity.net/testberichte/ ... am-g2.html
Tak toto je pro mě překvapení a nečekal jsem to - BANKROT !!!
https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme- ... v-bankrotu
https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme- ... v-bankrotu
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pre milovnikov sluchadiel doporucujem vyskusat, ak maju moznost (este lepsie ak vlastnia) sluchadlovy vystup z Audionet SAM G2. S HD650 a HD800S bol zatial asi najlepsi zvuk, aky som s tychto modelov pocul- zapojene do OPPO 105D mod. Casea + sietovy filter NA. Sluchadkovy vstup je umiestneny nestastne ale vykon a kvalita je moze sutazit s najlepsimi headamps.
-
Kocmeister
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Musim potvrdit, natolik mě to přesvědčilo kvalitou, že jsem se svýho času zbavil Hypa 1.
kabelguru.cz