Český highend
Re: Český highend
Aha, teď tomu rozumím ... tak v tom případě ty čínské měniče budou fajn, naštěstí nejsou z německa...
Krásný kus nábytku kde je na prvním místě design a provedení skříně, které vypadá opravdu skvěle a podle mě je velká škoda osadit je jen levnýma Dexon repro.
všechno je dnes z chiny,repro obzvlášt ne?máš pocit že není?
Hodně věcí ano, všechno rozhodně ne. Nestrkal bych ale vše do jednoho pytle. I z číny může příjít dobře zpracovaná a funkční věc.
Tyhle měniče od Dexonu to bohužel nejsou ...
Tyhle měniče od Dexonu to bohužel nejsou ...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Design velmi pekny, chtel bych slyset. Kazdopadne mam radost - dalsi ceska firma.
Jestli je kvalita provedeni reprosoustav stejna jako webovky, ktere nejsou ani "zabezpecene" certifikatem (Https), o vlastnim provedeni ani nemluve, tak potes koste. V dnesni krute konkurenci je treba mit vse precizni...
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
Odkazy a reklamy, nebo dokonce bazarový inzerát na nové bedny přímo od výrobce, se tu a tam sporadicky objevují už asi dva roky (možná víc), ale nikdy jsem nenarazil na nějakou reálnou poslechovou zkušenost, test v časopise nebo e-médiu.
Fotky na webovkách jsou srandovní a dle mě ty bedny ani reálně neexistují.
Fotky na webovkách jsou srandovní a dle mě ty bedny ani reálně neexistují.
Co tak si je zajet poslechnout, ,je tady dost Moravanů?
Já nejedu,sorry.
Nemáš na čem?
Mám,ale ide ma navštíviť volaký vírus.
možná bys měl použít MMS,vírus zmizí celkem rychle,
A to je co za lotrovinu,ten mms?
osazeno špičkovými karbonovými reproduktory z uhlíkových vláken 
ale jinak vzhledove to na obrazcich nevypada zle

ale jinak vzhledove to na obrazcich nevypada zle
Jak jsem psal výše, o těch bednách vím už dlouho, ale doposud nikde nejsou žádné reálné fotky ani jednoho z nabízených modelů, ani krátké video na YT, kromě slajdů těch podivných renderů.
Pokud kubas má tu možnost, může sem dát pár reálných fotek - celek, přední šikmý, zadní, detail terminálů...?
Na Aukru někdo prodával model Panther za 25 tis. a neprodalo se to. Vím, že to nic neznamená, ale ani tam nedal prodejce jedinou reálnou fotku.
Pokud někdo pojedete na poslech, zkuste to nafotit nebo natočit krátké video. Díky.
Pokud kubas má tu možnost, může sem dát pár reálných fotek - celek, přední šikmý, zadní, detail terminálů...?
Na Aukru někdo prodával model Panther za 25 tis. a neprodalo se to. Vím, že to nic neznamená, ale ani tam nedal prodejce jedinou reálnou fotku.

Pokud někdo pojedete na poslech, zkuste to nafotit nebo natočit krátké video. Díky.