Vlákno během mojí dovolený pěkně ožilo

, navíc způsobem typickým - nejvíc negativně se tradičně vyjadřují ti s nulovou zkušeností s Ayonem... A k tomu se "mimochodem" vytahují domnělé neduhy jiných zesilovačů, beden, atd., jen aby bylo do čeho rýpat, co shazovat a jak přenést trochu té vlastní frustrace někam ven. Trochu jsem to i čekal a tradiční bardi se nachytali bezezbytku

.
Vinco píše: ↑16 srp 2019 21:05
A ? Ved Ayon je cinsky vyrobok, tak aky problem ?
Co vím, tak se veškerá produkce Ayonu vyrábí u Gratzu. V září zas pojedu pracovně do Slovinska, tak se plánuju v centrále pro zajímavost zastavit, je to hned u dálnice A9. Na mém kousku je Made in Austria.
Dark side of the moon píše:Můj příspěvek reagoval na to, jakou formou se zde někteří "diskutující" prezentují. V jejich případě bohužel nejde o žádnou diskuzi, ale jen ventilaci jejich vlastních problémů a snahu otrávit ostatní. Tak to vnímám.
Velmi trefné.
Jinak mé nadšení z přirozenosti zvuku Ayonu neupadá, naopak

. Včera jsem sjížděl "hudbu mládí", většinou zvukově průměr až podprůměr (Delinquent Habits, Cypress Hill, Beastie Boys apod.) a užil jsem si to náramně. A to je to hlavní, co Ayon v mojí sestavě přinesl: mnohem větší radost z poslechu než kdykoliv před tím. Mohl bych sice donekonečna onanovat nad mnohem lepšíma parametrama RME, ale čučet na grafy mě nebere. Bere mě poslech hudby a ta s Ayonem baví mnohem víc

. Že nemá dechberoucí měření, je mi u zadele

. Počítá se husí kůže při poslechu, počítá se nutkání sázet jedno (SA)CD za druhým, počítá se chuť ukrást si každý den aspoň hodinku na poslech. Přístup "
měří to skvěle, ale poslech mě nebaví" není pro mě. Třeba někdy objevím skvěle měřící DAC, který k tomu bude i skvěle hrát. Zatím jsem na takový nenarazil, zato jsem narazil na fantasticky hrající přehrávač, který u mě zůstane hodně dlouho...