Já jsem přirovnal Megana a BMW bez přesnějšího určení,namátkou.
Ty mě chytáš za slovo a píšeš Passata a 525.
Tedy do mě.
Passat 2.0 TDi bežné výbavy stojí něco kolem 0,7 mega a 525 cca 1x tolik.
Megan stojí kolem 5OO kolíků a BMW (pravda nenapsal jsem jaké,myšleno odpovídající velikostí 3-kové) stojí 1,1 M.Tak jaký rozdíl jsme prosím od sebe?
Takže jsem naspal,že dvojnásobná cena je odpovídající.
Jinak si to můžeš srovnávat s čím chceš.
August a iný
Podívej,ty jsi skutečně jako ted Alien.Otočíš moje slova a ještě se tváříš,jak jsi chytrý.
PŘEČTI SI OD ZAČÁTKU,ŽE JSEM VYCHÁZEL ZE SVÝCH POSLECHOVÝCH ZKUŠENOSTÍ. Že mě jejich (LaSphére) zvuk v jejich super ceně přes 1OO OOO Euro neposadil na prdel je moje věc a já jsem to tak uvedl.Neřekl jsem,že hrály na hovno. Ale vedlejší Nautily,ve velmi podobné místnosti hrály o třídu lépe.A to že prostě u většího nářezu jakoby to nestíhaly udejchat,to nebyl jen můj názor.V Unhošti je má Dvořák výstavně usazeny,precizně nazvučeny,přesto si z nich na prdel opět nesednu.
Odkud máš ty své poslechové zkušenosti,že furt bleješ "jedna paní povídla"?
Uz som pocul vela bedni z roznych kategorii.. JÁ TAKÉ... a aj ked nemam zlate usi, dovolujem si subjektivne vyslovit nazor...JÁ SI S DOVOLENÍ TAKY VYSLOVUJI SVŮJ NÁZOR..... ze nieco ma sancu dobre hrat.. Tiez je pravdou,ze vela velmi dobrych bendi v zlom prostredi zahra uplne katastroficky a cloveku sa az nechce verit ak ich pocuje tak ako to ma zniet....TO JSOU OPRAVDU CENNÉ INFORMACE....... ja som vyslovil svoj nazor ze mozu hrat velmi dobre, ale ty si ich uplne odsudil.....ÚPLNĚ,KDE?..NEPOSADIL JSEM SE NA ZADEK,TO JE VŠE.....ani si ich nepocul v ..optimalnych podmienkach...NO VIDÍŠ,A JÁ BYCH ŘEKL,ŽE JO....pritom mnozstvo ludi co ich uz poculo pisalo o nich velmi pozivne...NO A CO? JEJICH NÁZOR A MŮJ SE NEMUSÍ SHODOVAT.... a neboli to len predajcovia a recenzenti. Za tymi bednami stal urcite velky vyvoj a usilie ludi co su vo svojej oblasti spickou a ja neverim ze vyrobili bednu ktora v optimalnych podmienkach hra ako na vystave v Prahe...OPĚT VZÁCNÁ A CENNÁ RADA....navyse s tak fatalnou chybou ze to nehra basy pretoze nedokazu preliezt tou malou strbinou..TO BYLO HOCHU PŘIROVNÁNÍ,NIKOLIV ŽE NEPROJDOU

Takže mladíku. Hovoř za sebe,nenavážej se do mne jen proto,že s tebou nesouhlasím a neobracej slova. Na to jsem opravdu háklivý.
Svoje domněnky si nech. Tobě se líbí a tak to je OK.