Koukám, nějaký nový zesilovač. Jistě digitál. Co je asi uvnitř?
https://www.profi-dj.cz/zvukova-technik ... s-optikou/
Audizio
Re: Audizio
Značku neznám. Za tu cenu (včetně integrovaného DACu) bych nic neočekával, ale třeba se tu najde odvážlivec, co to zkusí, přeměří a podá report. Nějak všude chybí parametry (i na jejich webu), které mě jinak zajímají, ale alespoň uvádějí třídu A/B.
Tohle fakt není potřeba zkoušet, přeměřovat ani koukat dovnitř, aby člověk věděl, že je to střep
.
A "digitální" ten zesilovač fakt není.

A "digitální" ten zesilovač fakt není.
štětináč
Nechci Ti kazit radost, nevím kolik Ti je, ale nepředpokládám, že si žák z klubu Mladých techniků a tak bys měl poznat už jen jak je psaný ten popis. Vždyť je to jen marketingový blábol pro neznalé jedince. Tohle snad nemáš zapotřebí.
Nechci Ti kazit radost, nevím kolik Ti je, ale nepředpokládám, že si žák z klubu Mladých techniků a tak bys měl poznat už jen jak je psaný ten popis. Vždyť je to jen marketingový blábol pro neznalé jedince. Tohle snad nemáš zapotřebí.
Uz jen k prihlednuti k cene, kdy je nutne "nakrmit" stat a jeste mit jako prodejce profit, tak me zamrazi co za hruzy musi byt uvnitr. Bude to nejlowendovejsi cinsky vyrobek....
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
nektere penize jsou naprosto vyhozene
Však to nekupuju, AB jsem si nevšiml. Jen se zajímám a srovnávám. Vlastně mi nedošlo, že jsem na hififoru. Příště tedy na Audioweb.