Cambridge Audio
Re: Cambridge Audio
A nebude to takhle NÁHODOU mít souvislost s dnešním datem? Přečetli jste si i ten text? Co třeba názor "relativního ředitele" Alberta Einstiena na ValveMagic? Netrklo vás nikoho?

vtipné mi to prišlo tak či tak
- liboraudiotechnika
- Kontaktovat uživatele:
Vlastním CA 651P a jsem velice spokojen...
Neexistuje lepšie hodnotenie komponentu, ako spokojnosť jeho majiteľa.
Ahoj Martine,martinpapo píše:vsimol si si teraz novy produkt 651W? na webe ho paruju s magicom 6. Podla tvojich skusenosti ako to bude fungovat? predpokladam ako predzosilovac,prevodnik. a co tak viac vstupov?min napr. + CD?Bunik píše:CA mám doma už hezkých pár let a zatím bych neměnil.
Abych pravdu řekl tak ani ne. Nemám bohužel čas sledovat vše. Taky nemůžu říct nic ze svých zkušeností, poněvadž s tímhle výrobkem prostě žádné nemám.

Pokud máš o něh zájem, nejlepší se bude zajet na něj mrknout do nejbližšího hi-fi studia. V Ostravě ho určitě budou mít v Tykonu (lepší ale zavolat), tam u vás ... bohužel netuším.
Zjisti jak funguje v reálu a jestli ti bude vyhovovat s tím co máš a nebo jestli si k němu rovnou vezmeš i DAC nebo Streamovací mašinu. A nebo se rozhodneš jít cestou 651A, protože se někdy v budoucnu budeš chtít připojít jeden nebo více analogových zdrojů?

-
- Kontaktovat uživatele:
diky za odpoved. Myslel som, ze mas skusenosti. Nevadi.Bunik píše:Ahoj Martine,martinpapo píše:vsimol si si teraz novy produkt 651W? na webe ho paruju s magicom 6. Podla tvojich skusenosti ako to bude fungovat? predpokladam ako predzosilovac,prevodnik. a co tak viac vstupov?min napr. + CD?Bunik píše:CA mám doma už hezkých pár let a zatím bych neměnil.
Abych pravdu řekl tak ani ne. Nemám bohužel čas sledovat vše. Taky nemůžu říct nic ze svých zkušeností, poněvadž s tímhle výrobkem prostě žádné nemám.Co jsem se ale dočetl... 651W je určitě zajímavý, byť jednoúčelový výrobek. Nejde o to, že to párujou s Magicem 6, oni to přímo vyrobili pro digitální předzesilovač! Tenhle výrobek je pro ty, co nechtějí žádné další vstupy, chtějí ovládat jen jedno zařízení a o to druhé se nestarat. Tenhle zesilovač se totiž ovládá přímo z Magicu. A parametrově se zdá být lepší než 651A. Rozhodně se nejedné o stejný výrobek s jinými vstupy/výstupy!
Pokud máš o něh zájem, nejlepší se bude zajet na něj mrknout do nejbližšího hi-fi studia. V Ostravě ho určitě budou mít v Tykonu (lepší ale zavolat), tam u vás ... bohužel netuším.
Zjisti jak funguje v reálu a jestli ti bude vyhovovat s tím co máš a nebo jestli si k němu rovnou vezmeš i DAC nebo Streamovací mašinu. A nebo se rozhodneš jít cestou 651A, protože se někdy v budoucnu budeš chtít připojít jeden nebo více analogových zdrojů?Ale to už je na tobě. Takže vyzkoušet, poptat se prodejce na možnosti atd... a hlavně poslechnout!
Zde je odpověď pro chytráky ohledně reklamace dovezených výrobků ze zahraničí, někteří členové svými plamenými výroky působili dojmem právníků specializujících se přímo na tuto problematiku
-2min. 18sec. : http://www.stream.cz/adost/806514-omyly ... otrebitelu

Je mezi členy fora majitel zesilovače CA Azur 851A? Potřeboval bych informaci. Může být SZ.
jak se ovlada ? ja byl na tom, ze to je proste bezny koncovy zesilovac - on je v necem specialni ?Bunik píše:651W je určitě zajímavý, byť jednoúčelový výrobek. Nejde o to, že to párujou s Magicem 6, oni to přímo vyrobili pro digitální předzesilovač! Tenhle výrobek je pro ty, co nechtějí žádné další vstupy, chtějí ovládat jen jedno zařízení a o to druhé se nestarat. Tenhle zesilovač se totiž ovládá přímo z Magicu.
Tato drobná noticka mne v návodu na CA 851e preamp zaskočila....
IMPORTANT! Do not use headphones that exceed a 3 meter cable
Normálně používám originál kabel k AKG Q701 který má 6metrů. To je s CA tedy nemožno? To jako ten preamp nevydrží?
IMPORTANT! Do not use headphones that exceed a 3 meter cable
Normálně používám originál kabel k AKG Q701 který má 6metrů. To je s CA tedy nemožno? To jako ten preamp nevydrží?

No asi jsem položil blbou otázku, ale zajímá mne, jestli když je ten sluchátkový kabel delší než 3 m, dojde k nějaké technické zběsilosti a ozve se škrt prd a něco shoří (tj. velká zátěž preampu), nebo je to jen o tom, se sluchátka špatně vybuzují na tak velkou vzdálenost a tím špatně hrajou. Přece jen bych radši používal 6 m kabel. Nerad ten preamp odrovnal. 

Nestane se nic...je to jen takové "krytí", kdyby natrefili na nějakýho echt blba...co tam chce strčit ostnatej drát, tak aby nebyl delší než 3m
Můžeš klidně spát...

Můžeš klidně spát...
Tak to su klidný
Já jen, že si s tím krátkým kabelem nemůžu dojít ve sluchátkách do ledničky pro víno a pro skleničku do kredence... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová série od CAMBRIDGE (bez "AUDIO")
už so maj chcel písať či niekto zaregistroval.