Ok. riešila sa tu aj otázka záručneho servisu a prvá otázka sa smerovala citujem: "Zdravim Vas, ako je to so servisom v CR/SR s touto znackou? Hlavne pri kupe zo zahranicia.

Dakujem!" na to som odpovedal si myslím seriozne, napísal som fakt, že to neriešime a uvádzal som aj dôvod (pravdepodobne každý distribútor bude s mojim argumentom súhlasiť, ak pracuje s takou zmluvou ako my s CA). Náš postoj sa nezmení k otázke pozáručneho servisu na tie komponenty, ktoré boli kúpené v ČR. Nie je tu žiadný kartel, každý z nás robí svoj businness. Okrem nás dvoch (Tykon/my) dovžajú do SR/ČR aj iní predajcovia túto značku (na rozdiel od nás žiadne tisícky Eur do servisu neinvestovali, len posielajú kupujúcich kvôli záruke k nám)

.
Podľa mňa čo sa týka servisu v SR a ČR nie je tu niečo riešiť. My aj Tykon máme spokojných zákazníkov, riešime záručný a pozáručný servis, nikomu sme nezakázali aby túto značku kupovali v ČR alebo v SR a ja osobne si myslím (teraz píšem v mene distributora pre SR) že tí predajcovia, ktorí kupujú značku rôznou "neoficiálnou" (*) cestou by mali zabezpečiť aj záručný aj pozáručný servis. Sorry, že som reagoval neprimerane na niektoré kommenty, ktoré obsahovali nepravdy, polopravdy alebo omyly, ale podobné názory ("tzv. europská záruka", povinnosť opravy bezplatne a podobné hovadiny) už počúvame od vtedy, čo sme s dovozom začali. ja neviem ako je to v servise distribútora ČR, ale prevážna väčšina telefonátov do servisu sa týka požiadavky opraviť komponent tejto značky bezplatne, ktorá bola kúpená v zahraničí.
(*) sorry, ale žiadny iný terminus tecnikus som sem nedokázal napísať