Borresen

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Borresen

Příspěvek od FS »

A to já bych zase spíše souzněl s Fidjim, že od vystavovatele očekávám, že v expozici "udělá zvuk", aby mohl prezentovat své produkty smysluplně. Ano, zažil jsem v Mnichově i to, že se v některých expozicích skutečně "skoro" nehrálo, ale byla to spíše výjimka.
Čeho se ale dočká jen minimum šťastlivců, je možnost si poslechnout systém v klidu.

acibuk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od acibuk »

Jak když jsem ladil akustiku doma a když jsem se potom stěhoval, neměl jsem šanci to vyřešit za pár minut ani hodin. Jsou to týdny lazení na míru. Proto nesouhlasím, že je v moci vystavovatele zaručeně dosáhnout odpovídajícího výsledku na výstavě.

Samozřejmě se tomu dá jít značně naproti. Výběr velikosti místnosti, filtrace sítě, akustické prvky a podobně. Vždy je to ale sázka do loterie.

Pokud si kupuji vybavení v řádech statisíců, tak si prostě udělám čas zajet k prodejci a poslechnout si to v adekvátních podmínkách.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Kdyby to tak bylo tak prakticky vsechny az mozna na dve vystavky letos na highendu bud mely bedny na prd nebo to neumi prodejci postavit, aby to nejak hralo?. A tak si myslim ze to asi neni. Vystavka je spis velky kompromis pro navnimani zakladniho charakteru bedny. Vic rekne poslech ve studiu a nejvic az u sebe.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Børresen hrali zatial pre mňa vždy ukričane, nevyvážene.
Aj tu ukazuje meranie menšieho modelu tento stav:
https://www.hifinews.com/content/b%C3%B ... lab-report

acibuk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od acibuk »

kychtax píše:
25 dub 2026 07:35
Kdyby to tak bylo tak prakticky vsechny az mozna na dve vystavky letos na highendu bud mely bedny na prd nebo to neumi prodejci postavit, aby to nejak hralo?. A tak si myslim ze to asi neni. Vystavka je spis velky kompromis pro navnimani zakladniho charakteru bedny. Vic rekne poslech ve studiu a nejvic az u sebe.
To že se ti na výstavě líbí zvuk ještě neznamená že je to tak jak to má být a jak to vystavovatele zamýšlel. ;)

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Naopak, ak sa mi na výstave zvuk páči, je to tak jak má byť. Jak to zamýšľal vystavovateľ je iná vec, ale mňa zaujíma môj dojem zo zvuku.

Odpovědět