Cambridge Audio

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
S499_1023
Příspěvky: 1338
Registrován: 21 říj 2008 18:07
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od S499_1023 » 01 dub 2014 18:36

A nebude to takhle NÁHODOU mít souvislost s dnešním datem? Přečetli jste si i ten text? Co třeba názor "relativního ředitele" Alberta Einstiena na ValveMagic? Netrklo vás nikoho?

kite19
Příspěvky: 743
Registrován: 15 říj 2013 18:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od kite19 » 01 dub 2014 18:59

:lol: zbadal som to len tu :D nenapadlo ma to
vtipné mi to prišlo tak či tak

Uživatelský avatar
liboraudiotechnika
Příspěvky: 77
Registrován: 09 črc 2013 10:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od liboraudiotechnika » 01 dub 2014 19:17

Vlastním CA 651P a jsem velice spokojen...

kite19
Příspěvky: 743
Registrován: 15 říj 2013 18:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od kite19 » 01 dub 2014 19:23

Neexistuje lepšie hodnotenie komponentu, ako spokojnosť jeho majiteľa.

Uživatelský avatar
Bunik
Příspěvky: 137
Registrován: 24 zář 2008 17:46
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od Bunik » 05 dub 2014 00:07

martinpapo píše:
Bunik píše:CA mám doma už hezkých pár let a zatím bych neměnil. *2thumbsup*
vsimol si si teraz novy produkt 651W? na webe ho paruju s magicom 6. Podla tvojich skusenosti ako to bude fungovat? predpokladam ako predzosilovac,prevodnik. a co tak viac vstupov?min napr. + CD?
Ahoj Martine,

Abych pravdu řekl tak ani ne. Nemám bohužel čas sledovat vše. Taky nemůžu říct nic ze svých zkušeností, poněvadž s tímhle výrobkem prostě žádné nemám. :) Co jsem se ale dočetl... 651W je určitě zajímavý, byť jednoúčelový výrobek. Nejde o to, že to párujou s Magicem 6, oni to přímo vyrobili pro digitální předzesilovač! Tenhle výrobek je pro ty, co nechtějí žádné další vstupy, chtějí ovládat jen jedno zařízení a o to druhé se nestarat. Tenhle zesilovač se totiž ovládá přímo z Magicu. A parametrově se zdá být lepší než 651A. Rozhodně se nejedné o stejný výrobek s jinými vstupy/výstupy!

Pokud máš o něh zájem, nejlepší se bude zajet na něj mrknout do nejbližšího hi-fi studia. V Ostravě ho určitě budou mít v Tykonu (lepší ale zavolat), tam u vás ... bohužel netuším.
Zjisti jak funguje v reálu a jestli ti bude vyhovovat s tím co máš a nebo jestli si k němu rovnou vezmeš i DAC nebo Streamovací mašinu. A nebo se rozhodneš jít cestou 651A, protože se někdy v budoucnu budeš chtít připojít jeden nebo více analogových zdrojů? :) Ale to už je na tobě. Takže vyzkoušet, poptat se prodejce na možnosti atd... a hlavně poslechnout! :)

martinpapo
Příspěvky: 41
Registrován: 12 kvě 2013 23:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od martinpapo » 06 dub 2014 13:31

Bunik píše:
martinpapo píše:
Bunik píše:CA mám doma už hezkých pár let a zatím bych neměnil. *2thumbsup*
vsimol si si teraz novy produkt 651W? na webe ho paruju s magicom 6. Podla tvojich skusenosti ako to bude fungovat? predpokladam ako predzosilovac,prevodnik. a co tak viac vstupov?min napr. + CD?
Ahoj Martine,

Abych pravdu řekl tak ani ne. Nemám bohužel čas sledovat vše. Taky nemůžu říct nic ze svých zkušeností, poněvadž s tímhle výrobkem prostě žádné nemám. :) Co jsem se ale dočetl... 651W je určitě zajímavý, byť jednoúčelový výrobek. Nejde o to, že to párujou s Magicem 6, oni to přímo vyrobili pro digitální předzesilovač! Tenhle výrobek je pro ty, co nechtějí žádné další vstupy, chtějí ovládat jen jedno zařízení a o to druhé se nestarat. Tenhle zesilovač se totiž ovládá přímo z Magicu. A parametrově se zdá být lepší než 651A. Rozhodně se nejedné o stejný výrobek s jinými vstupy/výstupy!

Pokud máš o něh zájem, nejlepší se bude zajet na něj mrknout do nejbližšího hi-fi studia. V Ostravě ho určitě budou mít v Tykonu (lepší ale zavolat), tam u vás ... bohužel netuším.
Zjisti jak funguje v reálu a jestli ti bude vyhovovat s tím co máš a nebo jestli si k němu rovnou vezmeš i DAC nebo Streamovací mašinu. A nebo se rozhodneš jít cestou 651A, protože se někdy v budoucnu budeš chtít připojít jeden nebo více analogových zdrojů? :) Ale to už je na tobě. Takže vyzkoušet, poptat se prodejce na možnosti atd... a hlavně poslechnout! :)
diky za odpoved. Myslel som, ze mas skusenosti. Nevadi.

Uživatelský avatar
Sany
Příspěvky: 276
Registrován: 28 úno 2009 07:42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od Sany » 17 čer 2014 20:57

Zde je odpověď pro chytráky ohledně reklamace dovezených výrobků ze zahraničí, někteří členové svými plamenými výroky působili dojmem právníků specializujících se přímo na tuto problematiku :lol: -2min. 18sec. : http://www.stream.cz/adost/806514-omyly ... otrebitelu

Uživatelský avatar
PetrD
Příspěvky: 661
Registrován: 01 pro 2013 19:06
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od PetrD » 25 pro 2014 19:25

Je mezi členy fora majitel zesilovače CA Azur 851A? Potřeboval bych informaci. Může být SZ.

bh69
Příspěvky: 1907
Registrován: 18 říj 2009 07:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od bh69 » 26 pro 2014 09:21

Bunik píše:651W je určitě zajímavý, byť jednoúčelový výrobek. Nejde o to, že to párujou s Magicem 6, oni to přímo vyrobili pro digitální předzesilovač! Tenhle výrobek je pro ty, co nechtějí žádné další vstupy, chtějí ovládat jen jedno zařízení a o to druhé se nestarat. Tenhle zesilovač se totiž ovládá přímo z Magicu.
jak se ovlada ? ja byl na tom, ze to je proste bezny koncovy zesilovac - on je v necem specialni ?

Uživatelský avatar
drfish
Příspěvky: 1381
Registrován: 17 pro 2012 17:16
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od drfish » 28 pro 2014 16:36

Tato drobná noticka mne v návodu na CA 851e preamp zaskočila....
IMPORTANT! Do not use headphones that exceed a 3 meter cable
Normálně používám originál kabel k AKG Q701 který má 6metrů. To je s CA tedy nemožno? To jako ten preamp nevydrží? :oops:

Uživatelský avatar
drfish
Příspěvky: 1381
Registrován: 17 pro 2012 17:16
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od drfish » 30 pro 2014 09:54

No asi jsem položil blbou otázku, ale zajímá mne, jestli když je ten sluchátkový kabel delší než 3 m, dojde k nějaké technické zběsilosti a ozve se škrt prd a něco shoří (tj. velká zátěž preampu), nebo je to jen o tom, se sluchátka špatně vybuzují na tak velkou vzdálenost a tím špatně hrajou. Přece jen bych radši používal 6 m kabel. Nerad ten preamp odrovnal. ;)

lubin
Příspěvky: 412
Registrován: 13 pro 2008 14:32
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od lubin » 30 pro 2014 18:57

Nestane se nic...je to jen takové "krytí", kdyby natrefili na nějakýho echt blba...co tam chce strčit ostnatej drát, tak aby nebyl delší než 3m :D
Můžeš klidně spát...

Uživatelský avatar
drfish
Příspěvky: 1381
Registrován: 17 pro 2012 17:16
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od drfish » 01 led 2015 18:43

Tak to su klidný ;) Já jen, že si s tím krátkým kabelem nemůžu dojít ve sluchátkách do ledničky pro víno a pro skleničku do kredence... :mrgreen:


martinpapo
Příspěvky: 41
Registrován: 12 kvě 2013 23:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová série od CAMBRIDGE (bez "AUDIO")

Příspěvek od martinpapo » 14 led 2015 16:30

už so maj chcel písať či niekto zaregistroval.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host